Premium Baccarat

Premium Baccarat

de
RTP: 98.76%
Joacă Premium Baccarat fără Înregistrare
4.4/5 - (10 votes)

Premium Baccarat este un joc de Baccarat obișnuit cu caracteristici suplimentare: DRAGON JACKPOT și SQUEEZE FEATURE cu un istoric exclusiv al cărților de scor.

Premium Baccarat demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri PlayTech sigure și de încredere unde să jucați Premium Baccarat cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Premium Baccarat pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Joacă gratis la Premium Baccarat

  • Premium Baccarat se deschide prin selectarea limitelor mesei. În continuare, faceți clic pe Join și puteți începe jocul.
  • Odată ce limitele mesei au fost alese, tabelul de plăți afișează principalele caracteristici: funcția Dragon Jackpot și funcția Squeeze.
  • Pentru a selecta un jeton, faceți clic pe acesta.
  • Pentru a plasa pariul, faceți clic pe zonele PLAYER sau BANKER din tabel. Fiecare clic vă crește pariul cu valoarea jetonului ales. Dacă doriți să vă măriți pariul cu o altă sumă, selectați un alt jeton. Mai multe jetoane pot fi plasate simultan în aceeași zonă.
  • Premium Baccarat oferă, de asemenea, pariuri secundare. Pentru a vă plasa pariul, faceți clic pe PLAYER PAC, BANKER PAC, PERFECT AIR, PERFECT PHAIR, EITHER PHAIR, BIG, SMALL sau pe una dintre zonele de pariuri laterale Egalite Additional. Mai jos este o descriere a fiecărui pariu lateral.
  • Limitele dvs. de pariu vor determina limitele minime și maxime ale fiecărei poziții de pariu. Pentru a vedea limitele pariului dvs., deschideți tabelul de plăți din meniu.
  • După ce v-ați plasat pariurile, faceți clic pe linkul DEAL. Jocul se încheie atunci când cărțile sunt împărțite bancherului și jucătorului, conform regulilor Baccarat.
  • Puteți juca din nou, plasând pariurile în același mod ca înainte și făcând clic pe DEAL. Pentru a plasa aceleași pariuri ca în runda anterioară, faceți clic pe REBET sau REBET&DEAL pentru a juca din nou.
  • Faceți clic pe orice tablou de scor și alegeți-l pe cel pe care doriți să îl afișați. Istoricul scorecardului va fi mărit sau micșorat în dimensiune. Numele său va apărea în colțul din dreapta jos. Acest comportament este diferit între Desktop și Mobile. Rezultatele vechi sunt înlocuite cu cele noi. Atunci când istoricul este plin, nu puteți derula înapoi prin el. Butonul HISTORY (Istoric) se află în partea de jos a ecranului. Acesta afișează 5 rânduri de fișe de punctaj.

Despre autor