Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Mini Baccarat

Mini Baccarat

de
RTP: 98.76%
Câștig maxim: 200x
Joacă Mini Baccarat fără Înregistrare
4.7/5 - (4 votes)
Mini Baccarat demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Mini Baccarat cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Mini Baccarat pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Joacă Mini Baccarat gratis

Mini Baccarat este o versiune trunchiată a jocului Baccarat. Regulile sunt mai simple, iar câștigurile sunt ușor mai mici. Dar acest joc de masă este ușor și nu îi sperie pe jucătorii noi. Se poate spune că nu veți găsi un Baccarat similar în cazinouri. Are un nivel foarte ridicat de grafică, dar oferă, de asemenea, un gameplay ușor și vă permite să câștigați. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Mini-Baccarat de la Play’nGO este simplu de învățat și plăcut de jucat. Diferențele dintre această versiune a jocului de pe internet și ceea ce vedeți dacă jucați în spatele cordonului de catifea roșie de la cazinoul terestru sunt mici, dar semnificative.

Mai multe despre regulile jocului Mini Baccarat de la Play’n Go

Jucătorul, împreună cu banca, primește două cărți. O carte în plus poate fi apoi împărțită la fiecare mână, în funcție de cărțile de pe masă. Zece și cărțile cu fața în sus sunt numărate ca 0. Experții sunt numărați ca 1, iar restul cărților sunt numărate la valoarea lor. Valoarea acestei mâini este calculată prin însumarea valorilor de pe cărți. Dacă valoarea este de două cifre, trebuie să ștergeți prima cifră. Câștigătorul este mâna care s-a apropiat cel mai mult de suma 9.

Puteți paria pe bancă, pe jucător sau dacă valoarea cărților este egală. În cazul în care sumele cărților sunt echivalente, reuniți pariurile pe jucător sau pe bancă, pariurile pe cărți egale plătesc 8. Pentru pariurile plasate pe bancă se percepe un comision de 5%. Pariurile plasate pe jucător plătesc 1 la 1.

  • Miza jucătorilor la Mini Baccarat are un RTP de 98,76%.
  • Pariurile bancare online au un RTP marginal mai mare și ajung la 98,94%.
  • Un pariu de egalitate are cel mai mic RTP și este de doar 85,56 la sută.

Jucând Mini Baccarat

Mini Baccarat online va fi apreciat de fiecare jucător și de jucătorul experimentat, deoarece este remarcabil de ușor de jucat. De asemenea, are o grafică de top, iar efectele sonore nu sunt cu nimic mai prejos decât cele dintr-un cazinou real. Nu lipsesc sunetele și comentariile de jetoane. Aici ne vom simți ca într-o sală de jocuri. Mini Baccarat este un joc simplu, așa că vom trece rapid la principii. Cu atât mai mult cu cât oamenii se pot juca cu versiunea demo pe un computer și pe un dispozitiv mobil. Nu trebuie să riscăm bani pentru a juca un joc de cărți. Dacă ne decidem să luptăm pentru un câștig real, atunci merită, deoarece acest Baccarat oferă șansa unei proporții mari din randamentul pariurilor.

Jocul de baccarat este conceput pentru a reflecta atmosfera de cazinou, ceea ce îl face perfect. Dacă doriți să vă simțiți ca într-un cazinou, dar nu aveți prea mult timp pentru asta, Mini Baccarat este pentru dumneavoastră!

Despre autor