Bonus la depunere

Abundența ofertelor de bonus de bun venit din cazinourile online este actualizată în mod constant, ceea ce se datorează apariției regulate a noilor cazinouri populare și concurenței constante pe piață. Micile cadouri pentru jucători permit site-urilor de jocuri de noroc să mituiască utilizatorul, creându-i condiții plăcute, în care chiar și o pierdere poate aduce un fel de bonus. Cazinourile online acordă o atenție deosebită bonusurilor de bun venit, deoarece majoritatea jucătorilor aleg o platformă în funcție de acest parametru - numărul de rotiri gratuite și bonusurile de depunere acordate pentru înregistrare. Desigur, toată varietatea de bonusuri de cazinou online sunt cârlige de marketing pentru a atrage mai mulți jucători. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că jucătorii înșiși în această situație rămân exclusiv în negru, deoarece au ocazia de a se îmbogăți gratuit.
Top bonusuri de bun venit 2023
Bonus la prima depunere
100% până la 300 €/$
18+. Doar jucători noi. Min 1€. 50x pariuri.
4,5 rating
4.5
Bonus la Prima Depunere
100% până la €/$100
+ 100 de Rotiri Gratuite
Depunere minimă: €/$20
4,5 rating
4.5
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
Bonus de bun venit:
300% up to 5000 usdt
+ 200 Free Spins
Depozit de la 20 USDT
4,3 rating
4.3
Bonus de bun venit:
450% la depozit
+ 140 rotiri gratuite
4,3 rating
4.3
Bonus la prima depunere
100% până la 100 EUR
+ 100 de rotiri gratuite
18+. Doar jucători noi. Min 20 €. 45x pariuri.
4,0 rating
4.0
Bonus de bun venit:
400% Bonus
Ofertă exclusivă
* depunere minimă: 10 €. cerințe de pariere: X50
4,0 rating
4.0
Pachet de bun venit:
până la 90 000UAH
+ 140 de rotiri gratuite
Depunere minimă: 250 ₴. Pariere: x40
4,0 rating
4.0
Pachetul de bun venit cu bonus:
450% până la €6000
+ 325 de rotiri gratuite
Pariați necesare: 35x | Depunere minimă: 20 €
4,0 rating
4.0
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Pachet Bonus de Bun Venit:
260% până la €3500
+ 270 rotiri gratuite la cele patru depuneri
Depunere minimă $/€20
4,0 rating
4.0
Termeni și condiții
1. Pachetul Bonus de Bun Venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depui cel puțin €20 pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul Bonus de Bun Venit include următoarele elemente:
- Bonus de Bun Venit la prima depunere: 100% până la €500 + 100 Rotiri Gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a doua depunere: 50% până la €1000 + 80 Rotiri Gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a treia depunere: 30% până la €1000 + 60 Rotiri Gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a patra depunere: 80% până la €1000 + 30 Rotiri Gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune a Bonusului de Bun Venit conține informații mai detaliate și termeni și condiții.
Bonus de Bun Venit:
Până la 5000 USDT
+ 80 Rotiri Gratuite
Depozit minim 20 USDT. Rulaj x40
4,0 rating
4.0
Bonus de bun venit:
de până la €1,500
+ 150 Rotiri Gratuite
* Bonus la verificarea contului
3,3 rating
3.3
Bonus de bun venit:
100% până la $/€500
+ 30 Rotiri Gratuite
* doar pentru clienții noi
3,0 rating
3.0
Bonus de bun venit:
100% până la $/€500
+ 225 Rotiri Gratuite
* Bonus la verificarea contului
3,0 rating
3.0
Bonus de bun venit:
225% până la 1500$
și 100 de Rotiri Gratuite
Depune 10$. Rulaj 40x
3,0 rating
3.0
Termeni și Condiții
- Bonusul se aplică la trei depuneri, indiferent de ordinea lor.
- Fiecare promoție trebuie activată înainte de a efectua o depunere.
- Jucătorii pot alege când să activeze fiecare ofertă bonus disponibilă.
- Cerințele de rulaj pot varia în funcție de joc.
- Valoarea maximă a bonusului pentru fiecare credit este de 500 de dolari.
- Câștigurile maxime din rotirile gratuite sunt limitate la 500 de dolari.
- Suma totală a bonusului disponibilă este de 1500 de dolari.
- Bonusul trebuie rulat de 40 de ori.
- Bonusul este valabil timp de 7 zile de la momentul creditării.
- Rotirile gratuite sunt creditate pe parcursul a 5 zile.
- Suma depusă determină miza pe fiecare rotire.
- Dacă bonusul nu este rulat în termenul stabilit, acesta este anulat.
- Toate bonusurile creditate au o rată maximă de conversie de 5 ori.
Ofertă Fortune:
Până la 225% Bonus
+ 310 Rotiri Gratuite
Depozit min. €/$10. Rulaj x40
3,0 rating
3.0
bonus de bun venit

Bonus de depozit de cazinou din Romania

Ce sunt bonusurile de cazinou online? Experții identifică 3 tipuri principale de bonusuri pe care cazinourile le oferă jucătorilor: bonusuri de bun venit, rotirile gratuite și o sumă simbolică într-un cont de depozit sunt ceea ce poate mitui un utilizator și îl poate motiva să se înregistreze pe un anumit site. Dacă înregistrați deja un cont personal într-un cazinou, atunci merită să alegeți ceva care să ofere jucătorului cele mai favorabile condiții încă de la început. Bonusuri de depozit vă permit să măriți suma de bani din contul de depozit și, prin urmare, suma de jucat

În cele mai multe cazuri, bonusurile de depunere reprezintă un anumit procent din suma pe care jucătorul o depune în contul său. În unele cazuri, bonusurile de depunere pot fi suplimentate cu rotiri gratuite. Reîncărcare bonusuri vă permit să mențineți interesul și entuziasmul jucătorului, precum și să promovați noi produse de cazinou. Cel mai adesea, acestea sunt limitate în timp, ceea ce te motivează să te conectezi rapid la contul tău și să folosești cadoul. Rambursări și rotiri gratuite pentru cei care nu au noroc. Fiecare jucător are zile proaste și, pentru a împiedica o persoană să părăsească site-ul cazinoului într-o dispoziție proastă, multe site-uri oferă bonusuri de consolare sub formă de rotiri gratuite sau % cashback din pierderi în contul de bonus.

Cum funcționează bonusurile de bun venit?

Bonus de bun venit ajută la creșterea interesului utilizatorului pentru cazinoul ales și îl fac să petreacă mai mult timp în joc.

Tipuri de bonusuri de depozit

Cazinourile oferă diferite tipuri de bonusuri la depunere si de depozit. Citiți mai multe mai jos despre bonus fara depunere si altele.

🥇 Bonus de bun venit cu depunere

Bonus la depunere este cel mai popular și mai generos bonus prima depunere. Sistemul îl emite jucătorului pentru crearea cu succes a unui cont de joc (cont personal). Cel mai adesea, vi se va cere să treceți prin procesul de verificare furnizând un pașaport sau un permis de conducere. Conform regulilor, bonusul de bun venit va trebui să fie pariat în anumite condiții (vezi pe site-ul unui anumit operator).

Acest tip de promoție pentru începători poate fi sub forma unui bonus fără depunere, probă sau depunere. Să luăm în considerare fiecare:

 • fără depunere: utilizatorul cazinoului primește un bonus de bun venit pentru suma depusă, dar până la o anumită limită. De exemplu, dacă este de 100% până la 100 USD. Aceasta înseamnă că dacă depui 75 USD, vei primi 150 USD, maximul este de 200 USD pentru 100 USD.
 • depozit: de obicei de câteva ori mai mic decât varianta anterioară. În medie, companiile oferă jucătorilor 50% pentru cei 100 USD depusi. Jumătate – 50 USD vor fi adăugate la bankroll.
 • Versiune de încercare: concepută pentru jucătorii care tocmai s-au alăturat site-ului. Pot fi bani bonus sau rotiri care sunt destinate exclusiv cazinoului online. În 99% din cazuri, ei și câștigurile de la ei nu pot fi încasate. Recompensa de probă este utilă atunci când doriți să încercați mâna la sloturi. Dacă îți place, atunci pariază pe bani reali și primește bonus depunere.

🎰 Rotiri gratuite

Numărul de rotiri gratuite pentru înregistrare variază de obicei de la 5-10 la 100 sau mai mult. Când un jucător are dreptul la o mulțime de rotiri gratuite, administrația le poate împărți acumularea pe mai multe zile. Rotiri gratuite sunt oferite pentru un anumit slot, care este specificat în regulile promoției.

Rotirile gratuite sunt acordate la o anumită rată. După activarea acestora, jucătorul trebuie să lanseze slotul și să se asigure că afișează rotiri gratuite. După utilizarea acestora, valoarea câștigurilor din contul de bonus este supusă parierei cu pariul specificat în reguli. Suma maximă de retragere după pariere este determinată de operator și rareori depășește 5.000 de ruble.

🎁 Coduri bonus

Codurile bonus casino sunt coduri pe care utilizatorii le pot folosi în diferite etape ale jocului pentru a valorifica bonusurile oferite ca parte a promoției. Operatorii pot oferi bonusuri de bun venit pentru a încuraja jucătorii să deschidă un cont și să înceapă să folosească serviciile oferite. Printre altele, după înregistrare, bonusurile pot servi și altor scopuri. De exemplu, acestea sunt furnizate atunci când un utilizator este reactivat, sărbătorind diverse evenimente sau recompensând acei jucători care îndeplinesc un anumit set de criterii. Codurile bonus sunt cunoscute și ca coduri promoționale, coduri voucher, coduri promoționale sau coduri de ofertă.

💸 Bonusuri cashback

Acest termen este împrumutat de la sistemul financiar – așa numesc băncile returnarea unei părți din fondurile cheltuite pentru deservire. Cazinourile, pe de altă parte, returnează o parte din banii cheltuiți pe divertisment utilizatorilor pierduți. Cashback-ul este activat numai dacă jucătorul „a intrat în roșu” în perioada contabilă. Toate pariurile și câștigurile sunt calculate automat – dacă rezultatul este negativ, jucătorul are dreptul la o rambursare a unei părți din fonduri.

Procentul de cashback este stabilit de regulile clubului – de obicei se returnează până la 20% din fondurile pierdute. Cashback-ul depinde de diverși factori: statutul utilizatorului, activitatea acestuia pe site pentru o anumită perioadă, suma pierdută etc.

Rambursările sunt disponibile în două formate principale: bani reali și fonduri bonus. Fondurile reale pot fi retrase din club sau folosite pentru a plăti orice pariuri. Bonusurile trebuie pariate în anumite divertisment înainte de a putea fi retrase din cazinoul virtual. Pentru jucători, este de preferat să aleagă cazinouri virtuale cu bani reali cashback.

Ce să cauți atunci când alegi un cazinou românesc cu bonus de bun venit

Înainte de a vă arunca cu capul în piscină pentru a obține bonus la prima depunere, ar trebui să vă amintiți 3 reguli simple:

 1. Sunt multe bonusuri: pentru înregistrarea pe site, pentru prima depunere și cele ulterioare, pentru reîncărcare, pentru aducerea unui prieten la cazinou, în cadrul unui program de fidelitate etc.
 2. Cazinourile online folosesc astfel de promoții ca un stimulent pentru ca jucătorii să rămână mai mult timp pe site.
 3. Și cel mai important – 95% din toate ofertele bonus implică îndeplinirea cerințelor. Pentru toată lumea – special. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile bonusului înainte de a vă înregistra/depune/participa la programul de fidelitate. Cel mai adesea, jucătorul trebuie să parieze bonusul de un anumit număr de ori și abia apoi să retragă banii din contul de joc.
Top 3 cazinouri cu bonusuri la primul depozit
Play Fortuna
3,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
3,0 rating
Joacă la Cazinoul Booi cu un bonus de 225% + 100 de Rotiri Gratuite!
Termeni și Condiții
- Bonusul se aplică la trei depuneri, indiferent de ordinea lor.
- Fiecare promoție trebuie activată înainte de a efectua o depunere.
- Jucătorii pot alege când să activeze fiecare ofertă bonus disponibilă.
- Cerințele de rulaj pot varia în funcție de joc.
- Valoarea maximă a bonusului pentru fiecare credit este de 500 de dolari.
- Câștigurile maxime din rotirile gratuite sunt limitate la 500 de dolari.
- Suma totală a bonusului disponibilă este de 1500 de dolari.
- Bonusul trebuie rulat de 40 de ori.
- Bonusul este valabil timp de 7 zile de la momentul creditării.
- Rotirile gratuite sunt creditate pe parcursul a 5 zile.
- Suma depusă determină miza pe fiecare rotire.
- Dacă bonusul nu este rulat în termenul stabilit, acesta este anulat.
- Toate bonusurile creditate au o rată maximă de conversie de 5 ori.
Jozz
3,0 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite

Pași pentru a vă revendica bonusul pentru prima depunere

Principala regulă pentru a primi bonus la depunere este că contul creat trebuie să fie primul și singurul pentru utilizator. Este strict interzis să ai mai multe conturi. Verificarea se face după nume, adresă de e-mail, număr de telefon mobil, adresă IP etc. Pentru a accesa aparatele de slot cu un bonus pentru înregistrarea la un cazinou online, trebuie să urmați o succesiune simplă de pași.

Pasul 1. Creați un cont. Pe site-ul cazinoului, trebuie să deschideți formularul de înregistrare și să completați câmpurile goale cu date personale. Uneori, în această etapă trebuie doar să specificați o adresă de e-mail și o parolă, dar mai des trebuie să completați un chestionar cu informații personale (nume, data nașterii, locul de reședință etc.). Este necesar să se indice doar date reale, deoarece acestea vor fi verificate ulterior.

Pasul 2. Confirmarea înregistrării. Cazinourile necesită ca un profil să fie legat de o adresă de e-mail și un număr de telefon. Pentru a face acest lucru, o scrisoare cu un link este trimisă la e-mail și un mesaj text cu un cod este trimis la telefon.

Pasul 3. Verificarea contului. Este mai bine să vă confirmați identitatea imediat după înregistrare, pentru ca ulterior să nu apară probleme cu retragerea banilor. Verificarea poate avea loc în două moduri:

 • Trimiterea de copii electronice ale documentelor către serviciul de asistență prin e-mail sau chat online.
 • Încărcarea documentelor foto în contul personal.
 • Verificarea durează de la câteva minute la câteva zile, specialiștii de asistență tehnică pot solicita documente suplimentare sau pot iniția o scurtă conversație prin Skype.

Pasul 4. Activare. Studiați cu atenție condițiile, informațiile despre restricții și durata ofertei de bonus. După ce v-ați ocupat de reguli, puteți activa bonusul în contul dvs. (uneori folosind un cod promoțional) sau la cererea de asistență.

Pasul 5. Utilizare și pariere. Fără depunere trebuie utilizată în perioada specificată de operator, iar câștigurile primite trebuie pariate ținând cont de pariul declarat.

Pe scurt despre condițiile depunerii bonusurilor de bun venit

Cazinourile online iau în considerare cu atenție condițiile de bonus bun venit pe care trebuie să le studiezi înainte de a te înregistra. Regulile specifică mărimea pariului, limitele pariurilor și valoarea retragerii, lista de jocuri pentru pariuri și alte restricții.

Activarea are loc cu ajutorul codurilor promoționale care sunt introduse în contul dumneavoastră după înregistrare. Printre ofertele speciale din lista Casino.ru se numără coduri promoționale exclusive care sunt disponibile doar pentru vizitatorii portalului. Alte modalități de a acumula fonduri sunt activarea automată imediat după crearea unui cont și primirea unui cadou la cererea serviciului de asistență tehnică.

Regulile oferă condiții detaliate pentru:

 1. Termenul de activare și timpul de pariere. Banii sau rotiri gratuite sunt creditate la activare într-o perioadă strict limitată, cerințe similare se aplică perioadelor de pariere. Unele cazinouri vă permit să pariați bonusul timp de câteva zile sau chiar săptămâni. Alții oferă o sumă mare pentru înregistrare, dar timpul de pariere este limitat la câteva ore cu un pariu nerezonabil de mare.
 2.  Miza maximă este stabilită în moneda contului și limitează valoarea mizei pe rotire. Dacă este depășit, bonusul poate fi anulat. De asemenea, regulile pot conține o interdicție de a plasa pariuri de un anumit tip, de exemplu, pe șanse egale la ruletă (adică par sau impar, roșu sau negru etc.).
 3. Restricții privind jocurile. Administrația interzice jucătorilor de la unele aparate de joc cu un bonus fără depunere, bani sau rotiri gratuite. De obicei, regulile oferă o listă completă de sloturi pentru pariuri. Uneori împărțirea se face în funcție de tipul de jocuri. De exemplu, pariurile sunt posibile pe toate aparatele de jocuri, dar sunt interzise în jocurile de masă și în secțiunea Cazinou live.
 4. Confirmarea informațiilor personale. Toate cazinourile solicită clientului să treacă printr-o procedură de verificare înainte de a retrage câștigurile. Vârsta jucătorului, numele și prenumele, adresa de reședință și dacă utilizatorul are alte conturi sunt verificate (multi-cont este interzis).

Care sunt avantajele unui cazinou cu bonusuri de depozit

Bonusurile de depozit înseamnă o mulțime de aspecte pozitive, iată doar o scurtă listă a acestora:

 • abilitatea de a juca un păcănele gratis (poți oricând să-l lași și să găsești altceva, mai potrivit, un club nou sau un alt slot care ți se potrivește din toate punctele de vedere);
 • condiții raționale de utilizare a fondurilor în majoritatea cluburilor de jocuri de noroc (desigur, există cazinouri unde este greu să câștigi, dar acestea sunt doar câteva);
 • dezvoltarea strategiilor (puteți analiza orice schemă de câștig fără pierderi financiare și trageți concluziile adecvate pentru dvs., precum și să evaluați cutare sau cutare tactică);
 • o șansă de a câștiga un câștig mare, de exemplu, un jackpot, deoarece multe angajamente cresc probabilitatea de a-l primi.

După cum puteți vedea, într-un Cazinouri Online România, un bonus la depunere oferă beneficii pentru toată lumea – pentru participanți și pentru administrația clubului de jocuri de noroc. Rămâne doar să ne dăm seama de ce sunt necesare astfel de privilegii. Mulți începători cred că instituția le oferă de fapt un cadou, deși, de fapt, pur și simplu îi ademenește cu ocazia de a obține profit. Desigur, puteți câștiga, dar va trebui să aveți răbdare pentru a retrage banii câștigați onest, deoarece fiecare instituție își oferă propriile condiții și nu este ușor să le respectați.

Pot primi bonusuri de depozit de mai multe ori?

Da, bonusurile pot fi primite pentru primele depuneri și ulterior în condițiile promoțiilor, in diferitesloturi, spre exemplu shining crown etc.

Toate cazinourile oferă bonusuri de depunere?

Nu toate cazinourile oferă posibilitatea de a primi bonus la depunere de depozit, deoarece nu acceptă versiunea completă a jocurilor cu un joc pe bani reali.

Cum funcționează bonusul de depunere?

Este primit după efectuarea unei depuneri, ceea ce vă permite să obțineți mai mult profit și bonusuri suplimentare în jocuri cu fructe sau alte.

Care sunt principalele beneficii?

Principalele beneficii de bonus la depunere sunt profituri crescute și caracteristici suplimentare pentru elaborarea strategiei sau învățarea jocului.

Cât durează bonusul de depunere?

Condițiile bonusurilor sunt determinate de condițiile cazinoului.

Ar trebui să folosesc bonusul pentru prima depunere?

Merită sau nu – depinde de tine. Totul depinde de dorințele și nevoile tale specifice la momentul jocului.

Despre autor

Cazinouri noi
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
4,0 rating
Obțineți un bonus de 100% pentru primul dvs. depozit și 80 de rotiri gratuite!
4,0 rating
260% până la €3500 + 270 FS pe patru depozite
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
3,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Jocuri Bonus la depunere
Geisha
Geisha

RTP: 95.12%

Majestic Forest
Majestic Forest

RTP: 96.19%

Rio Gems
Rio Gems

RTP: 95.69%

20 Burning Hot
20 Burning Hot

RTP: 95.88%

20 Hot Blast
20 Hot Blast

RTP: 95.87%

Reactoonz
Reactoonz

RTP: 96.51%

Gonzo’s Quest
Gonzo’s Quest

RTP: 95.97%

Extra Chilli
Extra Chilli

RTP: 96.82%

The Dog House
The Dog House

RTP: 96.51%

Kamakura
Kamakura

RTP: 95.98%

20 Golden Coins
20 Golden Coins

RTP: 95.5%

Valley of the Gods
Valley of the Gods

RTP: 96.2%

Fruit Party 2
Fruit Party 2

RTP: 96.53%