Blackjack

Blackjack, cunoscut și sub numele de 21, este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino din lume. Acesta este un joc de cărți în care jucătorii concurează cu dealerul pentru a obține o mână cât mai apropiată de 21, fără să o depășească. Blackjack poate fi jucat atât online, cât și în cazinourile fizice. Pe această pagină găsești o selecție de jocuri de blackjack online de la cei mai buni furnizori de software, precum NetEnt, Microgaming și Playtech. Poți juca gratuit oricare dintre jocurile de blackjack prezentate, iar dacă ești gata să joci pe bani reali, găsești o listă de cazinouri online unde poți face acest lucru.
Lista de Blackjack gratuite

Cele mai bune cazinouri care oferă Blackjack din 2024
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
Wild Fortune
4,0 rating
Prima depunere 100% până la 100 € + 100 de rotiri gratuite
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
iWild
4,0 rating
260% până la €3500 + 270 FS pe patru depozite
Termeni și condiții
1. Pachetul Bonus de Bun Venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depui cel puțin €20 pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul Bonus de Bun Venit include următoarele elemente:
- Bonus de Bun Venit la prima depunere: 100% până la €500 + 100 Rotiri Gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a doua depunere: 50% până la €1000 + 80 Rotiri Gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a treia depunere: 30% până la €1000 + 60 Rotiri Gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a patra depunere: 80% până la €1000 + 30 Rotiri Gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune a Bonusului de Bun Venit conține informații mai detaliate și termeni și condiții.
Coinplay
4,0 rating
Obțineți un bonus de 100% pentru primul dvs. depozit și 80 de rotiri gratuite!
888STARZ
3,3 rating
Pachet de bun venit de până la €1,500 + 150 FS
Jozz
3,0 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite
Play Fortuna
3,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
3,0 rating
Joacă la Cazinoul Booi cu un bonus de 225% + 100 de Rotiri Gratuite!
Termeni și Condiții
- Bonusul se aplică la trei depuneri, indiferent de ordinea lor.
- Fiecare promoție trebuie activată înainte de a efectua o depunere.
- Jucătorii pot alege când să activeze fiecare ofertă bonus disponibilă.
- Cerințele de rulaj pot varia în funcție de joc.
- Valoarea maximă a bonusului pentru fiecare credit este de 500 de dolari.
- Câștigurile maxime din rotirile gratuite sunt limitate la 500 de dolari.
- Suma totală a bonusului disponibilă este de 1500 de dolari.
- Bonusul trebuie rulat de 40 de ori.
- Bonusul este valabil timp de 7 zile de la momentul creditării.
- Rotirile gratuite sunt creditate pe parcursul a 5 zile.
- Suma depusă determină miza pe fiecare rotire.
- Dacă bonusul nu este rulat în termenul stabilit, acesta este anulat.
- Toate bonusurile creditate au o rată maximă de conversie de 5 ori.
Playfortune
3,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite

Joacă gratuit Blackjack online

Industria modernă a jocurilor de noroc reprezintă o varietate de modalități de petrecere a timpului liber pentru utilizatorii de internet. Blackjack este solicitat în sistemele de căutare foarte frecvent. Blackjack este un joc destul de interesant care le poate oferi oamenilor o experiență de joc atât de interesantă. Sunteți interesat de ideea de a încerca blackjack pentru distracție? Dacă da, aceasta este o alegere rezonabilă, deoarece nu trebuie să căutați case de jocuri de noroc terestre în apropierea dumneavoastră, deoarece totul este acum digitalizat – trebuie doar să căutați cea mai bună platformă online și să jucați blackjack acolo.

Astăzi puteți încerca acest joc de noroc ori de câte ori doriți să simțiți emoții de joc. Iar dacă încă nu l-ai încercat, noi, cei de la Play Fortune, îți recomandăm să faci acest lucru ori de câte ori ai posibilitatea. Nu-ți face griji în privința pierderilor, deoarece cu ajutorul cazinourilor online poți să câștigi o experiență valoroasă de joc și să previi cheltuielile. Urmează doar acest ghid în care îți explicăm totul despre acest joc. Să trecem la treabă!

Principalele beneficii ale jocului de blackjack gratuit

În primul rând, nu ești obligat să îți pui în pericol banii reali. Acest aspect este pur și simplu esențial pentru începători, nefiind încă la curent cu toate regulile, unele condiții, strategii și sfaturi. Jucând acest joc gratuit, aceștia pot să se relaxeze și să se concentreze pe joc, dar nu pe bani. Jocurile de noroc gratuite nu vă vor afecta deloc soldul total, deoarece veți paria fonduri virtuale, astfel încât să jucați acest joc de noroc gratuit este o idee destul de rezonabilă pentru fiecare jucător nou.

În al doilea rând, veți putea încerca diferite strategii. Chiar dacă aveți experiență în jocul de blackjack, nu ar trebui să neglijați oportunitatea de a încerca fără plată. Chestiunea este că blackjack-ul este un joc de cărți în care puteți implementa diferite strategii. Ar fi bine să faceți acest lucru într-un mod demo. În acest fel vei putea să îți dai seama care este cea mai benefică pentru tine personal.

În al treilea rând, poți explora mai multe despre platforma de jocuri de noroc pe care ai ales-o. Nu este rezonabil să îți pui toți banii în pericol dacă nu ești sigur că cazinoul online este de încredere. Desigur, că este mult mai bine să îți dai seama de acest lucru în avans, înainte de a te înscrie, dar chiar dacă ai înregistrat deja un cont de jocuri de noroc, ar trebui să fii atent.

Nu în ultimul rând, ești capabil să faci acest lucru doar pentru distracție. Atunci când joci în cazinourile obișnuite nu te poți relaxa pentru că te gândești în permanență la pariurile tale. Totul este diferit cu platformele online. Acestea le oferă clienților lor posibilitatea de a juca jocuri de blackjack gratuite pentru distracție, ceea ce reprezintă o modalitate bună de a vă omorî timpul atunci când nu aveți nimic de făcut în casă.

Reguli de bază ale jocului

Să joci jocuri gratuite este cea mai bună modalitate de a-ți da seama singur de toate regulile. Vrem să vă ajutăm să faceți acest lucru, de aceea vă oferim câteva informații de bază despre regulile la blackjack.

Blackjack este adesea numit jocul cu 21 de cărți online. Așadar, aveți un pachet și cărți. Fiecare carte reprezintă propria sa valoare. Cărțile de la 1 la 9 reprezintă valoarea afișată, în timp ce Asul ar putea să vă ofere fie unul, fie unsprezece puncte. Regele, Regina și Valetul – sunt egale cu 10 puncte. În acest joc, practic concurați împotriva dealerului. Primești cărți, fiecare prezintă propria valoare. Sarcina ta este să te îngrijești dacă suma totală a valorilor reprezentate este aproape de 21, așa cum este. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu depășește acest număr. Dacă aveți noroc la numărarea cărților și valoarea este mai aproape de 21 decât valoarea cărților dealerului, câștigați.

Când pariurile sunt plasate, jucătorul primește primele două cărți cu fața în sus. Prima carte a adversarului vine în același mod, dar a doua carte se numește „carte de păstrare” și dealerul nu o poate vedea. Dacă valoarea totală a cărților adunate în mâinile de joc este mai mare de 21, jocul se termină.

Încercați să exersați gratuit blackjack înainte de a risca bani reali

Am descris deja mai sus de ce este mai bine pentru tine să joci gratuit. Unul dintre motive a fost acela că puteți învăța mai multe despre strategii. În acest rezumat, vom încerca să explicăm mai detaliat acest lucru.

Modul soft de a juca blackjack este să uitați de tot și de toți – faceți acest lucru doar pentru distracție. Bineînțeles, nu este rezonabil atunci când pui în pericol bani reali, dar dacă pariurile tale sunt mici și nu ești îngrijorat de pierderi, poți încerca acest lucru. Aceasta va fi, de asemenea, o experiență destul de cool, veți putea să vă odihniți și să vă relaxați din rutina zilnică cu ajutorul jocurilor de noroc aventuroase.

Cel mai simplu mod de a beneficia de blackjack online este de a selecta doar jocurile bonus. În acest fel, veți crește semnificativ probabilitatea de a obține victoria. Cu toate acestea, nu uitați să studiați cerințele de pariere înainte de a revendica orice bonus. În plus, vă recomandăm să alegeți titlurile cu cele mai mari margini ale casei.

O altă strategie este folosită frecvent în cazinourile ocazionale, așa că o puteți încerca atunci când jucați cu un dealer real. Trebuie să ai o memorie bună pentru asta, deoarece această metodă constă în a număra, a memora și a urmări cât de des o anumită pereche este potrivită. Acest lucru este aproape imposibil de făcut pentru că te confrunți mereu cu situația de split și de amestecare constantă atunci când joci online. Dar totuși, puteți încerca.

Familiarizați-vă cu cele mai bine cotate platforme de jocuri de noroc online pentru a juca blackjack online

Când ești gata să plasezi primul tău pariu, trebuie să iei o decizie foarte responsabilă cu privire la platforma online pe care să joci blackjack. Nu uitați niciodată, ar trebui să vi se ofere asigurarea că lucrați cu o platformă licențiată de încredere. Vă descriem câteva opțiuni de încredere pe care să le luați în considerare.

Play Fortuna este o opțiune sigură din punct de vedere al cerințelor și reglementărilor privind jocurile de noroc. Acest cazinou online este licențiat de către guvernul din Curacao, ceea ce înseamnă că garantează utilizatorilor de internet posibilitatea de a juca jocuri de noroc în condiții egale. Play Fortuna oferă o selecție vastă de evoluții pe care să le încerci, inclusiv sloturi, blackjack, pokeri video, jocuri de masă, loterii și multe altele. Toate titlurile sunt dezvoltate de furnizorii de software de top care furnizează industriei cele mai populare jocuri.

Booi este încă o opțiune la care trebuie să acordați atenție. Are multe în comun cu cazinoul descris mai sus. Pe lângă licența de încredere și gama de jocuri bune, Booi dispune de sisteme de bonusuri interesante. De asemenea, are un program de loialitate remarcabil – puteți aduna puncte și folosi bonusurile oferite pentru a juca blackjack și a câștiga bani reali acolo.

De asemenea, vă recomandăm să jucați la Jozz Casino. Jocurile, disponibile acolo, ar putea fi jucate gratuit, astfel încât să puteți câștiga experiență valoroasă și să verificați dacă jocul merită timpul și eforturile dumneavoastră.

Joacă jocuri de blackjack pe dispozitivul tău mobil

Oamenii moderni nu-și pot imagina viața fără smartphone-uri. Probabil că nu sunteți o excepție. Dacă considerați că a juca blackjack în orice loc doriți este o opțiune atractivă pentru dumneavoastră, ar trebui să vă familiarizați cu platformele descrise mai sus. Acestea nu vă cer să descărcați nicio aplicație, ci doar să intrați pe site-ul lor prin orice browser convenabil și să vă bucurați de jocuri de noroc. Înainte de a face acest lucru, verificați dacă platformele acceptă utilizatori din țara dvs. Dacă da, atunci puteți începe să jucați jocuri de noroc. Mult noroc!

Este posibil să joci Blackjack fără înregistrare?

Pe play-fortune.ro nu este nevoie să te înregistrezi pentru a juca orice joc de noroc pe care îl dorești. Oferim o astfel de posibilitate tuturor utilizatorilor noștri din toate țările.

Este posibil să găsiți jocuri gratuite de Blackjack?

Blackjack online gratuit este cel mai bun mod de a vă da seama dacă vă place acest joc de noroc. Pe play-fortune.ro, nu ești obligat să plasezi pariuri reale pentru a exersa jocurile de blackjack. De asemenea, puteți căuta opțiuni de mod demo de la Play Fortuna, Booi și Jozz.

Ce ar trebui să descarc pentru a juca?

Poți juca jocurile de noroc reprezentate pe site-ul nostru folosind desktop-ul sau dispozitivele mobile. Nu sunt necesare descărcările.

Unde să fac mize reale?

Doriți să câștigați bani reali, dar nu virtuali? Atunci, ar trebui să depuneți o parte într-un cont de jocuri de noroc pe una dintre platformele de jocuri de noroc. Aceste platforme ar trebui să fie fiabile și de încredere. Vă putem recomanda să acordați atenție unor cazinouri online precum Play Fortuna, Booi și Jozz.

Este posibil să câștigi bani reali jucând Blackjack?

Da, aveți șanse mari de a nimeri combinația câștigătoare atunci când jucați blackjack.

Am vreo șansă să câștig la Blackjack?

Da, aveți. În principiu, depinde de cât de norocos ești, dar poți folosi și o strategie specifică care te va ajuta să nu depășești 21 și să obții victoria.

Ce este Blackjack cu un dealer live?

Jocurile de masă cu dealer live sunt cele în care poți concura împotriva unui dealer real, dar nu împotriva unui aparat. Îl puteți încerca pe Play Fortuna, Booi sau Jozz. Înainte de a începe să joci cu un dealer real, este mai bine să încerci câteva jocuri gratuite de blackjack online.