Book of Captain Silver

Book of Captain Silver

de
RTP: 96.4%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 10000x
Joacă Book of Captain Silver fără Înregistrare
4.8/5 - (5 votes)

Un slot de cazino cu tematică pirat, care are patru jackpoturi disponibile în cadrul a zece linii de plată, este cunoscut în rândul jucătorilor sub numele de Book of Captain Silver Slot. Câștigul maxim este determinat de miza. Dacă o persoană îl selectează pe cel mai mare, acesta va ajunge la 250.000 (25×10.000). All41 Studios a inclus simboluri care permit oamenilor să experimenteze o atmosferă de pirat adevărat cu Căpitanul, Vasul, Pistolul, Cartea Secretă și Busola care îl ghidează și îl ajută să găsească pietre prețioase pierdute.

Book of Captain Silver demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Book of Captain Silver cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Book of Captain Silver pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Book of Captain Silver slot recenzie

Jocul ca la aparate Book of Captain Silver nu se poate lăuda cu un RTP foarte mare, deși varianța sa este ridicată. Acesta promite doar 31% de combinații câștigătoare și câștiguri mari care înmulțesc pariul de 10.000 de ori. Data lansării a fost în august 2021, deci este nou. Ratingul mediu pe site-urile independente de jocuri de noroc este de 7,5/10. Dacă o persoană dorește să verifice produsul, site-ul nostru oferă un joc demo fără depunere. 

Aici se pot găsi simboluri specifice și tradiționale. Primul grup este format din personajul principal, Căpitanul Silver, și lucrurile pe care un pirat le are întotdeauna la îndemână – busola, cartea, muscheta și, bineînțeles, corabia sa cu Jolly Roger. Grupul tradițional de simboluri include ranguri de cărți (As, Valet, Regină, 10, Rege). Regulile acestui slot video sunt simple. Deci, este nevoie de câteva minute pentru a vă familiariza cu mecanismul slotului de cazino Book of Captain Silver.

Cum să navighezi în Book of Captain Silver și să atingi Jackpot-ul

Experții noștri au avut nevoie de 3 minute pentru a învăța regulile cazinoului. Mai multe pictograme permit să setați funcțiile principale și să ajustați jocul în funcție de nevoile proprii. Pictograma Set-Up vă permite să dezactivați muzica. Pictograma Paytable prezintă toate simbolurile și cât de mult plătesc combinațiile lor de 3 până la 5 combinații în cadrul unei linii de plată. Aceasta descrie, de asemenea, funcțiile bonus și jackpot, precum și liniile de plată.

În demonstrația slotului Book of Captain Silver, următoarea pictogramă reprezintă o alegere a pariului. O persoană poate selecta valoarea monedei care începe cu 0,10 și se termină cu 25. Ultima pictogramă este butonul Spin care activează rotația simbolurilor. Experiența profesioniștilor noștri arată că pariurile mari duc la câștiguri mai bune. Valoarea liniilor de plată nu poate fi modificată, deoarece jocul le implică pe toate la fiecare rotire.

Cel mai profitabil simbol este Cartea care acționează ca Wild și Scatter. Acesta completează cufărul cu comori cu monede care mai târziu sunt returnate împreună cu roata jackpot-ului. În plus, trei Cărți inițiază zece rotiri gratuite și simboluri extinse.

Este Cartea Căpitanului Silver riscantă? Care sunt pariurile disponibile?

Jocul Book of Captain Silver este un joc foarte volatil al cărui indicator de rentabilitate nu este foarte ridicat. Cu toate acestea, este popular datorită celor patru jackpoturi disponibile și a unei runde bonus de slot care oferă, de asemenea, opțiunea de a declanșa un câștig mare. Experții oferă diferite numere RTP – de la 92 la 96. Noi am studiat produsele și am calculat 31% de lovituri norocoase în cadrul jocului.

Funcția de pariere nu se potrivește jucătorilor cu rulaje mari, deoarece cea mai mare este de numai 25 de monede. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să parieze pe cele mai mari mize, dar fără pierderi de bani durabile. Mai jos, se poate studia tabelul de plăți care este același pentru Book of captain Silver demo și pentru jocul pe bani reali. Avantajul incontestabil al acestui slot este că până și 2 simboluri de același tip recompensează jucătorul (sloturile obișnuite cer 3 și mai mult).

2, 3, 4, 5 simboluri (cu 0,10 la miză)Recompense pentru combinații norocoase
Căpitanul0.10, 0.75, 10.00, 50.00
Corabie0.05, 0.40, 4.00, 20.00 
Muschetă și busolă0.05, 0.25, 1.00, 7.50
A și K-, 0.10, 0.40, 1.50
Q, J și 10-, 0.05, 0.25, 0.75

Tabelul include plățile pentru pariul minim. Dacă o persoană mizează mai mult, recompensa va fi mai mare.

Ce este special la slotul Book of Captain Silver?

Fiecare slot video are caracteristici care îl fac să iasă în evidență față de celelalte. În cazul Book of Captain Silver, cele mai bune caracteristici sunt bonusurile sale.

Un simbol wild și un simbol scatter au fuzionat într-o singură Carte cu un rubin pe ea. Roata jackpot arată ca o pupa a navei piratului cu secțiuni câștigătoare. Secțiunile au diverse pietre prețioase care reprezintă diverse jackpoturi.

  • bijuterii roșii – mega (10000x)
  • pietre prețioase mov – major (500x)
  • pietre prețioase verzi – minore (50x)
  • bijuterii albastre – mini (15x)

Temă. Design. Sunet

Jucătorii joacă Book of Captain Silver pentru că le plac culorile sale vii și combinația ideală de sunete, muzică și animații. Tema principală este despre Căpitanul Silver care încearcă să găsească o comoară. Fiecare simbol se potrivește perfect jocului. Marele câștig se joacă prin intermediul unui cârmaci de navă plin de bijuterii. Simbolul principal Book deschide noi oportunități pentru bonusuri și simboluri extinse care garantează super recompense.

Este posibil să jucați Book of Captain Silver fără bani reali?

Jocul gratuit Book of Captain Silver este disponibil pe site-ul nostru oficial Playfortunefor.fun. Este o șansă excelentă de a-și testa norocul și de a învăța mai multe despre joc fără pierderi financiare. Avem, de asemenea, recenzii ale unor cazinouri de renume, cum ar fi Booi, Playfortuna și altele. Acestea oferă bonusuri fantastice și jocuri demo pentru diferite sloturi, inclusiv Book of Captain Silver. Dacă sunteți un nou venit, aceste cazinouri vă vor răsplăti cu bonusuri de bun venit.

Gânduri finale

Joacă gratis Book of Captain Silver și bucură-te de recompense și promoții uluitoare pe mobil, laptop sau tabletă. Produsul se potrivește perfect tuturor dispozitivelor și este sigur, aleatoriu și corect.

Pro și contra

Pro
  • four jackpot types
  • bonus wheel feature
  • a variety of wagers for different budget
Contra
  • low RTP and high volatility
  • a bad variant for high rollers

Despre autor