Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Endorphina logo

Jocuri Endorphina

Jocuri: 5
Dacă sunteți în căutarea unor jocuri de cazino online palpitante și unice, ar trebui să vă uitați la sloturile Endorphina. Endorphina este un furnizor de software care a fost fondat în 2012 și oferă o gamă largă de jocuri de ultimă generație cu o grafică uimitoare, caracteristici interesante și rezultate corecte. Poți juca jocuri Endorphina gratis pe această pagină și te poți bucura de temele lor diverse, de la civilizații antice la aventuri futuriste. De asemenea, puteți găsi o listă cu cele mai bune cazinouri online care oferă jocuri Endorphina și le puteți juca pe bani reali. Fie că preferați mașinile clasice cu fructe sau sloturile video inovatoare, Endorphina are ceva pentru toată lumea. Nu ratați această ocazie de a descoperi jocurile Endorphina și de a vă distra!
Păcănele Endorphina gratis
RTP: 96.01%
Volatilitate: Medie
RTP: 96.08%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.05%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.03%
Volatilitate: Ridicată
RTP: 96.05%
Volatilitate: Scăzută

Lista casinouri Endorphina 2023
Bonus de bun venit:
100% până la $/€500
+ 225 Rotiri Gratuite
* Bonus la verificarea contului
Ofertă Fortune:
Până la 225% Bonus
+ 310 Rotiri Gratuite
Depozit min. €/$10. Rulaj x40
Bonus de bun venit:
250% + 125 Rotiri Gratuite
Ofertă exclusivă
* doar pentru clienții noi
Bonus de bun venit:
100% până la $/€500
+ 30 Rotiri Gratuite
* doar pentru clienții noi
Bonus de bun venit:
400% Bonus
Ofertă exclusivă
* depunere minimă: 10 €. cerințe de pariere: X50

Istorie

Endorphina a fost înființată în 2012 și are sediul încă de la începuturile sale în Praga, Republica Cehă. Colecția lor de sloturi online a crescut în mod constant și au reușit să insufle o nouă viață în industrie prin calitatea înaltă a muncii lor. Entertainment Arena Expo le-a acordat premiul de Produs al anului. Pe lângă premiul pentru cel mai bun dezvoltator de sloturi online în 2019, au primit și premii pentru cele mai bune sloturi din acel an. Au semnat parteneriate cu SoftSwiss și BetConstruct, ceea ce le permite să se integreze în diferite platforme de cazinou.

Jocuri de cazino Endorphina

Endorphina creează doar jocuri de sloturi online. Nu veți găsi niciun alt joc de cazino de la ei. Datorită parteneriatelor, titlurile lor sunt acum disponibile în multe cazinouri online. Aceste jocuri sunt doar cele mai recente, cu 5 role și între 5 și 50 de linii active. Au câștigat premii pentru jocuri precum Satoshi’s Secret și The Ninja, care au fost lansate în 2015.

Există câteva jocuri grozave în colecție, la fel ca majoritatea creatorilor de sloturi. Dar există și unele proaste. Problema este, de obicei, cu tema aleasă, dar nu întotdeauna este vorba de design. Există multe sloturi grozave acolo. Unele dintre ele includ titluri unice, cum ar fi Kamchatka, Red Cap, Ancient Troy și Asgardians. Unele sunt mai familiare decât altele pentru a include titluri precum Taboo, More Fresh Fruits sau Almighty Sparta. În general, totuși, cred că ei câștigă și au dat dovadă de imaginație de multe ori cu aparatele lor de sloturi. Twerk este cel mai bun exemplu în acest sens, care a fost lansat recent și care nu a avut nicio inspirație cu un deceniu în urmă. Diamond Vapor este un alt exemplu de joc care pare a fi centrat pe vaping.

Grafică

Endorphina este un dezvoltator pe care mă bazez atunci când vine vorba de crearea de designuri grozave. Întotdeauna livrează ceea ce aștept și rareori nu reușesc să-mi satisfacă așteptările. Totuși, acest lucru nu a fost întotdeauna adevărat, așa că este posibil ca sloturile mai vechi să nu fie la fel de atrăgătoare pentru ochi ca cele mai recente lansări. Mongol Treasures și Ice Pirates sunt două exemple de sloturi mai vechi cu o grafică care nu este la fel de bună ca cea din sloturile lor mai recente.

Există multe sloturi care arată bine, cum ar fi Jetsetter, Twerk și Diamond Vapor. Voodoo, The Vikings și chiar Origami ar fi toate incluse în această categorie.

Caracteristici

Endorphina va folosi o varietate de caracteristici în majoritatea sloturilor sale. Sloturile Endorphina nu sunt concepute pentru a fi simple. Ele includ adesea wild-uri, simboluri scatter, rotiri gratuite, multiplicatori și, uneori, chiar și scatter-uri. Wild-urile se pot extinde și alte caracteristici sunt destul de comune. Acestea produc jocuri care îi mențin pe jucători distrați mai mult de 30 de minute.

RTP și câștiguri la sloturile Endorphina

Plățile pot varia foarte mult. Am văzut sloturi Endorphina cu câștiguri de 1.000x, cu multiplicatori de până la 20x, în timp ce alte site-uri le pot oferi la 5.000x, 1.000x sau chiar la 10.000x. Cu toate acestea, nu am văzut niciun Jackpot progresiv oferit de ei.

RTP-ul mediu este, de obicei, în jur de 96%. Acest lucru ar fi considerat suficient de ridicat pentru industria sloturilor online.