Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
9 Pots of Gold

9 Pots of Gold

de
RTP: 96.24%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 2000x
Joacă 9 Pots of Gold fără Înregistrare
4.4/5 - (5 votes)
9 Pots of Gold demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați 9 Pots of Gold cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca 9 Pots of Gold pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul 9 Pots of Gold
9 Pots of Gold">

Joacă gratis 9 Pots of Gold slot

Descoperă slotul 9 Pots of Gold, un slot cu tematică irlandeză publicat de Microgaming. Acest joc se joacă pe 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată, permițându-vă să plasați pariuri între 0,20 cenți și 60 de euro pe rotire. Îți va plăcea noua temă irlandeză!

Obiectivul este de a obține 9 simboluri scatter pe aceeași rotire, acordând jackpotul fix de 1.000x pariul și putând obține o rundă bonus de rotiri gratuite cu multiplicatori de până la 3x.

Cel mai mare câștig din acest joc este câștigul scatter. Pentru aceasta, trebuie să cunoști și să ai foarte clar care sunt simbolurile principale ale slotului 9 Pots of Gold. Oala de aur de la capătul curcubeului îți poate face o gaură în contul tău bancar, dar și ciuperca wild este un simbol de luat în seamă, deoarece plătește sume decente. Simbolul obișnuit cu cea mai mare valoare este triplul 7, iar tu vei avea nevoie de 3 până la 5 simboluri identice pe o linie de plată pentru a pleca cu un premiu. Vei găsi simboluri precum o pălărie de spiriduș, o harpă celtică, un bar, un trifoi, un 7 triplu, un 7 dublu și un 7 simplu. Simbolul wild este ciuperca și este unul dintre simbolurile pe care ar trebui să fii cu ochii în patru.

Rotiri gratuite

Runda bonus a acestui slot machine este declanșată de un alt simbol scatter. Pentru aceasta, cel puțin 3 simboluri scatter trebuie să fie declanșate pentru a activa funcția de rotiri gratuite, iar acestea pot ateriza doar pe cele 3 role din mijloc. Dacă le prinzi, vei fi dus la roata bonus de rotiri gratuite, unde poți câștiga între 10 și 30 de rotiri. În cazul în care apar mai multe simboluri bonus în număr suficient, funcția de rotiri gratuite va fi reactivată cu același număr de runde.

Jocul ca la aparate 9 Pots of Gold este aici, gata să trăiești aventuri într-un decor celtic autentic! La GoldenPark avem și alte jocuri de cazino și sloturi online pentru toate gusturile.

Cum se joacă

9 Pots of Gold este un slot cu gameplay standard: 5 role și 20 de linii de plată. Dezvoltatorii săi mizează pe un joc simplu, cu o muzică foarte energizantă, care poate fi savurat atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop. Există multe moduri de a câștiga și mai multe simboluri care te vor ajuta să o faci. Atenție doar la simbolurile Wild (care pot salva întotdeauna o învârtire) și la vasele de aur, adevărata sursă de bogăție în acest slot.

Concluzie

9 Pots of Gold arată frumos și proaspăt! Tema irlandeză este bine dezvoltată, dar, bineînțeles, nu este originală. Funcția Wild, Pot Pays și Free Spins fac ca acest slot online să merite, mai ales dacă folosești RTP-ul bun și incluzi volatilitatea medie în considerentele tale. Am jucat acest joc și nu am fost deloc nemulțumiți. Din păcate, nu am reușit să câștigăm pariul de 2000X, dar nu am renunțat. Pe scurt, vă recomandăm să încercați acest joc – cine știe cât veți câștiga!

Despre autor