American Roulette

American Roulette

de
RTP 94.74%
Joacă American Roulette fără Înregistrare
4.8/5 - (5 votes)
American Roulette demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați American Roulette cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca American Roulette pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Joacă la American Roulette gratis

Nu putem nega faptul că Ruleta Americană este poate cel mai popular joc de cazinou din lume și, din acest motiv, are un număr foarte mare de clase diferite, de la cele mai cunoscute și mai vechi, cum ar fi Ruleta Franceză, până la versiuni mult mai moderne și care includ anumite variante pentru a le face mai distractive și mai complete. Acesta este cazul Ruletei Americane, a cărei versiune virtuală ți-o prezintă cu mândrie cazinoul Playfortune.

Cu un finisaj spectaculos care ne transpune imediat la marile mese de ruletă din întreaga lume, vă vor plăcea pielea, lemnul, covorul perfect texturat și chiar, în acest caz, podeaua cu mochetă lucioasă care este de obicei un semn al distincției și clasei sale. Totul pentru a transforma un simplu joc care ar putea fi doar o modalitate de a face rost de bani într-o excursie spectaculoasă în cele mai bune săli de joc din Las Vegas sau Atlantic City.

Masa de ruletă americană este împărțită în 36 de numere care însoțesc, de data aceasta, nu un singur zero, ci zero și dublu zero, ceea ce multiplică șansele de câștig din partea băncii și ale noastre dacă alegem să îl însoțim în pariurile noastre. Aceste 36 de numere sunt separate fie prin culori, roșu sau negru, fie prin duzină, fie prin par sau impar, fie în două jumătăți de 18 numere. Ne putem face pariurile alegând unul sau mai multe numere (este posibil să selectăm două căsuțe sau patru căsuțe cu un singur jeton) sau una dintre opțiunile menționate mai sus. Cu toate acestea, pariurile mai specifice vor crește câștigurile unui câștigător al unei învârtiri.

american roulette table

La Ruleta Americană putem folosi jetoane de valori foarte diferite pentru a plasa pariurile noastre, de la cele mai mici, zece cenți sau cincizeci, până la un euro, cinci, zece, douăzeci și cinci sau chiar o sută de euro. În orice caz, putem plasa mai multe jetoane de valori diferite pentru a ne mări pariul. Faceți pariuri multiple pentru a obține profituri mai mari, cum ar fi o duzină, câteva numere dintre celelalte sau roșu și câteva numere negre. Aceste pariuri vă vor ajuta la fiecare rotire a ruletei, astfel încât să vă fie mult mai ușor să vă recuperați pariul la fiecare rotire și să vă mai puteți crește puțin câștigurile. Aceasta poate fi o metodă puțin pudică, dar suntem siguri că veți descoperi în curând cele mai ușoare modalități de a obține o sumă bună de bani.

Play-fortune.ro revine în luptă cu Ruleta Americană, unul dintre cele mai amuzante jocuri de cazino pe care Playfortune ți le oferă pentru a te bucura de ore întregi de distracție și a obține o sumă uriașă de beneficii.

Despre autor