Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Atlantic City Blackjack

Atlantic City Blackjack

de
RTP: 99.65%
Joacă Atlantic City Blackjack fără Înregistrare
4.3/5 - (3 votes)
Atlantic City Blackjack demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Atlantic City Blackjack cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Atlantic City Blackjack pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €

Atlantic City Blackjack este o varietate foarte populară a jocului standard de blackjack. După cum îi spune și numele, jocul își are originea în Mecca jocurilor de noroc de pe coasta de est a Americii: Atlantic City. Este oferit în multe cazinouri Microgaming și Cryptologic, deși unele dintre reguli variază. Acest articol se bazează pe regulile Microgaming.

La fel ca majoritatea jocurilor de blackjack, obiectivul principal al jocului este de a avea o mână care să bată mâna dealerului. Cea mai bună mână câștigătoare are un total de 21 de puncte, iar jucătorii ar trebui să încerce să atingă acest total sau să se apropie cât mai mult posibil de acest total, fără a depăși valoarea de 21 de puncte.

Este posibil să se realizeze un „Blackjack” doar cu combinații de două cărți: cu un As și un zece sau o față (cu valoarea zece). Toate celelalte combinații, chiar dacă însumează 21, nu sunt „Blackjack”. Numărul total de cărți permise pe mână este de unsprezece (cele două de la început plus alte nouă), atâta timp cât nu depășiți 21.

Puteți juca până la cinci mâini pe joc și puteți dubla o dată la fiecare mână, cu primele două cărți. În cazul în care primele două cărți sunt egale, poți împărți perechea și, dacă dorești, îți poți dubla și pariul.

Despre autor