Intrebari Frecvente

Fie că sunteți un începător sau un jucător experimentat de cazinouri online, vă pot apărea multe gânduri. În acest FAQ, am adunat cele mai frecvente întrebări despre jocuri și cazinouri online. Dacă aveți mai multe semne de întrebare care trebuie lămurite, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului nostru de aici de pe site. Apoi adăugăm întrebarea dvs. la acest ghid. Dacă sunteți complet înverșunat când vine vorba de site-urile de jocuri de noroc și de jocurile de cazino, nu este greșit să citiți acest FAQ pentru a primi câteva sfaturi despre ceea ce ar trebui să aveți în vedere atunci când începeți să jucați.

Cum să începi să joci la cazinou online?

Este foarte ușor să începi să joci la cazinou online, deoarece există diverse site-uri de jocuri de noroc din care poți alege. Puteți găsi cu ușurință un actor care pare sensibil și apăsați contul deschis. Apoi completați datele personale pentru a vă înregistra. Uneori primești o mică recompensă sub forma unui bonus gratuit sau a unor rotiri gratuite atunci când ai făcut acest lucru, dar de obicei, primești în schimb un pachet de bun venit la primul tău depozit. De obicei, există mai multe metode de depunere din care puteți alege. Gândește-te la cea care ți se potrivește și depune o sumă pentru a juca. Apoi, botanalizați printre sloturi, video poker, jocuri de masă și alte jocuri pentru a alege unul dintre ele pentru a vă testa norocul. Deschideți-l, selectați pariul și apăsați start.

Cum să alegi un cazinou online?

De multe ori este o chestiune de gust în ceea ce privește cazinoul la care alegeți să jucați. Un sfat este să alegeți unul reprezentat în listele noastre, deoarece aceste companii de jocuri de noroc sunt testate pentru a fi sigure și de încredere. În caz contrar, vă recomandăm să aveți grijă să verificați dacă cazinoul are licență, dacă acordă prioritate securității, dacă are o gamă bună de jocuri și dacă oferă un joc corect și un bonus frumos.

Trebuie să plătesc impozit pe venit pentru câștigurile din jocurile de noroc?

Nu, nu este necesar, cu excepția cazului în care cazinoul are o licență în UE. În acest caz, profiturile sunt scutite de impozit. Autoritatea pentru Jocuri de Noroc din Malta acordă licențe pentru multe cazinouri din Malta și, în aceste cazuri, nu trebuie să impozitați câștigurile. În cazul licențelor din afara UE, trebuie să verificați regulile de impozitare a profiturilor.

Care este vârsta legală pentru jocurile de noroc atunci când joci online?

Trebuie să ai 18 ani pentru a juca online. Adesea trebuie să vă verificați înainte de a putea efectua o retragere la un cazinou online, ceea ce înseamnă că societatea de jocuri de noroc poate verifica dacă aveți mai puțin de 18 ani.

Pot să joc la cazinou online gratuit?

Ba da, puteți. Multe cazinouri vă permit să încercați jocurile pe bani virtuali într-o versiune demo. Cu toate acestea, nu puteți câștiga bani reali atunci când jucați pentru distracție în acest mod. Uneori, însă, puteți obține bani bonus gratuit de la companiile de jocuri de noroc prin așa-numitele bonusuri fără depunere – acestea, desigur, trebuie să fie întoarse pentru a putea retrage câștigurile. Uneori este posibil să luați parte la rotiri gratuite pe site-urile de cazino atunci când vă înregistrați fără să faceți bani. Câștigurile prin intermediul acestor rotiri gratuite vin cu sau fără cerințe de pariere.

Ce este un bonus de cazino?

Cazinourile online oferă, de obicei, bonusuri de bun venit, bonusuri la depunere sau bonusuri fără depunere pentru a atrage jucători sau pentru a încuraja jocurile de noroc. Acest lucru înseamnă că un procent se potrivește cu depozitul dvs. până la o anumită sumă. De exemplu, poate fi de 100% până la 500 de dolari, cu excepția bonusurilor fără depunere, ceea ce înseamnă că primești bani de joc fără o cerință de depunere. Aproape toate bonusurile vin cu o cerință de pariere, astfel încât cazinoul să nu înregistreze pierderi.

Ce sunt rotirile gratuite?

Învârtirile gratuite înseamnă că primești învârtiri gratuite la anumite sloturi, cu care poți câștiga un penny. O cerință de pariere acoperă, de obicei, câștigurile de la aceste rotiri gratuite, dar unele sunt libere de cifra de afaceri dacă te uiți puțin. Rețineți că acestea pot avea o altă cerință legată de ele. De exemplu, trebuie să faceți un depozit.

Care sunt cerințele privind cifra de afaceri în cazinou?

Aceasta înseamnă că trebuie să joci de mai multe ori bonusul sau câștigurile de la rotirile gratuite. Nu de puține ori, cerința de rulaj este de aproximativ 35x. De exemplu, dacă primiți un bonus de 100 de dolari, banii trebuie să fie jucați de 35 de ori înainte de a putea fi retrași. Acest lucru înseamnă o cerință de rulaj de 35 x 100 $ = 3 500 $. Aici este important să știți dacă cerința de pariere se aplică propriului dvs. depozit. Să presupunem că depui tu însuți 100$, astfel încât să primești 100$ în bonus. Atunci trebuie să numeri 35 x (100 $ + 100 $), ceea ce înseamnă că trebuie să întorci 7000 $ înainte de a putea face o retragere. După cum puteți vedea, există o diferență semnificativă!

Cum se face un depozit?

Există multe metode de depunere din care puteți alege, iar ceea ce este oferit depinde de cazino. Vedeți că metodele de tranzacționare comune la majoritatea tuturor site-urilor de cazino sunt VISA, Mastercard, Trustly, Zimpler, Skrill, Neteller și altele. De multe ori, banii ajung imediat în cont gratuit, dar în unele cazuri pot fi adăugate comisioane.

Cum funcționează retragerile?

Este important să verificați care sunt metodele de plată cu care puteți efectua retrageri, deoarece acestea pot fi diferite de metodele de depunere. De fapt, nu este neobișnuit să trebuiască să folosiți aceeași metodă pe care ați folosit-o pentru depunere, cu excepția cazului în care aceasta este disponibilă pentru retrageri. De asemenea, verificați cât timp îi ia cazinoului să proceseze retragerea și dacă există o limită a sumei pe care o puteți retrage, cât de des aveți voie să faceți tranzacții și dacă se adaugă comisioane. Acest lucru poate varia foarte mult de la un cazinou la altul.

Ce este fair-play-ul?

În calitate de jucător, doriți să știți că toate jocurile se desfășoară fără probleme. Prin urmare, pentru aparatele de joc se folosește de obicei un generator de numere aleatorii (RNG), adică un generator de numere aleatorii care generează rezultate aleatorii. Acestea trebuie să fie controlate de o terță parte, cum ar fi iTech Labs. Dacă vedeți ștampila eCOGRA pe un site de jocuri de noroc, cazinoul îndeplinește cerințele standardizate stabilite de organizația eCommerce Online Gaming Regulation and Assurance, care acționează pentru a proteja jucătorii, fair-play-ul și responsabilitatea.

Pot să joc pe mobil și pe tabletă?

În zilele noastre, puteți juca la orice cazinou online, indiferent de sistemul de operare, smartphone sau computer pe care îl folosiți. În urmă cu câțiva ani, nu era la fel de obișnuit ca toate cazinourile online să fie compatibile cu toate tipurile de dispozitive, dar acum acest lucru este aproape un standard pentru ca firma de jocuri de noroc să fie competitivă. Tehnologia s-a dezvoltat atât de mult încât majoritatea jocurilor de astăzi sunt fabricate pe dispozitive mobile, deoarece mulți jucători preferă să joace atunci când sunt în mișcare. Doar țineți cont de faptul că unele jocuri mai vechi nu sunt dezvoltate pentru mobil și tabletă. Nu este întotdeauna sigur că veți găsi toate favoritele dvs. în cazinoul mobil.

Cum mă simt dacă sunt în pragul unei dependențe de jocurile de noroc?

Majoritatea cazinourilor au instrumente care vă permit să testați dacă vă aflați în zona de risc. Apoi, puteți stabili limite pentru jocurile de noroc la cazinou, stabilind limite privind timpul și banii pe care doriți să îi cheltuiți. De asemenea, puteți folosi autoînchiderea dacă nu stăpâniți jocul în ciuda limitelor. Multe organizații îi ajută pe jucătorii aflați în situații de risc, în cazul în care aveți nevoie. Nu uitați să nu vă depășiți niciodată bugetul atunci când jucați și să jucați în mod responsabil.