Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Atlantic City Blackjack

Atlantic City Blackjack

de
RTP: 99.65%
Joacă Atlantic City Blackjack fără Înregistrare
4.3/5 - (3 votes)
Atlantic City Blackjack demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Atlantic City Blackjack cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Atlantic City Blackjack pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Jozz
4,5 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite

Atlantic City Blackjack este o varietate foarte populară a jocului standard de blackjack. După cum îi spune și numele, jocul își are originea în Mecca jocurilor de noroc de pe coasta de est a Americii: Atlantic City. Este oferit în multe cazinouri Microgaming și Cryptologic, deși unele dintre reguli variază. Acest articol se bazează pe regulile Microgaming.

La fel ca majoritatea jocurilor de blackjack, obiectivul principal al jocului este de a avea o mână care să bată mâna dealerului. Cea mai bună mână câștigătoare are un total de 21 de puncte, iar jucătorii ar trebui să încerce să atingă acest total sau să se apropie cât mai mult posibil de acest total, fără a depăși valoarea de 21 de puncte.

Este posibil să se realizeze un „Blackjack” doar cu combinații de două cărți: cu un As și un zece sau o față (cu valoarea zece). Toate celelalte combinații, chiar dacă însumează 21, nu sunt „Blackjack”. Numărul total de cărți permise pe mână este de unsprezece (cele două de la început plus alte nouă), atâta timp cât nu depășiți 21.

Puteți juca până la cinci mâini pe joc și puteți dubla o dată la fiecare mână, cu primele două cărți. În cazul în care primele două cărți sunt egale, poți împărți perechea și, dacă dorești, îți poți dubla și pariul.

Despre autor