European Roulette

European Roulette

de
RTP: 97.30%
Volatilitate: Scăzută
Joacă European Roulette fără Înregistrare
4.3/5 - (10 votes)
European Roulette demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Red Tiger sigure și de încredere unde să jucați European Roulette cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca European Roulette pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Joacă gratis la Ruleta Europeană

Roata de la Ruleta Europeană are numerele de la 1 la 36 și poziția 0. La pariurile interne, puteți paria pe un număr în poziția corespunzătoare de pe roată, în care credeți că se va opri bila.

Există, de asemenea, pariuri externe în care puteți paria pe roșu / negru, impar / par, mare / mic, sau pariuri externe 2: 1 pe o coloană întreagă sau pe a doua, a doua sau a treia duzină de numere.

La Ruleta Europeană, rake-ul este de numai 2,70%, ceea ce înseamnă că cazinoul va câștiga 2,70 € pentru fiecare 100 € pariat. Aceasta reprezintă aproximativ jumătate din cei 5,26% care reprezintă rake-ul corespunzător la Ruleta Americană.

Ghidul European Roulette

Pe măsură ce jocul de ruletă a devenit mai popular, au fost create diferite variante. Ruleta europeană și ruleta franceză și versiunea americană a jocului.

Se crede că versiunea franceză a jocului este cea mai autentică, celelalte două versiuni (europeană și americană) fiind dezvoltate atunci când jocul a fost introdus în alte țări.

Versiunea franceză a ruletei este jucată pe scară largă în Franța, dar și în Marea Britanie. Ruleta europeană este cea mai răspândită în restul lumii, cu excepția Americii.

Care sunt asemănările dintre cele două jocuri?

Jocul european este adesea confundat cu ruleta franceză, versiunea franceză a jocului fiind jucată în Franța, Monaco și Marea Britanie, așa că este de înțeles de ce se întâmplă acest lucru. Există totuși câteva diferențe între cele două, deși diferențele nu se regăsesc în gameplay.

Ambele versiuni au în comun anumite reguli. Jocurile franceze conțin regulile La Partage și En Prison, iar aceste reguli pot fi prezente și la mesele de ruletă europene. Ambele variante ale jocului au cote și avantajul casei similare în anumite cazinouri, iar acest lucru se datorează faptului că ambele versiuni au doar o singură fantă cu zero verde.

Deci, care sunt diferențele?

Diferențele sunt fizice între cele două variante. Aceste diferențe pot fi numite superficiale și au un efect minim asupra modului în care se joacă efectiv jocul, dar sunt vizibile. Atât roata europeană, cât și cea franceză sunt exact la fel, folosind aceeași varietate cu un singur zero. Ceea ce diferă este configurația mesei.

Prima diferență între masa de ruletă franceză și cea europeană este amplasarea roții. La jocul european, roata se află la capătul mesei, în timp ce la jocul francez roata se află în mijlocul mesei.

Designul francez nu împarte aspectul pariurilor și are două, scopul cel mai probabil fiind acela de a permite mai multor jucători să ia parte la o singură masă.

Cealaltă mare diferență este limbajul folosit. Veți constata că etichetele de pe o masă europeană sunt în limba engleză (pe lângă orice altă limbă în care se joacă jocul). În versiunea franceză, denumirile pentru toate pariurile diferite și alte formulări sunt în franceză.

Această masă scrisă în limba franceză nu ar trebui să dea bătăi de cap nimănui dacă știe cum să joace, mai ales că aspectul este foarte asemănător cu cel al meselor europene. Unele tabele franceze au traducerea în limba engleză direct sub textul francez.

Diferă regulile de joc?

Din versiunea americană, da, dar acestea se datorează diferențelor fizice ale configurației jocului.

Mulți jucători consideră că jocul european este un arhetip al ruletei, cu un aspect etichetat corespunzător și cu roata situată la capătul cel mai îndepărtat. Acest stil de masă și de roată nu este foarte diferit de cel al ruletei americane. Cu toate acestea, marea diferență este că jocul european are doar un singur zero (0), în timp ce versiunea americană are două zerouri (un 00 dublu).

Regulile jocului european sunt, în principiu, aceleași ca și în cazul altor jocuri de ruletă, iar jocul începe odată ce masa este deschisă pentru ca jucătorii să poată plasa pariuri. Odată ce crupierul anunță „Gata cu pariurile”, pariurile se încheie și roata ruletei este învârtită. Bila folosită în joc este apoi rostogolită în direcția opusă, iar acolo unde aterizează, odată ce roata se oprește din rotire, denotă ce jucător a câștigat.

*Tipul de pariu nu trebuie să fie făcut pe un anumit număr, ci poate fi făcut pe culoarea acestuia, dacă este par sau impar sau pe pariul exterior care îl acoperă, printre alte variații.

Afectează numărul de zerouri șansele fracționare?

Da, așa este. Multe cazinouri au trecut la versiunile americane cu dublu zero, deși mesele americane sunt acum în declin în afara SUA. Un singur zero în jocurile europene se presupune că strică șansele de câștig de 50% ale pariurilor even-money ale jocului, dar, pe de altă parte, acest tip de masă are un procentaj mult mai mic decât au jocurile cu dublu zero.

Există și alte diferențe?

Da, există, deoarece jocurile europene sunt pline de practici de masă unice. În fiecare joc, fiecare tip de pariu se face folosind jetoane cu valoarea lor monetară corespunzătoare, iar crupierul sau dealerul le mătură cu ajutorul unei lopeți speciale în loc să folosească mâinile. Jucătorii nu sunt obligați să dea bacșiș crupierului în jocul european. În orice altă versiune de ruletă, acest gest de curtoazie este obișnuit.

Strategiile de ruletă funcționează?

Da și nu!

Bila de ruletă nu are memorie, astfel încât fiecare rotire este independentă de toate rotirile anterioare. Acestea fiind spuse, mulți jucători cred cu tărie în propriul sistem de pariere, fie că este vorba de o dată aniversară favorită, fie că este vorba de toate cotele sau de paritate.

Jucătorii au căutat un sistem care să funcționeze 100% de fiecare dată și au existat și cei care au găsit un defect în joc, cum ar fi o ușoară tendință a roții (de aici și cântecul despre omul care a spart banca la Monte Carlo).

De fapt, banca Monte Carlo a fost spartă de mai multe ori. „Spargerea băncii” se referă la situația în care un jucător câștigă mai mult decât rezerva deținută la masa la care joacă.

Despre autor