Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Magic Fruits

Magic Fruits

de
RTP: 96.41%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 40x
Joacă Magic Fruits fără Înregistrare
4.6/5 - (9 votes)
Magic Fruits demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Wazdan sigure și de încredere unde să jucați Magic Fruits cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Magic Fruits pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Jozz
4,5 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite

Recenzie la slotul Magic Fruits

Magic Fruits este un joc de păcănele cu fructe, creat de gigantul de jocuri de noroc de renume mondial, studioul Wazdan. Aparatul de jocuri de noroc este incredibil de popular în rândul jucătorilor, iar numărul tot mai mare al fanilor săi este o dovadă incontestabilă. Datorită popularității slotului menționat mai sus, Wazdan a creat o serie întreagă de sloturi dedicate temei fructelor magice, inclusiv Magic Fruits 4 sau Magic Delux.

Jocul ca la aparate online Magic Fruits are un aspect clasic, reguli de joc simple, bazându-se în primul rând pe învârtirea rolelor, simboluri tradiționale care pot fi văzute pe orice slot machine, cum ar fi fructe de diferite culori sau clopoței.

Ești începător și vrei să te antrenezi și să câștigi experiență înainte de a juca pe bani reali? Play Fortune este unul dintre cele mai bune site-uri de pe internet, care are o selecție excelentă de sloturi diferite pe care le puteți juca complet gratuit, fără să vă înregistrați. Rețineți că puteți juca jocuri de noroc doar dacă aveți cel puțin 18 ani.

Un jucător care dorește să câștige bani mulți poate verifica site-ul nostru Play Fortune RO pentru o listă de cazinouri online licențiate unde puteți juca jocurile de noroc preferate pe bani reali după înregistrare.

Reguli de joc și gama de mize

Magic Fruits demo este un păcănele clasic, echipat în mod tradițional cu 3 role, 3 rânduri și 5 linii de câștig. După cum sugerează și numele, vom vedea o varietate de fructe pe rolele acestui joc ca la aparate. Dispunerea finală pe role este generată de un generator de numere aleatoare.

Furnizorul de jocuri de noroc online Wazdan, pentru a se diferenția de concurență, a decis să plaseze pe rolele slotului Magic Fruits atât fructe tradiționale (pepeni sau portocale), cât și simboluri de fructe mai puțin obișnuite, precum zmeura sau perele.

Jocul ca la aparate fără înregistrare Magic Fruits are o structură și reguli de joc simple. După cum am menționat mai devreme, are 5 linii de câștig fixe, a căror descriere poate fi găsită fie în tabelul de plăți, fie lângă unul dintre cele trei rânduri. Un jucător câștigă atunci când 3 până la 5 simboluri identice sunt aranjate pe o linie de câștig.

Datorită gamei largi de mize, care variază de la 0,10 jetoane la 100 de jetoane, jocul de păcănele poate fi jucat atât de începătorii care, din cauza lipsei de experiență, nu doresc să parieze mize mari, cât și de obișnuiții cazinoului care se așteaptă să câștige sume impresionante. Atunci când joacă Magic Fruits, jucătorii își pot mări miza de până la 40 de ori pentru o singură învârtire.

Jocul gratis Magic Fruits are simboluri cu plată mică și mare și o rundă bonus Gamble.

Informații tehnice:

Furnizor: Wazdan
Data lansării: 28. 11. 2017
Tabla de joc: 3×3
Linii de plată: 5
Simbol Wild: nu
Scatter: nu
Multiplicator: nu
Funcția Gamble: da
Jackpot progresiv: nu
RTP: 96,41%.
Volatilitate: medie
Rotiri gratuite: nu
Modul AutoPlay: da
Miza minimă: 0,10 jetoane
Miza maximă: 100 de jetoane

Pentru a începe să jucați jocul ca la aparate Magic Fruits pe bani, căutați pe site-ul nostru Play Fortune pentru o listă de cazinouri online verificate, selectați unul dintre ele, înregistrați-vă, încărcați-vă contul de jucător și porniți jocul de aparate Magic Fruits.

Panoul de control al jocului este situat sub role.

Spin – pornește rolele. Cu ajutorul butoanelor cu imaginea unui iepure, a unui cal sau a unei broaște țestoase, puteți seta viteza cu care se vor învârti rolele.
Max Bet – stabilește automat pariul maxim pe rotire.
AutoPlay – setează numărul de învârtiri automate: de la 10 la 1000.
Cash Bet – valoarea mizei bazată pe valoarea stabilită a jetoanelor.
Coin Value – setarea valorii monedei: de la 0,10 la 100.

Următoarele simboluri sunt plasate pe rolele slotului Magic Fruits:

clopoței, prune, portocale pere – 3 simboluri identice oferă o plată de 8x miza;
zmeură, pepene verde, Lucky Sevens, struguri – o plată de 16x miza (3 simboluri identice pe o linie de câștig);
Simbolul Joker – cel mai valoros simbol – miza 40x.

Caracteristici bonus

Jocul ca la aparate Magic Fruits nu are niciun simbol Wild, niciun simbol Scatter, nicio rotire gratuită Magic Fruits și nicio altă funcție bonus. Singurul extra pe care îl vei găsi în acest joc de păcănele este funcția Gamble, care presupune să ghicești culoarea unei cărți cu fața în jos. Dacă jucătorul dă răspunsul corect, câștigurile de la rotirea anterioară se dublează. Dacă nu ghicește, câștigurile de la rotirea anterioară sunt anulate. Funcția Gamble constă în 7 runde.

Rezumat

Magic Fruits este un joc de păcănele clasic cu fructe, cu reguli de joc simple și clare, plin de culori vii, așa că va fi cu siguranță pe placul jucătorilor recreaționali care caută distracție online. Nu vreți să vă riscați proprii bani? Jocul gratuit Magic Fruits este opțiunea perfectă pentru tine.

Unde pot juca gratis jocul ca la aparate Magic Fruits demo?

În prezent, puteți găsi pe internet o mulțime de site-uri diferite care oferă jocuri de păcănele online gratuite. Unul dintre acestea este play-fortune.ro, unde puteți juca jocul ca la aparate demo Magic Fruits fără a risca banii proprii.

Ce bonusuri suplimentare are slotul Magic Fruits?

Jocul ca la aparate Magic Fruits este prevăzut cu o opțiune Gamble. Din păcate, nu are simboluri speciale sau alte bonusuri suplimentare.

Pot să joc Magic Fruits pe un dispozitiv mobil?

Da. Magic Fruits este un slot HTML5, deci poate fi jucat pe un smartphone sau o tabletă cu Android, iOS și Windows Phone.

Despre autor