Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Lucky Koi

Lucky Koi

de
RTP: 96.47%
Volatilitate: Medie
Joacă Lucky Koi fără Înregistrare
4.4/5 - (8 votes)
Lucky Koi demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Lucky Koi cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Lucky Koi pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Revizuirea slotului Lucky Koi

Pregătește-te pentru cel mai liniștit joc video de păcănele, dar plin de premii uriașe în bani, cu Lucky Koi, jocul de păcănele cu tematică de grădină orientală de aici, de pe play-fortune.ro.

Lucky Koi este un slot video cu 5 role și 25 de linii de plată, strălucitor de colorat și liniștit, care oferă jucătorilor o serie de caracteristici de sloturi printr-o temă splendidă și îi atrage cu promisiunea unor premii uriașe în bani și a unui jackpot uriaș de 125.000 de monede.

Dezvoltat de Microgaming, Lucky Koi oferă un joc de cazino de ultimă generație, cu efecte vizuale spectaculoase și o coloană sonoră orientală atmosferică.

O grădină asiatică de secrete

Fiind un joc ca la aparate video Microgaming, Lucky Koi are mult mai multe de oferit jucătorilor decât tema sa spectaculoasă. Jocul vine cu o gamă largă de pariuri, oferindu-le jucătorilor noi șansa de a paria conservator, permițându-le în același timp veteranilor experimentați în materie de sloturi să parieze MAX și să revendice jackpotul jocului de 125.000 de monede.

Logo-ul Lucky Koi este wild-ul jocului și va înlocui orice alt simbol, cu excepția celui scatter, pentru a te ajuta să completezi o linie de plată. Felinarul de piatră este simbolul scatter al Lucky Koi, iar dacă primești trei sau mai multe dintre ele pe role, atunci sigur vei primi ceva bun.

Atunci când trei sau mai multe simboluri scatter apar pe role, poți alege între un număr de rotiri gratuite care pot fi reactivate și care vin cu un multiplicator fantastic (până la 5x), sau poți să-ți încerci norocul cu funcția bonus Koi. Bonusul Koi îți permite să pescuiești în minunatul iaz de apă și să alegi trei din șase pești Koi pentru a dezvălui premii în bani incredibile sau bonusuri, cum ar fi alegeri suplimentare și multe altele.

Simțiți atracția? Este vorba de toate acele premii în bani care se ascund chiar sub suprafață și pe care le poți revendica TOATE cu Lucky Koi aici, pe play-fortune.ro. Înscrie-te la cazinourile noastre recomandate AZI, revendică-ți bonusul de bun venit și pierde-te în acțiunea non-stop a sloturilor Lucky Koi.

Despre autor