Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Keno

Lista de Keno gratuite
RTP: 92.84%
Volatilitate: Scăzută
RTP: 92.84%
Volatilitate: Scăzută
RTP: 92.84%
Volatilitate: Scăzută

Cele mai bune cazinouri care oferă Keno din 2023
Bonus de bun venit:
100% până la $/€500
+ 225 Rotiri Gratuite
* Bonus la verificarea contului
Ofertă Fortune:
Până la 225% Bonus
+ 310 Rotiri Gratuite
Depozit min. €/$10. Rulaj x40
Bonus de bun venit:
250% + 125 Rotiri Gratuite
Ofertă exclusivă
* doar pentru clienții noi
Bonus de bun venit:
100% până la $/€500
+ 30 Rotiri Gratuite
* doar pentru clienții noi
Bonus de bun venit:
400% Bonus
Ofertă exclusivă
* depunere minimă: 10 €. cerințe de pariere: X50

Keno online gratuit fără înregistrare

Pe PlayFortune puteți exersa jocul de keno gratuit datorită versiunilor demo. Învățați cum să jucați keno și aflați premiile pe care le puteți obține.

Jocul Keno vine din China. Se spune că Cheung Leung, un membru al dinastiei Han, l-a creat în timpul unui război acum aproximativ 3.000 de ani.

Obiectivul jocului

În acest joc asemănător loteriei, obiectivul tău pentru a câștiga este să selectezi numerele și să le așezi pe o carte și apoi să le potrivești pe cele pe care le alege sistemul.

Principala diferență față de bingo este că tu alegi câte numere vrei și care dintre ele, nu cumperi un cartonaș care are deja o combinație prestabilită.

Cum se joacă Keno?

  • Obiectivul jocului Keno online gratuit este de a nimeri numărul maxim de bile care ies.
  • Jucătorul plasează un pariu pe cartea pe care apar 80 de numere, care ies în mod electronic.
  • Jucătorul alege între 2 și 10 numere de pe card.
  • Premiile vor varia în funcție de numerele nimerite și de numărul de numere alese.

Versiunea de joc Keno gratuit pe care ți-o oferă play-fortune.ro este o versiune foarte simplă. Nu veți avea nicio problemă în a înțelege jocul. Prin urmare, Keno gratuit este o practică ideală pentru jucătorii începători care trebuie să învețe întotdeauna înainte de a-și pune banii în joc în alte versiuni mai complete și mai complicate de keno online. În continuare, vă vom explica puțin câte puțin care sunt pașii care trebuie urmați pentru a deveni un profesionist la Keno gratis.

Cum să câștigi la Keno

Keno este un joc de noroc și, ca atare, bilele ies la întâmplare. Cu toate acestea, mulți jucători aleg să parieze pe bilele care nu au căzut pentru că acestea trebuie să cadă cândva sau să parieze pe numerele care ies mai des. Ambele strategii nu au fost verificate statistic. De asemenea, keno funcționează conform unui generator de numere aleatorii.

Keno este unul dintre jocurile în care avantajul cazinoului poate fi de 25% până la 29%. Probabilitatea de a potrivi 20 de numere este considerată practic imposibilă. Cu toate acestea, recompensele pentru a nimeri sunt foarte mari. Probabilitatea este în general calculată în funcție de numărul de numere selectate.

Statistic vorbind, există o probabilitate de 6% ca două dintre cele 20 de numere marcate să apară. Probabilitatea scade odată cu creșterea numărului, astfel că probabilitatea de a potrivi trei numere este de 1,4%, cea de a potrivi patru numere este de 0,3%, iar cea de a potrivi cinci numere este de 0,1%. Celelalte probabilități sunt mult mai mici. Cu toate acestea, pentru a obține un premiu, este suficient să potrivim un singur număr. Așadar, există o șansă de câștig.