Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Mega Moolah

Mega Moolah

de
RTP: 88.12%
Volatilitate: Medie
Joacă Mega Moolah fără Înregistrare
5/5 - (3 votes)
Mega Moolah demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Mega Moolah cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Mega Moolah pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €

Revizuirea slotului Mega Moolah

Cine vrea să fie milionar? Nu, aceasta nu este o referire la slotul de internet cu același nume, ci un fel de instigare pentru jucătorii dedicați. Mega Moolah este, probabil, unul dintre cele mai faimoase jocuri în ceea ce privește câștigurile URIAȘE-URIAȘE, și a reușit să facă mai mulți milionari decât orice alt slot găsit în domeniu. Da, este complet aleatoriu, de nivel și abilități, însă, exact cu acest slot de internet, ai șanse reale. Citiți mai multe despre el mai jos.

Detalii despre sloturi

 • 5 role;
 • 25 de linii de plată;
 • Pariuri disponibile – 0,25$/ 6,25$;
 • Câștig maxim – $19.4M.

Slotul Mega Moolah este, probabil, cea mai bună creație, odraslă a dezvoltatorului Microgaming. Acesta vine cu 4 progresive pe care jucătorii le pot ateriza la întâmplare. Tema jocului este dedicată Africii, ceea ce poate semăna cu vibrațiile similare cu cele regăsite în Lion’s King. Veți vedea un deșert african și animale native de pe continent. În ceea ce privește pariurile min/max, puteți paria cu 0,25, și 6,25, ceea ce va aduce câștiguri ocazionale mai mari. Un lucru care trebuie spus în avans, acest slot online nu este disponibil în versiunile demo. Prin urmare, dacă vrei să te joci cu el, înregistrează-te la un cazinou, fă o depunere și continuă cu runde lucrative.

Jocul ca la aparate Mega Moolah este pe deplin potrivit pentru a fi jucat în versiunea mobilă, folosind atât smartphone-uri și tablete iOs, cât și Android.

mega moolah mobile

Plăți Mega Moolah

RTP-ul acestui slot cu 5 role variază atunci când se caută informații valide. Începând de acum, poate fi clasificat ca fiind de 88,12%-93,42%. Varianța este mare, în timp ce marginea casei este necunoscută, deoarece furnizorul Microgaming nu împărtășește acest detaliu. În ceea ce privește jackpoturile, există 4 jackpoturi progresive, așa că este foarte probabil să câștigi ceva.

Tabelele de plată (cu un pariu de 0,25) de la Mega Moolah online sunt următoarele:

Witch(scatter)Prin aterizarea a 2 dintre ele, primești 0,50 din miza monedei, 3=0,75, 4=5, 5=25
Lion2=0.15, 3=1.25, 4=15, 5=150
Elefant2=0.06, 3=0.50, 4=2.50, 5=7.50
Buffalo2=0.04, 3=0.40, 4=1.50, 5=6
Giraffe3=0.30, 4=1.25, 5=5
Zebra3=0.20, 4=1, 5=4
Kudu3=0.10, 4=0.50, 5=2.5
A3=0.08, 4=0.40, 5=1.50
K3=0.06, 4=0.30, 5=1
Q3=0.04, 4=0.20, 5=0.75
J3=0.03, 4=0.15, 5=0.60
103=0.02, 4=0.10, 5=0.40

Grafică și sunet, temă

Așa cum s-a spus mai sus, nu poți testa jocul cu Mega Moolah free play, ci doar făcând depuneri doar pe site-urile de sloturi. Cu toate acestea, întregul nivel al graficii este destul de decent. Ești transferat virtual pe continentul african, unde poți observa animale sălbatice. Microgaming nu rămâne niciodată în urma competitorilor, iar dacă e să dăm crezare informațiilor lor, acest slot a fost actualizat în numeroase rânduri la nivel vizual. Alături de animale precum Kudu, Zebra, Leul, vei întâlni simboluri clasice de cărți precum A, J, Q printre altele.

mega moolah online slot

Deasupra rolelor din demo-ul Mega Moolah, veți vedea 4 jackpoturi progresive cu anunțuri animate atunci când ultimul jackpot a fost câștigat. În partea de jos a slotului, vedeți o bară de navigare convenabilă cu butoanele de Play, AutoPlay, alături de pariul specificat, soldul și creditele. Cei care sunt interesați de toate informațiile despre caracteristici pot găsi un buton Informații pentru a afla mai multe. În ceea ce privește efectele audio, Mega Moolah introduce sunete de animale sălbatice.

Simboluri câștigătoare Mega Moolah

Atunci când joci Mega Moolah, cel mai profitabil simbol și concomitent Wild pe care îl vezi este Lion, care îți poate aduce 25 de monede din miza dacă joci cu 0,65. Acesta poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția unui scatter. Un scatter este un doctor vrăjitor care, prin aterizarea a cel puțin 3, poate declanșa o rundă de rotiri bonus.

Caracteristicile bonus

Cazinoul Mega Moolah este cunoscut doar pentru două caracteristici bonus, dar credeți-ne că sunt suficient de frumoase pentru ca dumneavoastră să deveniți mulțumit de rezultate. În primul rând, aveți acces la funcția de rotiri bonus unde este alimentată cu un multiplicator suplimentar de 3x pentru a vă dubla-tripla câștigurile potențiale. Trebuie să prindeți cel puțin 3 simboluri scatter (vraci-maimuță). Veți primi 15 rotiri bonus. Dacă în timpul rundei bonus, declanșați din nou 3 simboluri scatter, runda bonus continuă. În total, puteți avea 30 de rotiri bonus acordate simultan.

Următoarea funcție este un renumit jackpot Mega Moolah. Acesta este complet aleatoriu, prin urmare, nu puteți prezice dacă sunteți suficient de norocos pentru a vă alimenta buzunarul cu bani. Odată ce este declanșată, trebuie să învârtiți roata. Pe ce cade indicatorul, asta primești. Există trei jackpot-uri Mini, Minor, Major, precum și Mega. În consecință, Mini pornește de la 10$, Minor de la 100$, Major de la 10.000$ și Mega de la 1 milion de dolari dacă se pariază cu cel mai mare pariu. În cadrul jocului, veți găsi un buton de informații unde sunteți ghidat în ceea ce privește câștigurile recente.

Gânduri finale

După cum ați putut înțelege, acest slot de internet este o adevărată afacere pentru jucătorii cu mulți bani care nu se tem să riște pariuri mari și să aterizeze ocazional milioane de dolari.

Așadar, a sosit momentul să rezumăm ce reprezintă acest slot de internet. În primul rând, Mega Moolah este într-adevăr probabil cel mai faimos joc în ceea ce privește jackpoturile. Acesta a ajutat mulți jucători să devină milionari cu cele 4 jackpoturi progresive. Dacă nu sunt jackpoturi, acesta premiază jucătorul cu până la 30 de rotiri bonus care sunt legate și ele de câștiguri mari. Tema este standard și îndrăgită de mulți, un continent african cu animale sălbatice și asemănătoare cu vibrațiile filmului/cartoonului Lion’s King. Nu există reguli complicate, alături de doar 2 caracteristici de jocuri bonus.

În ceea ce privește dezavantajele, nu te poți trezi și să știi că jackpot-ul va fi al tău, aici jucătorii își pot pierde cu adevărat toți banii. De asemenea, lipsesc informațiile despre RTP. În cele din urmă, acest joc nu este acceptat pentru jocurile din versiunea demo. Puteți găsi un demo, însă acesta este conceput doar pentru a trece cu vederea întreaga interfață, în timp ce dacă doriți să pariați cu bani virtuali, nu vi se va oferi o astfel de oportunitate.

Pro și contra

Pro
 • Unul dintre cele mai căutate produse din domeniu în ceea ce privește câștigurile uriașe datorită celor 4 progresive disponibile. În fiecare săptămână, dezvoltatorul specifică care a fost ultimul câștig;
 • Ofertă de rotiri bonus recompensatoare, care în total pot fi acordate până la 30;
 • Microgaming este un furnizor licențiat și de încredere de sloturi excelente;
 • Jocul este pe deplin compatibil cu versiunea mobilă se joacă folosind smartphone-uri și tablete iOs și Android;
 • Marea temă a aventurilor africane și autentice la efectele sonore ale animalelor sălbatice;
 • Interfață bună, RTP ridicat și varianță mare.
Contra
 • Ca de obicei, câștigurile mari sunt greu de declanșat și depind în totalitate de hazard;
 • Mega Moolah gratuit nu este disponibil. Puteți găsi o versiune demo relativă doar pentru a trece cu vederea interfața și rolele. Îl puteți testa într-un demo, dar numai contribuind cu bani reali;
 • Este greu de găsit informații valide despre RTP-ul real, acesta variază între multe site-uri web de la 88%-93%. Același lucru se referă la informațiile despre avantajul casei;
 • Doar două caracteristici bonus.

Despre autor