Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ruletă gratis online

Lista de Ruletă gratis online gratuite
RTP: 97.30%
Volatilitate: Scăzută
RTP: 97.30%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 97.30%
Volatilitate: Scăzută
RTP: 97.30%
Volatilitate: Scăzută
RTP: 97.30%
Volatilitate: Scăzută
RTP: 98%

Cele mai bune cazinouri care oferă Ruletă gratis online din 2023
Bonus de bun venit:
100% până la $/€500
+ 225 Rotiri Gratuite
* Bonus la verificarea contului
Ofertă Fortune:
Până la 225% Bonus
+ 310 Rotiri Gratuite
Depozit min. €/$10. Rulaj x40
Bonus de bun venit:
250% + 125 Rotiri Gratuite
Ofertă exclusivă
* doar pentru clienții noi
Bonus de bun venit:
100% până la $/€500
+ 30 Rotiri Gratuite
* doar pentru clienții noi
Bonus de bun venit:
400% Bonus
Ofertă exclusivă
* depunere minimă: 10 €. cerințe de pariere: X50

Jocuri de ruletă în cazinouri online

Pentru cei care au de gând să-și încerce norocul și să câștige o nouă experiență remarcabilă jucând ruleta online, nu are rost să caute locuri sau oportunități legale de a juca. Pur și simplu porniți browserul și găsiți un cazinou online de încredere pentru a practica ruleta. Nu sunteți sigur de această idee? De ce nu o încercați gratuit? Această opțiune are multe beneficii și am afișat doar câteva dintre ele.

Definirea avantajelor semnificative ale ruletei online gratuite

✔️ Nu este nevoie să puneți banii în pericol

Preferați să jucați jocuri de ruletă gratuite? Aceasta este decizia corectă, deoarece nu ești obligat să pui o miză reală. Trebuie doar să te preocupi de modul în care să selectezi un pariu în bani virtuali și să începi să joci. Riscul este zero, dar rezultatul ulterior al unei astfel de practici este extrem de demn pentru fiecare jucător potențial.

✔️ Selectați cele mai favorabile titluri

Platformele bazate pe web reprezintă o mare diversitate de titluri, sloturi și jocuri de masă. Este greu pentru începători să își dea seama ce joc li se va potrivi cel mai bine, de aceea este necesar ca aceștia să se familiarizeze cu unele înainte de a plasa mize reale.

✔️ Puteți câștiga o experiență valoroasă și puteți studia cele mai importante reguli

Să joci jocuri gratuite la ruletă nu este atât de ușor pe cât ți se pare. Există mai multe reguli reprezentate și nu încerca să plasezi pariuri reale până când nu le cunoști pe toate. Nu are rost să înveți regulile chiar în timpul jocului real – ia-ți timp pentru învățare pentru a obține mai multe avantaje.

✔️ Umpleți timpul cu un proces aventuros

Jocurile de noroc la ruleta gratuită pentru distracție sunt lucruri destul de palpitante. Utilizatorii nu sunt îngrijorați de banii lor sau de alte lucruri – pur și simplu vă petreceți timpul distrându-vă și câștigați bani virtuali. Mai bine să faci asta decât nimic.

✔️ Faceți cunoștință cu platforma

Prima alegere a unui cazinou pentru a juca ar putea părea că nu este la fel de benefică. Credem că este mult mai bine să îți iei ceva timp care ar putea fi folosit pentru a-ți forma o imagine de ansamblu a anumitor platforme și a bonusurilor de cazinou oferite de acestea. Ruleta gratuită este o oportunitate perfectă pentru ca orice jucător să se simtă în siguranță cu orice furnizor.

Care sunt primii pași pe care trebuie să îi fac?

Jocul de ruletă online este la fel de simplu pe cât pare, astfel încât chiar și începătorii vor înțelege elementele de bază după câteva încercări (mai ales cele de succes). Luați în considerare posibilitatea de a juca ruleta casino online pe bani reali? Urmați această cale:

 • Alegeți un cazinou online de încredere;
 • Studiați regulile, cerințele și recomandările (le vom menționa în continuare);
 • Selectați varianta preferată disponibilă;
 • Studiați cerințele furnizorului dumneavoastră și caracteristicile suplimentare ale titlului selectat;
 • Aruncați o privire la soldul dvs. de joc, astfel încât să definiți suma accesibilă;
 • Plasați o miză;
 • Faceți clic pe butonul „Spin” și așteptați până când bila se oprește. Victoria ta este influențată de sectorul de oprire.

Furnizori de ruleta online de top

Acordați întotdeauna atenție companiei care a creat un anumit produs de jocuri de noroc. Aici avem câțiva dezvoltatori care sunt considerați cei mai buni din industrie.

 • Microgaming – creator de renume cu mulți ani de experiență.
 • Evolution gaming – varietate extinsă de titluri de calitate cu dealeri live.
 • NetEnt – grafică și gameplay sofisticat.
 • IGT – furnizor de software al celor mai solicitate rulete franceze și americane.
 • Felt Gaming – dezvoltator exclusiv de jocuri de masă de top.
 • SG – renumit pentru sloturi, dar și diversitatea jocurilor de masă este uimitoare.
 • AuthenticGaming – furnizor de software și partener pentru unele site-uri specializate pe rulete.
 • Extreme Live Gaming – studio care acordă cea mai mare parte a atenției și efortului pentru a crea jocuri de dealer.
 • Playtech – companie care reprezintă o cantitate considerabilă de produse de jocuri de noroc ce pot fi jucate prin intermediul dispozitivelor mobile.

Ruleta online vs. ruleta într-o unitate de cazinou terestru

Primul lucru care ne vine în minte atunci când luăm în considerare problema de mai sus este faptul că jocul de ruletă online este extrem de convenabil în comparație cu căutarea unor locuri specifice și deplasarea la acestea. Trebuie doar să aveți comoditățile de bază pentru a juca la ruleta online pentru distracție – o conexiune la internet și un laptop sau un smartphone. Și asta e tot.

Al doilea motiv – este imposibil să jucați gratuit în unitățile terestre. Dacă mergeți acolo, vi se cere să plasați mize reale, indiferent de jocurile pe care le alegeți. Asta înseamnă că este imposibil să joci ruleta pentru distracție, deoarece ești în mod constant concentrat pe banii tăi.

Apoi, ruleta online necesită pariuri mult mai mici decât cele oferite în cazinourile terestre. Nu vei pierde tot ce ai imediat după prima rotire și vei avea întotdeauna posibilitatea de a câștiga jackpot-ul prin plasarea unor sume mici.

Și nu în ultimul rând, vă puteți bucura de jocuri diferite. Această varietate este ceea ce face ca platformele de jocuri de noroc online să fie atât de populare în prezent, deoarece cazinourile terestre pur și simplu nu le pot oferi clienților lor o diversitate atât de extinsă.

Diversificarea jocurilor de ruletă

Aveți intenția de a exersa câteva titluri? Dacă da, vă rugăm să aflați ce tipuri sunt reprezentate. Aici avem mai multe versiuni cerute și scurte descrieri ale acestora.

Ruleta europeană

Cea mai bună opțiune dacă nu aveți deloc experiență în jocurile de ruletă. Există o serie de caracteristici cheie care fac ca ruleta europeană să fie distinctă:

 • Fără pariuri secundare;
 • Fără dublu zero;
 • Marje mari ale casei;
 • Condiții ușor de înțeles.

Ruleta americană

Este cea mai frecventă opțiune pe care o veți întâlni atunci când parcurgeți variantele oferite. Pare un pic ciudat, deoarece ruleta americană nu prezintă cea mai avantajoasă margine a casei, dar totuși, jucătorilor le place. Nu ca în varianta descrisă anterior, aici roata afișează dublu-zero.

Ruleta franceză

Varianta de ruletă franceză reprezintă un singur zero pe roata sa, prin urmare, acest „zero” este foarte important. Acesta determină două reguli cruciale. Prima se numește La Partage, care vă face să pierdeți doar jumătate din suma pariată atunci când bila se oprește pe zero. En Prison vă obligă să nu schimbați miza pentru următoarea rotire.

Ruleta cu dealer live

Cineva susține că jocurile de noroc online nu sunt la fel de interesante pentru că nu există un dealer live. Ei bine, cei care gândesc astfel pur și simplu nu știu de ce sunt capabili furnizorii moderni de jocuri de noroc! Majoritatea platformelor progresive le oferă clienților lor posibilitatea de a juca jocuri de masă cu dealerul live, ceea ce face ca experiența de joc să fie una asemănătoare cu cea din viața reală.

Mini-roulette

După cum putem ghici din numele său, mini-ruleta este o variantă care vine cu o roată mai mică. Mini-ruleta prezintă cerințele celei europene, ceea ce înseamnă că aceasta reprezintă doar o singură secțiune zero. Diferența constă în faptul că există doar 12 sectoare, dar nu 36, așa cum este reprezentată în varianta standard.

Multi-Ball Roulette

Mai multe bile sunt așezate pe roată, mai multe șanse are un jucător de a câștiga! Într-o variantă cu mai multe bile, numărul de bile poate fi diferit – până la 10.

Multiwheel Roulette

Aceasta este o variantă mai sofisticată. Jucătorul este nevoit să parieze pe fiecare roată. Numărul total de roți ar putea fi de până la 8. Credeți că sunteți o persoană norocoasă? Dacă da, aceasta este o opțiune destul de benefică pentru a obține un jackpot real.

Jocuri de noroc fără înregistrare și descărcări

Pe playforunefor.fun toată lumea își poate încerca norocul. Aici vi se oferă posibilitatea de a juca un simulator de ruletă online gratuit și de a vă alege varianta preferată și de a juca câteva jocuri cu rotiri complet gratuite fără a depune bani reali.