Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
American Roulette

American Roulette

de
RTP 94.74%
Joacă American Roulette fără Înregistrare
4.8/5 - (5 votes)
American Roulette demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați American Roulette cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca American Roulette pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Joacă la American Roulette gratis

Nu putem nega faptul că Ruleta Americană este poate cel mai popular joc de cazinou din lume și, din acest motiv, are un număr foarte mare de clase diferite, de la cele mai cunoscute și mai vechi, cum ar fi Ruleta Franceză, până la versiuni mult mai moderne și care includ anumite variante pentru a le face mai distractive și mai complete. Acesta este cazul Ruletei Americane, a cărei versiune virtuală ți-o prezintă cu mândrie cazinoul Playfortune.

Cu un finisaj spectaculos care ne transpune imediat la marile mese de ruletă din întreaga lume, vă vor plăcea pielea, lemnul, covorul perfect texturat și chiar, în acest caz, podeaua cu mochetă lucioasă care este de obicei un semn al distincției și clasei sale. Totul pentru a transforma un simplu joc care ar putea fi doar o modalitate de a face rost de bani într-o excursie spectaculoasă în cele mai bune săli de joc din Las Vegas sau Atlantic City.

Masa de ruletă americană este împărțită în 36 de numere care însoțesc, de data aceasta, nu un singur zero, ci zero și dublu zero, ceea ce multiplică șansele de câștig din partea băncii și ale noastre dacă alegem să îl însoțim în pariurile noastre. Aceste 36 de numere sunt separate fie prin culori, roșu sau negru, fie prin duzină, fie prin par sau impar, fie în două jumătăți de 18 numere. Ne putem face pariurile alegând unul sau mai multe numere (este posibil să selectăm două căsuțe sau patru căsuțe cu un singur jeton) sau una dintre opțiunile menționate mai sus. Cu toate acestea, pariurile mai specifice vor crește câștigurile unui câștigător al unei învârtiri.

american roulette table

La Ruleta Americană putem folosi jetoane de valori foarte diferite pentru a plasa pariurile noastre, de la cele mai mici, zece cenți sau cincizeci, până la un euro, cinci, zece, douăzeci și cinci sau chiar o sută de euro. În orice caz, putem plasa mai multe jetoane de valori diferite pentru a ne mări pariul. Faceți pariuri multiple pentru a obține profituri mai mari, cum ar fi o duzină, câteva numere dintre celelalte sau roșu și câteva numere negre. Aceste pariuri vă vor ajuta la fiecare rotire a ruletei, astfel încât să vă fie mult mai ușor să vă recuperați pariul la fiecare rotire și să vă mai puteți crește puțin câștigurile. Aceasta poate fi o metodă puțin pudică, dar suntem siguri că veți descoperi în curând cele mai ușoare modalități de a obține o sumă bună de bani.

Play-fortune.ro revine în luptă cu Ruleta Americană, unul dintre cele mai amuzante jocuri de cazino pe care Playfortune ți le oferă pentru a te bucura de ore întregi de distracție și a obține o sumă uriașă de beneficii.

Despre autor