Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Lucky Streak Mk2

Lucky Streak Mk2

de
RTP: 91.97%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 2050x
Joacă Lucky Streak Mk2 fără Înregistrare
4.7/5 - (10 votes)
Lucky Streak Mk2 demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Big Time Gaming sigure și de încredere unde să jucați Lucky Streak Mk2 cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Lucky Streak Mk2 pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

LUCKY STREAK MK2 SLOT RECENZIE

Lucky Streak Mk2 este un joc clasic de fructe pe viață care aduce un omagiu slotului cu același titlu lansat în 2014 de dezvoltatorul Big Time Gaming. Este ceea ce s-ar putea numi o versiune actualizată, total fidelă originalului. Dacă vă așteptați să dați peste una dintre acele lansări BTG care fac istorie pentru motoarele lor de joc super originale, ar fi bine să le întoarceți spatele, pentru că noi suntem în spectrul opus.

CE ESTE NOU ÎN VERSIUNEA MK2 A LUI LUCKY STREAK?

Nu prea multe, cel puțin în ceea ce privește grafica și gameplay-ul. Echipa de design BTG a decis să fie conservatoare și să păstreze tot ceea ce a făcut din Lucky Streak original slotul preferat al multor jucători acum cinci ani. Dar cum totul poate fi îmbunătățit, iată câteva dintre schimbările pozitive din versiunea reînnoită:

  • Un RTP mai mare, care aici ajunge la 96,32% (anterior era un slab 93%).
  • Volatilitate ușor mai mare, care este probabil o consecință directă a creșterii RTP-ului. Per total, echilibrul câștigurilor este substanțial îmbunătățit pentru jucător în versiunea Mk2.
  • Limita maximă de pariere dublată. Acum, intervalul este cuprins între 40 de cenți și 400 €. Într-adevăr, pariul minim este, de asemenea, dublat, dar îi va compensa pe cei care vor să parieze mult.
LUCKY STREAK demo

CUM SE JOACĂ

Câștigați prin plasarea a 3 de un fel pe role succesive pe o linie de plată, începând din stânga. Simbolurilor BAR (3 tipuri diferite), clopotele și 7-urile norocoase li se alătură o salată de fructe clasică, cu wild-ul potcoavă ca simbol principal de plată, ajungând până la X500 de ori pariul în combinație de 5 de același fel.

CELE MAI BUNE DIN LUCKY STREAK MK2

Printre puținele lucruri care te pot face să-ți fie dor de vechiul Lucky Streak se numără premiul maxim disponibil, care era de X100.000 și care acum scade la X10.000. În rest, totul este în continuare la fel de scandalos, colorat și festiv ca în primul slot, reproducând cu fidelitate senzația de a juca cu un adevărat aparat de păcănele cu fructe.

Despre autor