Endorphina logo

Jocuri Endorphina

Jocuri: 5
Dacă sunteți în căutarea unor jocuri de cazino online palpitante și unice, ar trebui să vă uitați la sloturile Endorphina. Endorphina este un furnizor de software care a fost fondat în 2012 și oferă o gamă largă de jocuri de ultimă generație cu o grafică uimitoare, caracteristici interesante și rezultate corecte. Poți juca jocuri Endorphina gratis pe această pagină și te poți bucura de temele lor diverse, de la civilizații antice la aventuri futuriste. De asemenea, puteți găsi o listă cu cele mai bune cazinouri online care oferă jocuri Endorphina și le puteți juca pe bani reali. Fie că preferați mașinile clasice cu fructe sau sloturile video inovatoare, Endorphina are ceva pentru toată lumea. Nu ratați această ocazie de a descoperi jocurile Endorphina și de a vă distra!
Păcănele Endorphina gratis
RTP: 96.01%
Volatilitate: Medie
RTP: 96.08%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.05%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.03%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.05%
Volatilitate: Scăzută

Lista casinouri Endorphina 2024
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
Wild Fortune
4,0 rating
Prima depunere 100% până la 100 € + 100 de rotiri gratuite
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
iWild
4,0 rating
260% până la €3500 + 270 FS pe patru depozite
Termeni și condiții
1. Pachetul Bonus de Bun Venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depui cel puțin €20 pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul Bonus de Bun Venit include următoarele elemente:
- Bonus de Bun Venit la prima depunere: 100% până la €500 + 100 Rotiri Gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a doua depunere: 50% până la €1000 + 80 Rotiri Gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a treia depunere: 30% până la €1000 + 60 Rotiri Gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
- Bonus de Bun Venit la a patra depunere: 80% până la €1000 + 30 Rotiri Gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune a Bonusului de Bun Venit conține informații mai detaliate și termeni și condiții.
Coinplay
4,0 rating
Obțineți un bonus de 100% pentru primul dvs. depozit și 80 de rotiri gratuite!
888STARZ
3,3 rating
Pachet de bun venit de până la €1,500 + 150 FS
Jozz
3,0 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite
Play Fortuna
3,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
3,0 rating
Joacă la Cazinoul Booi cu un bonus de 225% + 100 de Rotiri Gratuite!
Termeni și Condiții
- Bonusul se aplică la trei depuneri, indiferent de ordinea lor.
- Fiecare promoție trebuie activată înainte de a efectua o depunere.
- Jucătorii pot alege când să activeze fiecare ofertă bonus disponibilă.
- Cerințele de rulaj pot varia în funcție de joc.
- Valoarea maximă a bonusului pentru fiecare credit este de 500 de dolari.
- Câștigurile maxime din rotirile gratuite sunt limitate la 500 de dolari.
- Suma totală a bonusului disponibilă este de 1500 de dolari.
- Bonusul trebuie rulat de 40 de ori.
- Bonusul este valabil timp de 7 zile de la momentul creditării.
- Rotirile gratuite sunt creditate pe parcursul a 5 zile.
- Suma depusă determină miza pe fiecare rotire.
- Dacă bonusul nu este rulat în termenul stabilit, acesta este anulat.
- Toate bonusurile creditate au o rată maximă de conversie de 5 ori.
Playfortune
3,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite

Istorie

Endorphina a fost înființată în 2012 și are sediul încă de la începuturile sale în Praga, Republica Cehă. Colecția lor de sloturi online a crescut în mod constant și au reușit să insufle o nouă viață în industrie prin calitatea înaltă a muncii lor. Entertainment Arena Expo le-a acordat premiul de Produs al anului. Pe lângă premiul pentru cel mai bun dezvoltator de sloturi online în 2019, au primit și premii pentru cele mai bune sloturi din acel an. Au semnat parteneriate cu SoftSwiss și BetConstruct, ceea ce le permite să se integreze în diferite platforme de cazinou.

Jocuri de cazino Endorphina

Endorphina creează doar jocuri de sloturi online. Nu veți găsi niciun alt joc de cazino de la ei. Datorită parteneriatelor, titlurile lor sunt acum disponibile în multe cazinouri online. Aceste jocuri sunt doar cele mai recente, cu 5 role și între 5 și 50 de linii active. Au câștigat premii pentru jocuri precum Satoshi’s Secret și The Ninja, care au fost lansate în 2015.

Există câteva jocuri grozave în colecție, la fel ca majoritatea creatorilor de sloturi. Dar există și unele proaste. Problema este, de obicei, cu tema aleasă, dar nu întotdeauna este vorba de design. Există multe sloturi grozave acolo. Unele dintre ele includ titluri unice, cum ar fi Kamchatka, Red Cap, Ancient Troy și Asgardians. Unele sunt mai familiare decât altele pentru a include titluri precum Taboo, More Fresh Fruits sau Almighty Sparta. În general, totuși, cred că ei câștigă și au dat dovadă de imaginație de multe ori cu aparatele lor de sloturi. Twerk este cel mai bun exemplu în acest sens, care a fost lansat recent și care nu a avut nicio inspirație cu un deceniu în urmă. Diamond Vapor este un alt exemplu de joc care pare a fi centrat pe vaping.

Grafică

Endorphina este un dezvoltator pe care mă bazez atunci când vine vorba de crearea de designuri grozave. Întotdeauna livrează ceea ce aștept și rareori nu reușesc să-mi satisfacă așteptările. Totuși, acest lucru nu a fost întotdeauna adevărat, așa că este posibil ca sloturile mai vechi să nu fie la fel de atrăgătoare pentru ochi ca cele mai recente lansări. Mongol Treasures și Ice Pirates sunt două exemple de sloturi mai vechi cu o grafică care nu este la fel de bună ca cea din sloturile lor mai recente.

Există multe sloturi care arată bine, cum ar fi Jetsetter, Twerk și Diamond Vapor. Voodoo, The Vikings și chiar Origami ar fi toate incluse în această categorie.

Caracteristici

Endorphina va folosi o varietate de caracteristici în majoritatea sloturilor sale. Sloturile Endorphina nu sunt concepute pentru a fi simple. Ele includ adesea wild-uri, simboluri scatter, rotiri gratuite, multiplicatori și, uneori, chiar și scatter-uri. Wild-urile se pot extinde și alte caracteristici sunt destul de comune. Acestea produc jocuri care îi mențin pe jucători distrați mai mult de 30 de minute.

RTP și câștiguri la sloturile Endorphina

Plățile pot varia foarte mult. Am văzut sloturi Endorphina cu câștiguri de 1.000x, cu multiplicatori de până la 20x, în timp ce alte site-uri le pot oferi la 5.000x, 1.000x sau chiar la 10.000x. Cu toate acestea, nu am văzut niciun Jackpot progresiv oferit de ei.

RTP-ul mediu este, de obicei, în jur de 96%. Acest lucru ar fi considerat suficient de ridicat pentru industria sloturilor online.