Millionaire Megaways

Millionaire Megaways

de
RTP: 96.27%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 72310x
Joacă Millionaire Megaways fără Înregistrare
4.5/5 - (30 votes)
Millionaire Megaways demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Big Time Gaming sigure și de încredere unde să jucați Millionaire Megaways cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Millionaire Megaways pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Millionaire Megaways
Millionaire Megaways">

Who Wants to Be a Millionaire slot recenzie

Dacă ați urmărit vreodată emisiunea TV Who wants to be a millionaire, cel mai probabil ați râvnit și dumneavoastră la aceleași câștiguri. Oamenii puteau câștiga literalmente datorită cunoștințelor lor. Cu toate acestea, totuși, vă puteți testa și dvs. norocul exclusiv, totuși, cu slotul Who wants to be a millionaire.

Who wants to be a millionaire are 6 role, dar sunt mult mai multe în ceea ce privește liniile de plată, care sunt peste 117K. Acest produs atrăgător a fost conceput de Big Time Gaming, un studio care nu rămâne în urma aliaților săi din domeniu.

Primul lucru pe care ar trebui să îl cunoașteți este că slotul este alimentat de mecanismul Megaways. Aceasta înseamnă că ai acces la un potențial de câștiguri dublat. Apoi, Who wants to be a millionaire free play, după cum ați putut ghici după nume, poate fi jucat fără riscuri monetare. Din fericire pentru jucători, aceștia nu trebuie să răspundă la nicio întrebare ca în emisiune, ci să învârtă rolele pentru a obține niște combinații profitabile. Cu toate acestea, se referă doar la runde obișnuite.

Merită menționat faptul că întrebările pot apărea, dar numai în timpul rundelor bonus. Privind înainte, întrebările din timpul jocului de noroc sunt greu de răspuns, așa că, dacă vrei să câștigi maximul, pregătește-te cu întrebările din emisiunea TV.

Grafică și efecte audio

Jocul Who wants to be a millionaire este alimentat de coloana sonoră autentică a emisiunii TV pe care ați putut-o auzi anterior. Aspectele vizuale corespund și ele emisiunii. Simbolurile sunt destul de standard, dar vin cu o animație grozavă. Nu există distrageri sau popup-uri. Așadar, elementele vizuale și sunetele sunt la un nivel decent.

Simboluri

La fel ca majoritatea sloturilor Megaways, slotul are 6 role și multe linii de plată pentru a câștiga un combo. În ceea ce privește simbolurile, puteți găsi 10 simboluri obișnuite alături de Wild, precum și de scatter. Există de la 9 la A costume care diferă prin capacitatea lor de plată. Prin aterizarea unui diamant, puteți dubla câștigul, deoarece este cel mai profitabil simbol. Apoi, un semn de întrebare este wild. Scatter este logo-ul jocului.

Puteți juca Who wants to be a millionaire pentru distracție pentru a înțelege cu ce simboluri lucrative vă poate alimenta buzunarul. Cu toate acestea, există și rotiri gratuite Who wants to be a millionaire fără depunere. Pe baza feedback-ului jucătorilor și a experienței noastre, puteți declanșa fără durere până la 8 rotiri gratuite cu scatters. După aceea, un joc va permite mărirea numărului de rotiri gratuite până la 10, și așa mai departe.

Principalele avantaje

Chiar dacă obiectivul principal al jocului este de a vă face să învârtiți rolele, se poate găsi, de asemenea, o funcție de joc de noroc în titlu, unde vă puteți scufunda într-o temă de emisiune TV. Mai exact, cu această caracteristică, puteți exersa răspunzând la întrebări. Dacă reușiți să răspundeți corect, veți primi respins. Acesta este alimentat cu un multiplicator. Odată ce nu reușiți să răspundeți la o întrebare, această funcție bonus se încheie.

Dacă vă întrebați despre RTP-ul unui astfel de joc cu potențial lucrativ, RTP-ul slotului Who wants to be a millionaire este de aproximativ 96,24%. Aceasta înseamnă că o caracteristică Megaways vă poate alimenta cu câștiguri alături de multe linii de plată. În ceea ce privește volatilitatea, producătorul informează despre niveluri medii spre ridicate.

Joacă Who Wants to Be a Millionaire în demo

În loc să vă scufundați în jocul cu bani real, încercați mai întâi să jucați gratuit fără a implica vehiculele dvs. de plată. Cu play-fortune.ro, poți găsi versiunea demo Cine vrea să fie milionar și să înveți fluxurile majore ale titlului. După aceea, puteți începe să faceți primele pariuri reale. Cu toate acestea, vă rugăm să respectați pariurile minime pentru a evita pierderi uriașe.

Acest slot este o bucurie absolută pentru cei care iubesc aceeași emisiune TV. Îl accesezi cu o funcție Megaway care permite dublarea câștigului prin obținerea de combo-uri profitabile. Apoi, jocul este alimentat cu coloane sonore autentice pentru a experimenta atmosfera reală de parcă ți se puneau întrebări dificile. În cele din urmă, Cine vrea să fie un milionar mobil este excelent pentru runde bonus și rotiri gratuite. Volatilitatea și RTP-ul sunt ridicate, așa că exersați-vă cu versiunile demo și apoi aruncați-vă în timpul petrecut în numerar real pentru a deveni milionar.

Despre autor