Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
French Roulette

French Roulette

de
RTP: 97.3%
Joacă French Roulette fără Înregistrare
4.4/5 - (7 votes)
French Roulette demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați French Roulette cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca French Roulette pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul French Roulette
French Roulette">

Joacă Ruleta Franceză gratis

Dintre toate variantele existente, cea mai populară dintre jocurile de ruletă este, fără îndoială, Ruleta Franceză. Această ruletă are câteva mici diferențe față de Ruleta Europeană, pe care am analizat-o deja cu altă ocazie, ceea ce o face să fie preferata a milioane de jucători, atât în cazinourile fizice, cât și în cele virtuale. Tocmai această varietate este cea pe care PlayFortune ne-o prezintă cu această ocazie pentru a vă oferi ore întregi de distracție, mai ales datorită numeroaselor sale sisteme și combinații de joc care vă permit să le obțineți foarte ușor.

Ca orice masă de ruletă, aceasta are 37 de numere, împărțite în 18 numere pare, 18 numere impare și zero la rândul lor împărțite în 9 numere roșii și 9 negre de fiecare fel. Se pot face pariuri simple doar pe un singur număr sau pe două și patru pătrățele și să punem toate jetoanele noastre în joc într-un singur pariu cu ceea ce câștigurile vor fi foarte mari sau să facem un alt fel de pariuri mai puțin riscante, și care sunt plătite 2 la 1, Se ocupă cu pariuri pe roșu și negru, pe par sau impar, și cu pase sau ratări. Pe lângă acestea, vom avea și posibilitatea de a paria pe zeci, pe prima, a doua sau a treia coloană sau chiar pe coloane complete, ceea ce ne va oferi o mare varietate de numere și culori diferite.

french roulette table

De asemenea, putem paria pe o treime din roata ruletei, pe surori sau pe orfani. Pariurile pe vecini de mai multe niveluri și care acoperă diferite numere de pătrate, dar ținând cont de plasarea lor pe ruletă, sunt unele dintre cele mai de bază metode de joc. Dar, pe lângă acestea, există un alt număr mare de sisteme de pariere, bazate pe statistici și, mai ales, pe optimizarea utilizării jetoanelor noastre pentru a acoperi cât mai multe jocuri diferite. Ruleta Franceză de la NetEnt de pe play-fortune.ro oferă o mare varietate de aceste sisteme de joc pe care le putem alege pentru a încerca să obținem o sumă cât mai mare de bani.

Faceți referire pe scurt la estetica care însoțește jocul. O ruletă cu un design absolut realist, realizată din lemn fin și alamă. O masă la care ne putem bucura de nuanțele covorului, de scaunele din piele precum cele pe care le-am putea găsi în oricare dintre cazinourile de care ne-am bucurat în filme sau în viața reală. Pe scurt, o estetică atentă care a avut grijă de cele mai mici detalii, chiar și de vocea dealerului sau de muzica de fundal.

PlayFortune continuă să-i impresioneze pe cei mai buni jucători datorită sloturilor sale gratuite. Putem trăi pasiunea jocurilor de noroc la nivel înalt în Las Vegas, Atlantic City și chiar Monte Carlo. Bucurați-vă de varietatea sa mare de mese de joc care includ roți de ruletă și multe multe tipuri de Black Jack și simțiți-vă ca un adevărat profesionist.

Despre autor