Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Bonanza Megaways

Bonanza Megaways

de
RTP: 96.0%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 26000x
Joacă Bonanza Megaways fără Înregistrare
4.3/5 - (30 votes)
Bonanza Megaways demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Big Time Gaming sigure și de încredere unde să jucați Bonanza Megaways cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Bonanza Megaways pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Bonanza Megaways
Bonanza Megaways">

Joacă Bonanza Megaways gratis acum

Să joci gratuit Bonanza de la Big Time Gaming este o experiență pe care nu o poți rata. Poți găsi jocul în două versiuni: cu o tablă cu 6 role cu înălțimi 7-8-8-8-8-8-8-7 și 117.649 de combinații posibile, sau cu înălțimi 4-6-6-6-6-4 și 6.000 de moduri de combinații posibile.

Bonanza Megaways este un slot cu tematică minieră, acțiunea se desfășoară pe un versant de munte, cu cabane și cascade în fundal. Rolele sunt proiectate în așa fel încât să arate ca niște stânci de pe munte, în partea de sus a rolelor apar căruțe miniere care trec și servesc ca simboluri suplimentare. Vorbind mai exact despre simboluri, pe lângă simbolurile tipice de litere și numere (A, K, Q, Q, J, 10 și 9), vom găsi pietre prețioase și simboluri wild. Piatra prețioasă purpurie este de departe cea care plătește cel mai mult. 2, 3, 4, 4, 5 sau 6 diamante purpurii pe o linie de plată îți acordă de 2, 5, 10, 25 sau 50 de ori pariul tău, respectiv

Cele șase role sunt plasate în interiorul pietrei de bază, iar bara de joc este împărțită în fiecare dintre colțurile inferioare. Butonul de rotire se află în dreapta, în timp ce opțiunile de pariu total și regulile de joc se află în stânga. Cu toate acestea, țineți cont de faptul că totul se va muta într-o parte a ecranului de joc Bonanza Megaways în modul mobil. Determinarea dimensiunii corecte a pariului pentru stilul tău de joc este vitală. Nu uitați să jucați întotdeauna în mod responsabil. În timpul jocului veți găsi diverse simboluri, de la valorile cărților de la 9 la As, până la bijuteriile prețioase. Simbolul Wild este pictograma TNT, iar Scatter-ul este format din simboluri aurii pe care trebuie să le folosești pentru a forma cuvântul „GOLD”.

Pro și contra

Pro
  • Joc unic de joc
  • Design minunat
  • Un bonus care continuă să ofere
Contra
  • Nu este cea mai bună grafică
  • Lipsa unei povești în care să te cufunzi

Despre autor