Lucky Koi

Lucky Koi

de
RTP: 96.47%
Volatilitate: Medie
Joacă Lucky Koi fără Înregistrare
4.4/5 - (8 votes)
Lucky Koi demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Lucky Koi cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Lucky Koi pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Revizuirea slotului Lucky Koi

Pregătește-te pentru cel mai liniștit joc video de păcănele, dar plin de premii uriașe în bani, cu Lucky Koi, jocul de păcănele cu tematică de grădină orientală de aici, de pe play-fortune.ro.

Lucky Koi este un slot video cu 5 role și 25 de linii de plată, strălucitor de colorat și liniștit, care oferă jucătorilor o serie de caracteristici de sloturi printr-o temă splendidă și îi atrage cu promisiunea unor premii uriașe în bani și a unui jackpot uriaș de 125.000 de monede.

Dezvoltat de Microgaming, Lucky Koi oferă un joc de cazino de ultimă generație, cu efecte vizuale spectaculoase și o coloană sonoră orientală atmosferică.

O grădină asiatică de secrete

Fiind un joc ca la aparate video Microgaming, Lucky Koi are mult mai multe de oferit jucătorilor decât tema sa spectaculoasă. Jocul vine cu o gamă largă de pariuri, oferindu-le jucătorilor noi șansa de a paria conservator, permițându-le în același timp veteranilor experimentați în materie de sloturi să parieze MAX și să revendice jackpotul jocului de 125.000 de monede.

Logo-ul Lucky Koi este wild-ul jocului și va înlocui orice alt simbol, cu excepția celui scatter, pentru a te ajuta să completezi o linie de plată. Felinarul de piatră este simbolul scatter al Lucky Koi, iar dacă primești trei sau mai multe dintre ele pe role, atunci sigur vei primi ceva bun.

Atunci când trei sau mai multe simboluri scatter apar pe role, poți alege între un număr de rotiri gratuite care pot fi reactivate și care vin cu un multiplicator fantastic (până la 5x), sau poți să-ți încerci norocul cu funcția bonus Koi. Bonusul Koi îți permite să pescuiești în minunatul iaz de apă și să alegi trei din șase pești Koi pentru a dezvălui premii în bani incredibile sau bonusuri, cum ar fi alegeri suplimentare și multe altele.

Simțiți atracția? Este vorba de toate acele premii în bani care se ascund chiar sub suprafață și pe care le poți revendica TOATE cu Lucky Koi aici, pe play-fortune.ro. Înscrie-te la cazinourile noastre recomandate AZI, revendică-ți bonusul de bun venit și pierde-te în acțiunea non-stop a sloturilor Lucky Koi.

Despre autor