Wazdan logo

Jocuri Wazdan

Jocuri: 11
Wazdan este un furnizor de top de jocuri de cazino online, cunoscut pentru sloturile sale inovatoare și de înaltă calitate. Pe această pagină, puteți găsi o selecție a celor mai bune sloturi Wazdan gratuite disponibile pentru a juca. În plus, există o listă de cazinouri online unde puteți juca sloturi Wazdan pe bani reali. Unele dintre cele mai populare sloturi Wazdan prezentate pe această pagină includ Magic Target Deluxe, Great Book of Magic Deluxe și Larry the Leprechaun. Cu tehnologia lor avansată și grafica vizuală uimitoare, sloturile Wazdan sunt sigure că vor oferi o experiență de joc captivantă și interesantă pentru jucătorii de toate nivelurile.
Păcănele Wazdan gratis
RTP: 96.59%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.41%
Volatilitate: Medie
RTP: 96.63%
Volatilitate: Medie
RTP: 96.79%
Volatilitate: Medie
RTP: 96.25%
Volatilitate: Medie
RTP: 96.12%
Volatilitate: Medie
RTP: 96.47%
Volatilitate: Medie
RTP: 96.47%
Volatilitate: Medie
RTP: 96.56%
Volatilitate: Medie
RTP: 96.37%
Volatilitate: Medie
RTP: 96.15%

Lista casinouri Wazdan 2024
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
Wild Fortune
4,0 rating
Prima depunere 100% până la 100 € + 100 de rotiri gratuite
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
iWild
4,0 rating
260% până la €3500 + 270 FS pe patru depozite
Termeni și condiții
1. Pachetul Bonus de Bun Venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depui cel puțin €20 pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul Bonus de Bun Venit include următoarele elemente:
- Bonus de Bun Venit la prima depunere: 100% până la €500 + 100 Rotiri Gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a doua depunere: 50% până la €1000 + 80 Rotiri Gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a treia depunere: 30% până la €1000 + 60 Rotiri Gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a patra depunere: 80% până la €1000 + 30 Rotiri Gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune a Bonusului de Bun Venit conține informații mai detaliate și termeni și condiții.
Coinplay
4,0 rating
Obțineți un bonus de 100% pentru primul dvs. depozit și 80 de rotiri gratuite!
888STARZ
3,3 rating
Pachet de bun venit de până la €1,500 + 150 FS
Jozz
3,0 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite
Play Fortuna
3,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
3,0 rating
Joacă la Cazinoul Booi cu un bonus de 225% + 100 de Rotiri Gratuite!
Termeni și Condiții
- Bonusul se aplică la trei depuneri, indiferent de ordinea lor.
- Fiecare promoție trebuie activată înainte de a efectua o depunere.
- Jucătorii pot alege când să activeze fiecare ofertă bonus disponibilă.
- Cerințele de rulaj pot varia în funcție de joc.
- Valoarea maximă a bonusului pentru fiecare credit este de 500 de dolari.
- Câștigurile maxime din rotirile gratuite sunt limitate la 500 de dolari.
- Suma totală a bonusului disponibilă este de 1500 de dolari.
- Bonusul trebuie rulat de 40 de ori.
- Bonusul este valabil timp de 7 zile de la momentul creditării.
- Rotirile gratuite sunt creditate pe parcursul a 5 zile.
- Suma depusă determină miza pe fiecare rotire.
- Dacă bonusul nu este rulat în termenul stabilit, acesta este anulat.
- Toate bonusurile creditate au o rată maximă de conversie de 5 ori.
Playfortune
3,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite

Sloturi gratuite Wazdan și jocuri de cazino

În comparație cu alți giganți din IGaming, Wazdan poate fi clasificat ca fiind relativ necunoscut, dar popular în rândul publicului său cu sloturi video HD, video poker, precum și o serie de jocuri de masă clasice. Compania a intrat pentru prima dată pe piață în 2010, iar până acum își are reședința cu sediul principal în Malta. Wazdan lucrează nu numai la extinderea portofoliului lor de soluții de jocuri, ci merge mai departe în producerea de software de gestionare a cazinourilor.

Chiar dacă este un studio de jocuri de noroc mic și nu atât de popular, echipa a reușit să primească prima licență aproape imediat după ce a intrat pe piață. Deține licența MGA, licența British Gambling Commission, licența de jocuri de noroc din România, printre altele. Dincolo de asta, studioul colaborează cu organizația GambleAware, care supraveghează jocul responsabil al jucătorilor și promovează jocurile de noroc corecte și non-dependente.

Estetica vizuală și audio a jocului Wazdan

Nu te va surprinde prea mult grafica lor, totuși, noile sloturi pot promite multe în ceea ce privește animațiile, și tehnologia 3D. Dacă se compară Wazdan cu Thunderkick, multe ar trebui să fie îmbunătățite. Cu toate acestea, sloturi precum Valhalla vă pot duce cu ușurință în vibrațiile temei nordice cu coloane sonore epice, și imagini. În general, calitatea grafică este decentă.

Sloturi populare Wazdan

Dacă în paragraful anterior, s-a spus că această companie se deosebește de alți furnizori, aici se poate spune că, la fel ca alții, își face produsele compatibile cu toate dispozitivele mobile. Se pot găsi sloturi video captivante construite pe o platformă HTML5 care asigură că jucătorii pot juca în mod egal atât pe telefoanele mobile, cât și pe tablete și pc. Jocurile lor prezintă diverse teme, inclusiv aventuri, căutări, vibrații de groază, printre altele. Cele mai bune sloturi Wazdan includ:

1. Dracula’s Castle. Acest slot cu tematică horror îl prezintă pe Dracula, castelul său și pe tine ca vânător de vampiri. Dracula este reprezentat ca un simbol Wild, care poate înlocui toate celelalte simboluri nelucrătoare. Împreună cu wild-urile, există un joc de noroc, runde bonus și simboluri bonus. Pentru a dubla câștigul, un jucător poate declanșa și un multiplicator. Simultan, nu veți găsi nicio rotire gratuită cu acest slot.

 • Pariul minim – 0,1;
 • Miza maximă – 100;
 • Câștig maxim – 5.000x;
 • RTP – 96,56%.

2. Hungry Shark.Acest slot se învârte în jurul pericolelor subacvatice, însă cu fel de fel de rechini prietenoși. Se pot ateriza pictograme de plută pentru a înlocui alte simboluri. Dacă se aterizează 3 simboluri plută, se declanșează rotiri gratuite. Un alt avantaj al slotului este un joc de noroc care îți poate dubla câștigul. Joci pentru un pescar care trebuie să prindă un pește. Dacă reușești să faci acest lucru, miza se dublează. Dacă prindeți o cizmă veche, vă întoarceți la jocul anterior.

 • Miza minimă – 0,1;
 • Miza maximă – 60;
 • Câștig maxim – 5.150x;
 • RTP – 96,47%.

3. ValhallaAcest joc este perfect pentru cei care iubesc mitologia nordică. În ceea ce privește simbolurile, există Freya, Loki, Heimdal, Thor, Odin și alte valkirii. Jucătorilor le place Valhalla pentru funcțiile de câștig în ambele sensuri. În caz contrar, există un joc de noroc care funcționează prin alegerea ușii potrivite pentru Valhalla. Din păcate, nu sunt disponibile rotiri gratuite Wazdan, cu toate acestea, sălbăticiunile pot dubla și ele câștigul.

 • Pariul minim – 0.01;
 • Pariul maxim – 100;
 • Câștig maxim – 600x;
 • RTP – 96,47%.

4. Burning Stars. Următorul produs din lista de sloturi Wazdan este Burning Stars. Acesta atrage jucătorii cu o serie de caracteristici, inclusiv Wilds care înlocuiesc alte simboluri. Apoi, puteți obține 3 simboluri bonus pentru a declanșa un mod de jackpot. În timpul acestui mod, puteți declanșa și rotiri gratuite. În consecință, dacă prinzi 6 simboluri bonus, intri într-un mini-jackpot, dacă 7, intri în jackpotul minor, dacă 8, accesezi modul cel mai profitabil jackpot, etc.

 • Pariul minim – 0,10;
 • Pariul maxim – 100;
 • Câștig maxim – 2.187x;
 • RTP – 95,12%.

5. Magic Target DeluxeAcest slot prezintă tema magică, ambianță de circ, așa cum sugerează și numele. Poți ateriza wild-uri care sunt reprezentate sub forma Jesper, iar scatter-uri ca simboluri Bombe. Prin aterizarea a 3 sau mai multe Bombe, puteți declanșa până la 10 rotiri gratuite și puteți activa Multiplicatorul. În timp ce dacă reușești să prinzi 5 wild-uri, intri în modul jackpot cu câștigurile sale mari.

 • Pariul minim – 0,02;
 • Miza maximă – 100;
 • Câștig maxim – 25.000x;
 • RTP – 96,63%.

Bonusuri la cazinoul Wazdan

Jocurile de joc Wazdan fără depunere sunt primul și principalul bonus. Puteți încerca gratuit produsele lor și puteți afla cum oferă rotiri gratuite, respin și moduri de jackpot. În plus, Wazdan este foarte cunoscut pentru că își alimentează produsele cu o funcție de joc de noroc, al cărei mecanism diferă în funcție de slot.

Jucați gratuit jocurile Wazdan în demonstrație

Alegând play-fortune.ro, găsești Wazdan casino fără depunere. Joacă jocuri fără înregistrare și în versiunile demo. RTP-ul sloturilor lor este în principal de 96%-97%. Nivelurile de volatilitate sunt medii spre mari.

Pro Contra
 • Rotiri gratuite Wazdan și o funcție de joc de noroc cu greu cu fiecare slot;
 • Compatibilitate cu toate dispozitivele mobile;
 • Noile cazinouri Wazdan au o grafică decentă, și efecte audio.
 • Unele sloturi sunt alimentate cu simboluri bonus, și runde în loc de rotiri gratuite;
 • Nu există soluții de jocuri live.

Joacă pe bani reali cu site-urile de cazino Wazdan

Pe lângă jocurile virtuale gratuite, cazinourile Wazdan oferă jocuri pe bani reali, dacă nu vă este teamă de riscurile monetare. Încercați cazinourile Play Fortuna, Booi Casino, Jozz. Lista cazinourilor Wazdan se mândrește cu o serie de sloturi grozave și populare la nivel mondial. Acestea acoperă diverse teme, cum ar fi aventurile subacvatice, vibrațiile horror sau mitologia nordică. RTP-ul jocurilor este ridicat, prin urmare, vă puteți îmbogăți buzunarul fără probleme. Cu toate acestea, această companie ar trebui să lanseze mai multe sloturi unice pentru a fi în sfârșit recunoscută printre giganți precum Microgaming sau NetEnt.