Fairspin
4.5/5 - (2 votes)

Fairspin Casino

450% la depozit + 140 rotiri gratuite

Detalii despre Fairspin

Software
Licență
Limbi
Dispozitive
Proprietar
Stabilit

Recenzie Fairspin: Inovație în lumea cazinourilor

Cazinoul Fairspin este o platformă revoluționară de jocuri de noroc online care a atras rapid atenția spre nișa jocurilor de cazinou pe bază de criptomonede. Evidențiindu-se prin integrarea tehnologiei blockchain și a criptomonedelor, Fairspin prezintă un mediu de joc sigur și modern care atrage o gamă foarte largă de jucători. Îți propun să ne afundăm și mai mult pe tărâmul performanțelor Fairspin.

Informații despre companie

De la crearea sa în anul 2018, Fairspin a devenit o platformă proeminentă în sfera jocurilor de noroc electronice. Este operată de Tehcore Holding B.V. Prin valorificarea tehnologiei blockchain, cazinoul promovează transparența și corectitudinea, reușind să ofere caracteristici inovative care îl diferențiază pe piața jocurilor de noroc online.

În plus, în 2021, Fairspin a introdus propriul său token TFS, îmbogățind astfel experiența de joc a jucătorilor prin oferirea de beneficii unice, cum ar fi oportunități de câștig fără riscuri și implicarea jucătorilor prin stimulare.

Înregistrare fără probleme în cont

Procesul de înregistrare a unui cont nou pe platforma Fairspin este conceput astfel încât să fie unul foarte ușor și simplu, scoțând în evidență promovarea pe platformă a accesibilității utilizatorilor. Potențialii utilizatori trebuie să specifice informații esențiale ce includ o adresă de e-mail validă, o parolă solidă, numele și prenumele, precum și data nașterii.

Ulterior, este necesar să își verifice căsuța poștală pentru a deschide e-amilul de autentificare primit de la Fairspin. Pentru a finaliza configurarea contului, trebuie doar să faci clic pe linkul de verificare inclus în e-mail pentru confirmarea și activarea cu succes a contului.

Portofoliu extins de jocuri

Gama de jocuri disponibile pe Fairspin este una vastă și variată, incluzând o colecție impresionantă de peste 7.000 de titluri. Colecția de jocuri este în continuă creșterea datorită contribuției unor furnizori de top în domeniu, cum ar fi Playson, Evolution Gaming, Spinomenal și Pragmatic Play:

 • O gamă variată de jocuri de tip slot, inclusiv sloturi video tradiționale și moderne, cu teme complexe ce variază de la motive legate de fructe, până la aventuri epice și sporturi.
 • Jocuri cu dealer live. Experiență captivantă de joc asemenea celei specifice unui cazinou live, cu jocuri clasice, ca de exemplu, ruletă, blackjack, poker și baccarat cu dealeri reali.
 • Jocuri de cărți. O selecție bogată de diferite jocuri de cărți, cum ar fi, poker, baccarat, blackjack și diferite forme de video poker, pentru jucătorii pasionați de strategie.
 • Ruletă. Multiple versiuni de ruletă, ce oferă jucătorilor diferite abordări ale acestui joc de cazinou tot timpul la modă.
 • Competiții captivante la care jucătorii pot participa pentru a concura pentru recompense substanțiale în numerar.
 • Pariuri sportive. O platformă extinsă de pariere, ce include multiple sporturi și diverse piețe de pariuri pentru fiecare eveniment.
 • Sporturi virtuale. Simulări virtuale de sporturi ce folosesc un număr aleatoriu de generatoare pentru a reproduce acțiunile din sporturile reale.

Experiența de joc de pe Fairspin este bogată în grafică de înaltă calitate, un design solid și impresionant și un software care asigură timpi reduși de încărcare și o performanță constantă pe diferite dispozitive.

Bonusuri și promoții atractive

Fairspin deblochează o multitudine de bonusuri exclusive și promoții atrăgătoare pentru jucători pe baza token-ului său distinctiv TFS.

Pachet generos de bun venit. Fairspin întinde covorul roșu pentru jucătorii noi printr-un pachet de bun venit care acoperă primele patru depuneri, inclusiv bonusuri și învârtiri gratuite:

 • un bonus de până la 100%, plus 30 de învârtiri pentru prima depunere
 • un bonus de 75% și 30 de învârtiri pentru cea de-a doua și cea de-a treia depunere (separat)
 • un mare bonus de 200% și 50 de învârtiri pentru cea de-a patra depunere

Aceste bonusuri sunt asociate cu o cerință de pariere de 25x, iar jucătorii au la dispoziție trei zile pentru a o finaliza.

Cashback săptămânal de 5. Pentru jucătorii obișnuiți, Fairspin oferă un cashback de 5% în fiecare vineri pentru toate jocurile, fără cerințe de pariere, ceea ce denotă o abordare centrată pe loialitate.

Avantaje pentru clubul VIP. Programul de fidelizare al cazinoului include diferite niveluri, cele mai importante fiind Oțel, Bronz, Argint, Aur și Platină, cu recompense din ce în ce mai mari:

 • până la 100 de învârtiri gratuite în fiecare săptămână
 • bonusuri de până la 100% pentru depuneri
 • o creștere de până la 3x pentru câștigurile din turnee
 • asistență pe bază de manager personal și altele

Programe exclusive de fidelizare. Fairspin reinventează fidelizarea prin token-ul său TFS:

 • Programul Play to Earn recompensează în mod constant fiecare pariu, indiferent dacă acesta este câștigător sau nu.
 • Programul Hold to Earn oferă un sistem de partajare a profiturilor cazinoului, cu un APR de până la 500%.
 • Programul Liquidity Staking încurajează jucătorii să investească în fonduri de lichidități, câștigând pasiv în funcție de contribuție.

Opțiuni versatile de plată

Pentru a răspunde nevoilor unei baze variate de utilizatori, Fairspin oferă o gamă diversă de opțiuni de depunere și retragere, atât în monede fiduciare, cât și în criptomonede.

Metodele tradiționale includ plata cu cardul, portofele electronice, precum și o serie de sisteme de plată ca Multibanco (Portugalia), MB Way (Portugalia), Interac Online (Canada), CashtoCode, Tiger Pay (Japonia), Farmacias del Ahorro (Mexic), bănci din Malaezia și altele. Opțiunile pe bază de criptomonede acceptă o serie de criptomonede populare cum ar fi USDT, BTC, ETH, XRP și multe altele.

Platformaare un prag foarte scăzut de acces, depunerile minime fiind sub 1 USD și oferă opțiuni flexibile de cash-out, cu retrageri începând de la 20 USD și fără limită superioară. Timpii de procesare sunt cât mai reduși, mai ales pentru tranzacțiile cu criptomonede care sunt aproape instantanee.

Jocuri de noroc responsabile și într-un mediu sigur

Fairspin ia securitatea foarte în serios, adoptând un sistem de criptare de înaltă clasă, comparabil cu cel folosit de instituțiile financiare. Sistemul bazat pe tehnologia blockchain, care garantează corectitudinea permite utilizatorilor să verifice ei înșiși integritatea jocurilor. În plus, platforma operează sub licența Comisiei pentru jocuri de noroc din Curaçao și aderă la reguli stricte pentru a asigura protecția jucătorilor.

De asemenea, Fairspin este o platformă proactivă în ceea ce privește jocul de noroc responsabil, oferind instrumente pentru configurarea depunerilor și a limitelor de cheltuieli și furnizând resurse pentru jucătorii care au nevoie de asistență în probleme legate de jocurile de noroc.

Asistență clienți și compatibilitatea cu mobilul

Asistența clienți de pe Fairspin este una solidă și accesibilă 24/7 prin multiple canale. Acestea includ chat-ul live, e-mailul și rețelele sociale și se sprijină pe profesioniști în domeniu, ce vorbesc diferite limbi. Platforma menține de asemenea o bază detaliată de informații și oferă o secțiune de întrebări frecvente pe site-ul web Fairspin, concepută să ajute utilizatorii să găsească independent informațiile căutate. Pentru jocurile jucate când utilizatorii se deplasează, cazinoul oferă un site bine optimizat pentru mobil, compatibil cu dispozitive cu sistem iOS și Android.

Gânduri de final: Avantaje și dezavantaje

Câștigând tot mai multă popularitate, Fairspin a dobândit o reputație preponderent bună. Platforma a devenit un pionier al scenei jocurilor online pe bază de criptomonede, iar jucătorii săi din diferite colțuri ale lumii se bucură de o serie de beneficii:

 • o licență recunoscută la nivel internațional și protocoale sofisticate de securitate
 • tehnologie blockchain ce asigură un înalt nivel de transparență și corectitudine
 • o gamă variată de jocuri oferite de dezvoltatori de frunte din lumea jocurilor
 • o mare varietate de metode de plată pentru utilizatori diferiți
 • mod demo gratuit disponibil
 • oportunități de venit pasiv fără riscuri
 • programe de fidelizare pe bază de token cu avantaje exclusive pentru membrii VIP
 • bonusuri atractive de bun venit pentru jucătorii noi
 • turnee cu șanse egale de câștig pentru toți jucătorii

Deși Fairspin nu are o aplicație dedicată pentru mobil, site-ul său foarte receptiv la nevoile utilizatorilor compensează din plin această lipsă.

În concluzie, Fairspin are reputația unui cazinou online de încredere pe bază de criptomonede. Prin integrarea tehnologiei blockchain și acceptarea tranzacțiilor pe bază de criptomonede, precum și prin beneficiile unice oferite de token-ul TFS, platforma asigură un mediu sigur, transparent și plăcut de joc. Gama sa extinsă de jocuri, bonusurile atractive și accentul pus pe corectitudine evidențiază Fairspin, consolidându-i statutul de destinație de top unde poți trăi experiențe excepționale de cazinou online.

Bonus de bun venit:
450% la depozit
+ 140 rotiri gratuite
4.0
Securitate
5.0
Jocuri și software
4.0
Bonusuri și promoții
4.0
Relații cu clienții
4.3 Evaluare generală
Cazinouri noi
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
4,0 rating
Obțineți un bonus de 100% pentru primul dvs. depozit și 80 de rotiri gratuite!
4,0 rating
260% până la €3500 + 270 FS pe patru depozite
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
3,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Jocuri Fairspin
Geisha
Geisha

RTP: 95.12%

Majestic Forest
Majestic Forest

RTP: 96.19%

Rio Gems
Rio Gems

RTP: 95.69%

20 Burning Hot
20 Burning Hot

RTP: 95.88%

20 Hot Blast
20 Hot Blast

RTP: 95.87%

Reactoonz
Reactoonz

RTP: 96.51%

Gonzo’s Quest
Gonzo’s Quest

RTP: 95.97%

Extra Chilli
Extra Chilli

RTP: 96.82%

The Dog House
The Dog House

RTP: 96.51%

Kamakura
Kamakura

RTP: 95.98%

20 Golden Coins
20 Golden Coins

RTP: 95.5%

Valley of the Gods
Valley of the Gods

RTP: 96.2%

Fruit Party 2
Fruit Party 2

RTP: 96.53%