Sloturi Megaways

Sloturi Megaways sunt jocuri de noroc online care folosesc o tehnologie inovatoare care permite un număr variabil de simboluri și de linii de plată la fiecare rotire. Acestea oferă jucătorilor oportunități de câștig mai mari și mai diverse, cu până la 117.649 de moduri de câștig. Sloturi Megaways sunt spectaculoase, interactive și pline de surprize, oferind jucătorilor o experiență de cazino unică și palpitantă. Pe site-ul nostru puteți juca gratuit sloturi Megaways de la cei mai renumiți furnizori, cum ar fi Big Time Gaming, Blueprint Gaming, Red Tiger sau Pragmatic Play. De asemenea, vă sugerăm cele mai bune cazinouri online unde puteți juca sloturi Megaways pe bani reali. Alegeți-vă preferatele din selecția noastră de top și bucurați-vă de sloturile Megaways online!
Lista de Sloturi Megaways gratuite
RTP: 96.82%
Volatilitate: Medie
RTP: 95.69%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.57%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.25%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.27%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.50%
Volatilitate: Medie
RTP: 96.43%
Volatilitate: Medie
RTP: 95.77%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.0%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.52%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.76%
Volatilitate: Medie

Cele mai bune cazinouri care oferă Sloturi Megaways din 2024
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
Wild Fortune
4,0 rating
Prima depunere 100% până la 100 € + 100 de rotiri gratuite
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
iWild
4,0 rating
260% până la €3500 + 270 FS pe patru depozite
Termeni și condiții
1. Pachetul Bonus de Bun Venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depui cel puțin €20 pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul Bonus de Bun Venit include următoarele elemente:
- Bonus de Bun Venit la prima depunere: 100% până la €500 + 100 Rotiri Gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a doua depunere: 50% până la €1000 + 80 Rotiri Gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a treia depunere: 30% până la €1000 + 60 Rotiri Gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a patra depunere: 80% până la €1000 + 30 Rotiri Gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune a Bonusului de Bun Venit conține informații mai detaliate și termeni și condiții.
Coinplay
4,0 rating
Obțineți un bonus de 100% pentru primul dvs. depozit și 80 de rotiri gratuite!
888STARZ
3,3 rating
Pachet de bun venit de până la €1,500 + 150 FS
Jozz
3,0 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite
Play Fortuna
3,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
3,0 rating
Joacă la Cazinoul Booi cu un bonus de 225% + 100 de Rotiri Gratuite!
Termeni și Condiții
- Bonusul se aplică la trei depuneri, indiferent de ordinea lor.
- Fiecare promoție trebuie activată înainte de a efectua o depunere.
- Jucătorii pot alege când să activeze fiecare ofertă bonus disponibilă.
- Cerințele de rulaj pot varia în funcție de joc.
- Valoarea maximă a bonusului pentru fiecare credit este de 500 de dolari.
- Câștigurile maxime din rotirile gratuite sunt limitate la 500 de dolari.
- Suma totală a bonusului disponibilă este de 1500 de dolari.
- Bonusul trebuie rulat de 40 de ori.
- Bonusul este valabil timp de 7 zile de la momentul creditării.
- Rotirile gratuite sunt creditate pe parcursul a 5 zile.
- Suma depusă determină miza pe fiecare rotire.
- Dacă bonusul nu este rulat în termenul stabilit, acesta este anulat.
- Toate bonusurile creditate au o rată maximă de conversie de 5 ori.
Playfortune
3,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite

Ce este Megaways?

Jucătorii care locuiesc în mod regulat pe site-urile de cazino în căutarea unor noi aventuri de jocuri de noroc caută întotdeauna ceva nou. Ei doresc să acceseze un gameplay calitativ sau sunt într-o dispoziție de jackpoturi. Atunci când începătorii caută câștiguri masive, ei vor da cu siguranță peste un modificator de role aleatorii care promite multe în ceea ce privește buzunarele lor. Haideți să ne dăm seama ce înseamnă Megaways, cum să jucăm astfel de sloturi și dacă acestea sunt deloc relevante din moment ce există o gamă largă de alte jocuri cu câștiguri mari.

Profilul sloturilor Megaways

Pe scurt, Megaways este un binecunoscut modificator de role aleatorii. Mecanismul acțiunii sale este înlocuirea numărului de simboluri la fiecare rotire a jucătorului. Înseamnă că un jucător, la o învârtire, primește un număr aleatoriu de simboluri care cad pe fiecare rolă (de obicei, se întâmplă între 2 și 7 învârtiri, dar poate varia). Odată ce este activat, ce urmează? Această acțiune sau acest miracol cu potențial de plată mare poate aduce un jucător peste 100K moduri de câștig. Dincolo de asta, exact jackpotul Megaways este cel mai cunoscut în rândul jucătorilor, deoarece poate ajunge chiar și la milioane de dolari cu ușurință.

În ceea ce privește creierul acestei creații, este compania Megaways Big Time Gaming. Istoria proeminentă este legată de anul 2016, când a fost creat Bonanza, și a prins literalmente mulți jucători la joc. Joacă Fortune For Fun a înrolat sloturile Megaways pentru tine. Astfel, puteți alege orice slot din lista de mai jos și să îl jucați singur atât pentru gratis / distracție, cât și pentru bani reali.

Cum funcționează aceste sloturi?

Dacă sunteți nou în materie de soluții de jocuri de noroc, acest mecanism de joc vă poate părea complex la început. Cu toate acestea, nu este nimic cu care să vă complicați capul. Aceste jocuri sunt de obicei aparate care au 6 role în care apar până la 7 simboluri pe fiecare rolă. Ca și în cazul altor sloturi online, fiecare simbol îți poate aduce potențial o combinație câștigătoare. Cu toate acestea, Megaways este legat de peste 100K moduri de a câștiga cu fiecare rotire.

De exemplu, aceste modalități imense de a câștiga pot fi activate atunci când toate rolele apar cu numărul maxim de simboluri. Cu toate acestea, este vorba de aleatoriu încă o dată. Poți atât să petreci zile întregi până când accesezi vreun câștig mare, cât și să declanșezi combinații masive de mare plată în doar câteva rotiri. Pe baza înregistrărilor, au existat jucători anonimi care au reușit să declanșeze un jackpot doar cu câteva pariuri. Dar, asta nu înseamnă că și tu vei avea același noroc.

Dincolo de asta, unele sloturi Megaways pot oferi chiar mai multe moduri de a câștiga, inclusiv slotul White Rabbit, cu peste 240K moduri de câștig, și Holy Diver, care se laudă în mod record cu aproximativ 580K moduri de câștig, dacă reușești să deblochezi o rundă bonus. Găsiți mai jos lista de sloturi Megaways cu care puteți încerca să vă antrenați. Cu toate acestea, țineți minte întotdeauna că ideea principală din spatele fiecărui slot este distracția și nu ar trebui să vă aruncați în jocurile cu bani reali dacă nu aveți un buget disponibil pentru o astfel de distracție.

Cele mai bune jocuri cu sloturi megaways

Play Fortune For Fun vă oferă să verificați cele mai în vogă jocuri Megaways. Acestea prezintă mai ales arcade și intrigi captivante. De asemenea, nu există jackpoturi progresive.

#1 BonanzaAcest slot este locul unde a început istoria modificatorului de roată aleatorie. Este cu adevărat considerată o revoluție în industria jocurilor de noroc. Tema se învârte în jurul experienței miniere în munți, unde minerii caută comori. Se pot găsi simboluri clasice, inclusiv A, K, Q, Q, J, 10, precum și 9, alături de pietre prețioase și wild-uri. Prin aterizarea unei pietre prețioase mov, un jucător primește cel mai mare câștig. Wild-ul este reprezentat de pictograma TNT.

#2 Starz Megaways –Acest slot se bazează pe rotiri gratuite continue care ajută la obținerea de câștiguri. Te afli în rolul unui astronaut care a fost instruit extensiv și acum este gata să cucerească spațiul și să primească comorile sale. Există două caracteristici principale: Sticky Wilds și funcția menționată Free Spins. Simbolurile sunt planete, pietre prețioase, precum și Wilds, elipse cu formă ascuțită.

#3 MillionairesDacă ați văzut vreodată o emisiune TV similară, puteți încerca să câștigați și dumneavoastră milionul. Acest slot are până la 12 simboluri cu Wilds și Scatters care pot activa modul de rotiri gratuite. Celelalte simboluri sunt cele clasice – A, K, Q, J, J, 10 și 9. Un câștig maxim posibil este de 50K monede. Cu toate acestea, prin suprapunerea rolelor Megaways, poți deveni și tu milionar.

#4 Temple Tumble Imperiul lui Aztect era considerat a fi foarte bogat, prin urmare, vi se oferă să vă scufundați în pietrele lor prețioase. Acest slot are doar 40K moduri de a câștiga, dar există o mulțime de alte caracteristici, inclusiv jocuri în slot, și rotiri gratuite. Pentru a dubla potențialul de câștiguri, un multiplicator intră în joc la aterizarea rotirilor gratuite.

#5 Gonzo’s QuestAcesta este un produs NetEnt Megaways care prezintă povestea lui Gonzo care a plecat să găsească El Dorado cu aurul său, și pietre prețioase. Dincolo de asta, acest slot este pionierul atunci când vorbim de sloturile în cascadă. Jucătorii iubesc acest joc datorită unui multiplicator de 15x care le poate mări câștigurile. Nu uitați de rotirile gratuite.

#6 Genie JackpotsCe zici de a avea un geniu care poate face ca cele 3 dorințe să devină realitate? Acest joc de păcănele are o temă de desene animate, dar nu pare prea copilăros când vine vorba de premii. Există Wilds, modificatori și rotiri gratuite. Cu toate acestea, conform jucătorilor, premiile acestui slot sunt greu de obținut. Astfel, este doar pentru cei care au o răbdare solidă.

#7 Luck O’ The IrishUltimul, dar nu cel din urmă reprezentant al sloturilor Megaways aici este acest joc. Spre deosebire de alte sloturi, acesta nu are niciun simbol înlocuitor, în timp ce singurul simbol special este logo-ul jocului. Cu toate acestea, există un Fortune Spins care poate aduce probabil un succes în sens monetar.

Acestea sunt cele mai recunoscute sloturi Megaways. Cu toate acestea, există și Extra Chilli, Diamond Mind, Buffalo Rising, printre altele. Ceea ce le leagă pe toate este RTP-ul lor destul de asemănător, de 95%, și grafica calitativă care ajută la scufundarea în experiențe epice, aventuroase și cu câștiguri mari.

Încearcă-ți intuiția cu Megaways Casino gratuit

Jocul demo Megaways Demo este disponibil pentru jucătorii care doresc să încerce mai întâi jocurile pentru distracție și, bineînțeles, gratuit. Găsiți orice slot Megaways și jucați-l fără înregistrare sau depuneri. După ce ai învățat câteva noțiuni de bază, sau chiar strategii de la jucătorii profesioniști cum să obții jackpoturi sau să joci peste acele modificatoare de role, poți începe cu jocul pe bani reali. Unele dintre cazinourile dovedite și de încredere sunt Jozz, Booi Casino, precum și Playfortuna. Așa cum s-a sugerat mai sus, majoritatea sloturilor Megaway vechi și noi stau la baza unui RTP excelent. Acesta variază între 95%-97% în medie. Același lucru se poate spune și despre nivelurile de volatilitate ale fiecăruia. Acestea sunt ridicate.

Verdictul privind jocurile Megaways

Așadar, Megaways este o șansă perfectă pentru a vă gâdila nervii atunci când vine vorba de câștiguri mari. Apoi, este o alegere de go-choice pentru cei care s-au săturat de gameplays standard. Jocurile cu modificator de role aleatorii nu sunt legate de nicio complexitate și sunt foarte apreciate prin rotiri gratuite și RTP-uri ridicate cu volatilitate. Puteți să le încercați singuri folosind lista furnizorilor dovediți de mai sus, și apoi decideți singuri dacă astfel de sloturi sunt pentru dvs.

Vă rugăm să rețineți că, la fel ca alte sloturi, Megaways sunt legate de riscuri, dar dublate. Ar trebui să începeți întotdeauna cu pariuri minime și apoi, după ce vă exersați abilitățile, să treceți la mize maxime. Acest lucru vă va ajuta să evitați dezamăgirea și falimentul. Dincolo de asta, din moment ce Megaways înseamnă aleatoriu, nu puteți prezice un câștig și puteți pierde o avere.