Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Opal Fruits

Opal Fruits

de
RTP: 96.67%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 36600x
Joacă Opal Fruits fără Înregistrare
4.8/5 - (10 votes)
Opal Fruits demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Big Time Gaming sigure și de încredere unde să jucați Opal Fruits cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Opal Fruits pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Joacă slotul Opal Fruits

Jocul de păcănele Opal Fruits de la Big Time Gaming nu este un joc de păcănele cu fructe obișnuit: numerele, funcțiile și estetica sa te transportă într-o galaxie de neon cu fructe transparente. O caracteristică remarcabilă este că la fiecare rotire poți câștiga de 36.000 de ori valoarea pariului tău.

Fructe strălucitoare și splendide, ca niște pietre prețioase, sunt fructele opale care împodobesc panoul în format cu șase role. Astfel, acest slot video este inspirat de tema inepuizabilă a fructelor (care sunt pictogramele de pionierat din lumea aparatelor de joc).

Opal Fruits slot demo

Are șase role care permit 5625 de moduri de a câștiga! Aceasta reprezintă un câștig de până la 36.000 de ori valoarea pariului. Miza începe de la 0,10 și ajunge până la 20. Deși nu are un jackpot progresiv, acesta are un pot de 720.000.

Acest joc de păcănele nu se lasă mai prejos în ceea ce privește modalitățile de câștig. Jocul principal se bazează pe alinierea simbolurilor pentru a crea combinații câștigătoare. Numărul minim de simboluri de care veți avea nevoie pentru a câștiga un premiu în acest joc este de trei și poate ajunge până la șase. Desigur, așa cum te-ai putea aștepta, premiile cresc în funcție de câte pictograme potrivite obții.

În acest joc poți beneficia și de bonusul Reacție, care apare după fiecare premiu. Întotdeauna ne place să vedem cum simbolurile câștigătoare sunt înlocuite de mai multe pictograme care te ajută să obții un alt premiu. Dacă se întâmplă acest lucru, procesul continuă până când nu mai există combinații posibile pentru a activa Reacțiile.

Pro și contra

Pro
  • The soundtrack has a very obvious 1980s feel
  • Spectacular graphics and stunning atmosphere
  • Mobile version
Contra
  • Pretty basic symbols

Despre autor