Fruit Mania

Fruit Mania

de
RTP: 96.59%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 1000x
Joacă Fruit Mania fără Înregistrare
4.8/5 - (5 votes)
Fruit Mania demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Wazdan sigure și de încredere unde să jucați Fruit Mania cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Fruit Mania pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Fruit Mania slot recenzie

Fruit Mania este un joc de noroc de la Wazdan, care poate fi găsit în multe cazinouri online din întreaga lume. Acest joc clasic de aparate cu fructe are 9 role și nu are linii de plată, astfel încât jucătorii trebuie să obțină simboluri identice pe rolele adiacente pentru a câștiga.

Tema și Simbolurile

Fruit Mania slot bonus

Fruit Mania are o temă simplă, dar plină de culoare, care îmbină elementele clasice cu cele moderne. Simbolurile includ portocale, cireșe, prune, pepeni, struguri și alte fructe, precum și clopote, stele și simboluri BAR.

Modul Blocare Simboluri

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale jocului Fruit Mania este modul Blocare Simboluri. Acesta permite jucătorilor să blocheze simbolurile dorite pe role pentru runde viitoare, ceea ce poate crește șansele lor de a câștiga. Jocul blochează automat cea mai bună combinație de simboluri, dar jucătorii au libertatea de a-și selecta propriile simboluri pentru a bloca sau debloca.

Funcția Bonus Diamante

Funcția Bonus Diamante este activată atunci când jucătorii reușesc să umple tabla Matrix Bonus cu simboluri diamante. Această funcție acordă 9 runde bonus, în timpul cărora toate simbolurile diamante care apar pe role sunt blocate și rămân pe role până la sfârșitul rundelor bonus.

Toate diamantele care au fost extrase înainte de a accesa runda bonus rămân blocate pe role în timpul celor 9 runde bonus. Dacă se obțin cel puțin 4 diamante pe role după ce se încheie runda bonus, jucătorii vor primi un premiu în bani din tabelul de câștig.

Funcția Gamble

Funcția Gamble oferă jucătorilor șansa de a-și dubla câștigurile. După activarea acestei funcții, jucătorii pot alege să ia câștigurile și să încheie funcția Gamble sau să continue jocul prin selectarea unuia dintre cele două simboluri afișate. Odată selectat un simbol, se face o tragere pentru a determina simbolul câștigător. Jucătorii pot încheia funcția Gamble după fiecare rundă. În cazul în care pierd, jucătorii pierd valoarea câștigurilor specificată în contorul Câștig curent și revin la jocul principal. Funcția Gamble are șapte runde.

Funcția Bonus Loto

Funcția Bonus Loto este un joc de tip pick-and-click, pe care jucătorii îl pot declanșa atunci când obțin trei simboluri Loto pe rolele centrale. În timpul acestui bonus, jucătorii pot alege unul dintre cele trei bilete de loto afișate pe ecran, care oferă premii în bani instantanee.

Volatilitatea și RTP

Fruit Mania are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că jucătorii pot câștiga mai puțin frecvent, dar pot obține câștiguri mai mari. Jocul are, de asemenea, un RTP de 96,59%, ceea ce înseamnă că în medie, pentru fiecare 100 de lei pariați, jucătorii pot aștepta să primească 96,59 de lei înapoi în câștiguri.

Concluzie

În concluzie, Fruit Mania este un joc de noroc clasic cu fructe, care oferă jucătorilor o experiență de joc simplă, dar distractivă. Modul Blocare Simboluri și Funcția Bonus Diamante adaugă un element de strategie și anticipare, în timp ce Funcția Bonus Loto și Funcția Gamble adaugă posibilitatea de câștiguri mari. Cu o volatilitate ridicată și un RTP de 96,59%, Fruit Mania este un joc potrivit pentru jucătorii care caută o experiență de joc clasică, dar plină de culoare și distracție.

Despre autor