Mini Baccarat

Mini Baccarat

de
RTP: 98.76%
Câștig maxim: 200x
Joacă Mini Baccarat fără Înregistrare
4.7/5 - (4 votes)
Mini Baccarat demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Mini Baccarat cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Mini Baccarat pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Joacă Mini Baccarat gratis

Mini Baccarat este o versiune trunchiată a jocului Baccarat. Regulile sunt mai simple, iar câștigurile sunt ușor mai mici. Dar acest joc de masă este ușor și nu îi sperie pe jucătorii noi. Se poate spune că nu veți găsi un Baccarat similar în cazinouri. Are un nivel foarte ridicat de grafică, dar oferă, de asemenea, un gameplay ușor și vă permite să câștigați. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Mini-Baccarat de la Play’nGO este simplu de învățat și plăcut de jucat. Diferențele dintre această versiune a jocului de pe internet și ceea ce vedeți dacă jucați în spatele cordonului de catifea roșie de la cazinoul terestru sunt mici, dar semnificative.

Mai multe despre regulile jocului Mini Baccarat de la Play’n Go

Jucătorul, împreună cu banca, primește două cărți. O carte în plus poate fi apoi împărțită la fiecare mână, în funcție de cărțile de pe masă. Zece și cărțile cu fața în sus sunt numărate ca 0. Experții sunt numărați ca 1, iar restul cărților sunt numărate la valoarea lor. Valoarea acestei mâini este calculată prin însumarea valorilor de pe cărți. Dacă valoarea este de două cifre, trebuie să ștergeți prima cifră. Câștigătorul este mâna care s-a apropiat cel mai mult de suma 9.

Puteți paria pe bancă, pe jucător sau dacă valoarea cărților este egală. În cazul în care sumele cărților sunt echivalente, reuniți pariurile pe jucător sau pe bancă, pariurile pe cărți egale plătesc 8. Pentru pariurile plasate pe bancă se percepe un comision de 5%. Pariurile plasate pe jucător plătesc 1 la 1.

  • Miza jucătorilor la Mini Baccarat are un RTP de 98,76%.
  • Pariurile bancare online au un RTP marginal mai mare și ajung la 98,94%.
  • Un pariu de egalitate are cel mai mic RTP și este de doar 85,56 la sută.

Jucând Mini Baccarat

Mini Baccarat online va fi apreciat de fiecare jucător și de jucătorul experimentat, deoarece este remarcabil de ușor de jucat. De asemenea, are o grafică de top, iar efectele sonore nu sunt cu nimic mai prejos decât cele dintr-un cazinou real. Nu lipsesc sunetele și comentariile de jetoane. Aici ne vom simți ca într-o sală de jocuri. Mini Baccarat este un joc simplu, așa că vom trece rapid la principii. Cu atât mai mult cu cât oamenii se pot juca cu versiunea demo pe un computer și pe un dispozitiv mobil. Nu trebuie să riscăm bani pentru a juca un joc de cărți. Dacă ne decidem să luptăm pentru un câștig real, atunci merită, deoarece acest Baccarat oferă șansa unei proporții mari din randamentul pariurilor.

Jocul de baccarat este conceput pentru a reflecta atmosfera de cazinou, ceea ce îl face perfect. Dacă doriți să vă simțiți ca într-un cazinou, dar nu aveți prea mult timp pentru asta, Mini Baccarat este pentru dumneavoastră!

Despre autor