French Roulette

French Roulette

de
RTP: 97.3%
Joacă French Roulette fără Înregistrare
4.4/5 - (7 votes)
French Roulette demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați French Roulette cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca French Roulette pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul French Roulette
French Roulette">

Joacă Ruleta Franceză gratis

Dintre toate variantele existente, cea mai populară dintre jocurile de ruletă este, fără îndoială, Ruleta Franceză. Această ruletă are câteva mici diferențe față de Ruleta Europeană, pe care am analizat-o deja cu altă ocazie, ceea ce o face să fie preferata a milioane de jucători, atât în cazinourile fizice, cât și în cele virtuale. Tocmai această varietate este cea pe care PlayFortune ne-o prezintă cu această ocazie pentru a vă oferi ore întregi de distracție, mai ales datorită numeroaselor sale sisteme și combinații de joc care vă permit să le obțineți foarte ușor.

Ca orice masă de ruletă, aceasta are 37 de numere, împărțite în 18 numere pare, 18 numere impare și zero la rândul lor împărțite în 9 numere roșii și 9 negre de fiecare fel. Se pot face pariuri simple doar pe un singur număr sau pe două și patru pătrățele și să punem toate jetoanele noastre în joc într-un singur pariu cu ceea ce câștigurile vor fi foarte mari sau să facem un alt fel de pariuri mai puțin riscante, și care sunt plătite 2 la 1, Se ocupă cu pariuri pe roșu și negru, pe par sau impar, și cu pase sau ratări. Pe lângă acestea, vom avea și posibilitatea de a paria pe zeci, pe prima, a doua sau a treia coloană sau chiar pe coloane complete, ceea ce ne va oferi o mare varietate de numere și culori diferite.

french roulette table

De asemenea, putem paria pe o treime din roata ruletei, pe surori sau pe orfani. Pariurile pe vecini de mai multe niveluri și care acoperă diferite numere de pătrate, dar ținând cont de plasarea lor pe ruletă, sunt unele dintre cele mai de bază metode de joc. Dar, pe lângă acestea, există un alt număr mare de sisteme de pariere, bazate pe statistici și, mai ales, pe optimizarea utilizării jetoanelor noastre pentru a acoperi cât mai multe jocuri diferite. Ruleta Franceză de la NetEnt de pe play-fortune.ro oferă o mare varietate de aceste sisteme de joc pe care le putem alege pentru a încerca să obținem o sumă cât mai mare de bani.

Faceți referire pe scurt la estetica care însoțește jocul. O ruletă cu un design absolut realist, realizată din lemn fin și alamă. O masă la care ne putem bucura de nuanțele covorului, de scaunele din piele precum cele pe care le-am putea găsi în oricare dintre cazinourile de care ne-am bucurat în filme sau în viața reală. Pe scurt, o estetică atentă care a avut grijă de cele mai mici detalii, chiar și de vocea dealerului sau de muzica de fundal.

PlayFortune continuă să-i impresioneze pe cei mai buni jucători datorită sloturilor sale gratuite. Putem trăi pasiunea jocurilor de noroc la nivel înalt în Las Vegas, Atlantic City și chiar Monte Carlo. Bucurați-vă de varietatea sa mare de mese de joc care includ roți de ruletă și multe multe tipuri de Black Jack și simțiți-vă ca un adevărat profesionist.

Despre autor