Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Premium Baccarat

Premium Baccarat

de
RTP: 98.76%
Joacă Premium Baccarat fără Înregistrare
4.4/5 - (10 votes)
Premium Baccarat demo play DEMONSTRAȚIE

Premium Baccarat este un joc de Baccarat obișnuit cu caracteristici suplimentare: DRAGON JACKPOT și SQUEEZE FEATURE cu un istoric exclusiv al cărților de scor.

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri PlayTech sigure și de încredere unde să jucați Premium Baccarat cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Premium Baccarat pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Jozz
4,5 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite

Joacă gratis la Premium Baccarat

  • Premium Baccarat se deschide prin selectarea limitelor mesei. În continuare, faceți clic pe Join și puteți începe jocul.
  • Odată ce limitele mesei au fost alese, tabelul de plăți afișează principalele caracteristici: funcția Dragon Jackpot și funcția Squeeze.
  • Pentru a selecta un jeton, faceți clic pe acesta.
  • Pentru a plasa pariul, faceți clic pe zonele PLAYER sau BANKER din tabel. Fiecare clic vă crește pariul cu valoarea jetonului ales. Dacă doriți să vă măriți pariul cu o altă sumă, selectați un alt jeton. Mai multe jetoane pot fi plasate simultan în aceeași zonă.
  • Premium Baccarat oferă, de asemenea, pariuri secundare. Pentru a vă plasa pariul, faceți clic pe PLAYER PAC, BANKER PAC, PERFECT AIR, PERFECT PHAIR, EITHER PHAIR, BIG, SMALL sau pe una dintre zonele de pariuri laterale Egalite Additional. Mai jos este o descriere a fiecărui pariu lateral.
  • Limitele dvs. de pariu vor determina limitele minime și maxime ale fiecărei poziții de pariu. Pentru a vedea limitele pariului dvs., deschideți tabelul de plăți din meniu.
  • După ce v-ați plasat pariurile, faceți clic pe linkul DEAL. Jocul se încheie atunci când cărțile sunt împărțite bancherului și jucătorului, conform regulilor Baccarat.
  • Puteți juca din nou, plasând pariurile în același mod ca înainte și făcând clic pe DEAL. Pentru a plasa aceleași pariuri ca în runda anterioară, faceți clic pe REBET sau REBET&DEAL pentru a juca din nou.
  • Faceți clic pe orice tablou de scor și alegeți-l pe cel pe care doriți să îl afișați. Istoricul scorecardului va fi mărit sau micșorat în dimensiune. Numele său va apărea în colțul din dreapta jos. Acest comportament este diferit între Desktop și Mobile. Rezultatele vechi sunt înlocuite cu cele noi. Atunci când istoricul este plin, nu puteți derula înapoi prin el. Butonul HISTORY (Istoric) se află în partea de jos a ecranului. Acesta afișează 5 rânduri de fișe de punctaj.

Despre autor