Baccarat

Baccarat este un joc de noroc online care se joacă între două mâini: jucătorul și bancherul. Scopul jocului este de a paria pe mâna care are o valoare mai apropiată de 9, sau pe egalitate. Baccarat este un joc simplu, elegant și captivant, care oferă șanse bune de câștig și o atmosferă sofisticată. Pe site-ul nostru puteți juca gratuit baccarat online de la cei mai buni furnizori, cum ar fi Evolution Gaming, Playtech, NetEnt sau Microgaming. De asemenea, vă arătăm cele mai bune cazinouri online unde puteți juca baccarat online pe bani reali. Aflați mai multe despre regulile, strategiile și istoria baccaratului online pe site-ul nostru. Joacă baccarat online și simți-te ca într-un cazino de lux!
Lista de Baccarat gratuite
RTP: 98.94%
Volatilitate: Scăzută
RTP: 98.76%
RTP: 98.94%
Volatilitate: Scăzută
RTP: 98.76%

Cele mai bune cazinouri care oferă Baccarat din 2024
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
Wild Fortune
4,0 rating
Prima depunere 100% până la 100 € + 100 de rotiri gratuite
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
iWild
4,0 rating
260% până la €3500 + 270 FS pe patru depozite
Termeni și condiții
1. Pachetul Bonus de Bun Venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depui cel puțin €20 pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul Bonus de Bun Venit include următoarele elemente:
- Bonus de Bun Venit la prima depunere: 100% până la €500 + 100 Rotiri Gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a doua depunere: 50% până la €1000 + 80 Rotiri Gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a treia depunere: 30% până la €1000 + 60 Rotiri Gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a patra depunere: 80% până la €1000 + 30 Rotiri Gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune a Bonusului de Bun Venit conține informații mai detaliate și termeni și condiții.
Coinplay
4,0 rating
Obțineți un bonus de 100% pentru primul dvs. depozit și 80 de rotiri gratuite!
888STARZ
3,3 rating
Pachet de bun venit de până la €1,500 + 150 FS
Jozz
3,0 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite
Play Fortuna
3,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
3,0 rating
Joacă la Cazinoul Booi cu un bonus de 225% + 100 de Rotiri Gratuite!
Termeni și Condiții
- Bonusul se aplică la trei depuneri, indiferent de ordinea lor.
- Fiecare promoție trebuie activată înainte de a efectua o depunere.
- Jucătorii pot alege când să activeze fiecare ofertă bonus disponibilă.
- Cerințele de rulaj pot varia în funcție de joc.
- Valoarea maximă a bonusului pentru fiecare credit este de 500 de dolari.
- Câștigurile maxime din rotirile gratuite sunt limitate la 500 de dolari.
- Suma totală a bonusului disponibilă este de 1500 de dolari.
- Bonusul trebuie rulat de 40 de ori.
- Bonusul este valabil timp de 7 zile de la momentul creditării.
- Rotirile gratuite sunt creditate pe parcursul a 5 zile.
- Suma depusă determină miza pe fiecare rotire.
- Dacă bonusul nu este rulat în termenul stabilit, acesta este anulat.
- Toate bonusurile creditate au o rată maximă de conversie de 5 ori.
Playfortune
3,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite

Joacă Baccarat online

Industria jocurilor de noroc online devine din ce în ce mai populară pe zi ce trece. Acest lucru este cauzat de faptul că este mult mai convenabil să pariezi pe platformele bazate pe web. Jucătorii moderni nu au nevoie să meargă în locuri speciale, ei pot juca orice joc de noroc în cazinourile online. Baccarat nu este o excepție.

Baccarat se presupune că este unul dintre cele mai simple jocuri de cărți de învățat, chiar dacă nu te poți baza doar pe norocul tău. În acest scurt ghid, dorim să vă familiarizăm mai bine cu particularitățile baccaratului online, astfel încât să puteți beneficia de jocurile de noroc pe platformele online. Să începem descrierea baccarat-ului.

Caracteristicile benefice ale baccaratului gratuit

Nu are rost să riscați banii până când nu cunoașteți toate caracteristicile esențiale ale jocului. Citirea setului de reguli nu este suficientă pentru a învăța să joci la jocuri de noroc – ar trebui să o practici. Cu cât veți juca de mai multe ori, cu atât mai multă experiență veți obține. În acest fel îți va fi mai ușor să implementezi diferite strategii și nu vei fi încurcat cu ceva neașteptat, ceea ce este destul de frecvent pentru jocurile de noroc.

Apoi, cu o opțiune gratuită, veți putea să vă odihniți puțin. Dacă ești obosit de rutina ta, jocurile online ar putea fi cel mai bun mijloc de a te relaxa. Acest lucru este relevant mai ales pentru jocurile de noroc care îți cresc nivelul de adrenalină și îți aduc sentimente de aventură. Nu trebuie să faci nicio cheltuială pentru a juca baccarat pentru distracție, deoarece există multe astfel de opțiuni disponibile pe play-fortune.ro.

Reguli: Cum se joacă baccarat

Există două mâini în acest joc care se numesc „Player” și „Banker”. Trebuie să iei o decizie în care dintre ele să plasezi o miză. După aceea, trebuie doar să aștepți ca dealerul să împartă două cărți la fiecare mână. Dacă valoarea totală a mâinii tale este mai aproape de 9, ești câștigătorul acestui joc.

Ceea ce este curios aici este că cărțile care au de obicei valori mari, inclusiv 10, Valet, Damă și Rege, sunt estimate cu zero puncte, în timp ce Asul echivalează cu doar un punct. Celelalte cărți oferă valoarea care este afișată pe fața lor.

Dacă suma totală pe care o aveți în mână este 5 sau mai mică, veți primi încă o carte. Câștigul pentru mâna „Jucătorului” este egal cu pariul care a fost plasat. Vorbind despre mâna „Bancher”, cazinoul va lua comisionul de 5%.

Cele mai bune site-uri de cazino pentru a încerca jocul de baccarat online

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să selectați un cazinou de baccarat respectabil și de încredere. Playfortunefor.fun vă sugerează următoarele opțiuni.

Play Fortuna este renumit pentru diversitatea titlurilor sale. Play Fortuna este un furnizor licențiat care garantează că toate datele dvs. private și sensibile sunt securizate. Este listat în gama de platforme supravegheate de jurisdicția guvernului din Curacao.

Booi este apreciat atât de începători, cât și de jucătorii fideli, datorită sistemului său promoțional foarte generos. Are aceeași reglementare. În plus, este operat de aceeași companie, prin urmare, ai parte de aceleași garanții.

Jozz este una dintre platformele care colaborează cu mulți furnizori de software de top. Datorită acestui fapt, utilizatorii săi pot juca cele mai sofisticate titluri, inclusiv cele care sunt afișate în secțiunea „joc de baccarat”.

Cele mai populare tipuri

Jucați baccarat de diferite tipuri. Acest lucru vă va aduce multă distracție și o experiență de joc destul de remarcabilă. Să trecem în revistă trei dintre cele mai solicitate jocuri.

Punto Banco – În această variantă, avem încă o mână inclusă – Tie. În plus, există 6 pachete, fiecare incluzând 52 de cărți.

Baccarat en Banque – Se presupune că această versiune este una dintre cele mai vechi. Ea include doar 3 pachete de cărți, iar dealerul este ales dintre jucători. După fiecare rundă de pariere, cărțile sunt amestecate din nou.

Chemin de fer – Este una dintre versiunile în care gamblerii se luptă pentru a-și învinge adversarii, dar nu și pentru a învinge un dealer. Banii care urmează să fie plasați sunt păstrați și puși deoparte de către bancher. Pariurile anunțate de jucători trebuie să corespundă valorilor mizelor stabilite de bancher. În cazul în care pariul depășește valoarea stabilită de bancher, acesta ar putea fi refuzat.

Mini Baccarat – Aceasta este cea mai bună opțiune pentru tine dacă ești începător. Motivul pentru aceasta este că mini-baccarat necesită mize mai mici. În plus, include 8 pachete standard. Toate celelalte caracteristici sunt similare cu Punto Banco, așa că, dacă ești interesat de această variantă, poți câștiga experiență valoroasă jucând versiunea mini.

Cazinouri online vs. facilități terestre

Cea mai semnificativă diferență între tipurile de cazinouri este că nu întotdeauna puteți găsi o oportunitate legală de a juca în cazinourile terestre. De aceea, platformele online sunt opțiuni mai bune pentru tine. Trebuie doar să găsiți un furnizor de încredere care să vă ofere o gamă extinsă de evoluții de calitate. Un cazinou online ar trebui să obțină o licență de la un supraveghetor de încredere. Aceasta este singura garanție că fondurile dvs. vor fi securizate, așa că nu neglijați acest aspect.

În plus, în facilitățile reale de jocuri de noroc, nu puteți încerca modurile demo ale jocului. Acest lucru înseamnă că trebuie să riscați bani reali chiar dacă nu aveți nicio experiență în jocul de noroc ales.

Cu excepția acestui aspect, diversitatea jocurilor este mult mai mare pe platformele online. Le puteți analiza cu ușurință și le puteți alege pe cele care vin cu cerințe mai favorabile. În plus, vi se vor oferi niște bonusuri valoroase care ar putea să vă crească șansele de a câștiga jackpotul la orice joc.

Singurul dezavantaj semnificativ cu care vă puteți confrunta este că anumite platforme ar putea fi inaccesibile din țara dumneavoastră. Chiar și așa, există foarte multe cazinouri online, așa că vei avea o mare varietate din care să alegi.

Este posibil să evitați înregistrarea?

Play-fortune.ro nu necesită nicio înregistrare. Trebuie doar să parcurgeți site-ul nostru și să studiați titlurile reprezentate.

Pot să încerc fără un depozit?

Jocul de baccarat gratuit este disponibil pe site-ul nostru.

Pot să joc și să câștig bani pe smartphone-ul meu?

Da, trebuie doar să intrați în cazinou prin intermediul browserului.

Sunt necesare descărcări pentru a juca pe simulatorul de baccarat?

Nu, nu este nevoie să instalați aplicații pentru a juca baccarat pe gadgeturile mobile.

Unde este posibil să câștig bani?

Dacă vă gândiți să jucați baccarat online, vă sugerăm să acordați atenție unor furnizori de încredere, cum ar fi Play Fortuna, Booi și Jozz. Aceștia oferă o diversitate de titluri de calitate și cerințe corecte.

Este legal?

Dacă practicați baccarat online gratuit la un furnizor licențiat, acest lucru este complet legal.