Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Triple Edge Poker

Triple Edge Poker

de
RTP: 97.99%
Joacă Triple Edge Poker fără Înregistrare
4.4/5 - (12 votes)
Triple Edge Poker demo play DEMONSTRAȚIE

Triple Edge Poker este un joc Betsoft care folosește trei cărți dintr-un singur pachet. Această variantă de poker nu este disponibilă în niciun cazinou fizic, dar poate fi găsită în cazinourile online. Pokerul online vă permite să jucați trei mâini simultan și durează aproximativ 20 de secunde.

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Betsoft sigure și de încredere unde să jucați Triple Edge Poker cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Triple Edge Poker pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

CUM FUNCȚIONEAZĂ POKERUL CU TREI CĂRȚI?

Fiecare ante este un pariu între 1 EUR și 100 EUR. Puteți juca doar până la 3 case simultan. De asemenea, poți juca bonusul Pair Plus începând cu 1 EUR și terminând cu 50 EUR.

Jucătorului i se împart trei cărți cu fața în sus și 3 dealerului. Jucătorul are opțiunea de a decide dacă dorește sau nu să continue să joace. În cazul în care jucătorul decide să nu continue, își va pierde pariul inițial (ante).

Dacă jucătorul dorește să continue, trebuie să plaseze același pariu în secțiunea „call” a mesei. Cărțile dealerului vor fi dezvăluite, iar acestea vor fi verificate pentru a vedea cine are cea mai mare mână. În caz de pierdere, pot avea loc plăți sau anulări.

Poate fi comparat cu Three Card Poker. Dealerul nu trebuie să facă o combinație dacă cea mai mică carte este mai mică decât o regină. Dacă se întâmplă acest lucru, pierdeți 1x pariul ante, indiferent de mâna pe care o aveți.

Despre autor