Buffalo Rising Megaways

Buffalo Rising Megaways

de
RTP: 96.50%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 10000x
Joacă Buffalo Rising Megaways fără Înregistrare
3.6/5 - (10 votes)
Buffalo Rising Megaways demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Big Time Gaming sigure și de încredere unde să jucați Buffalo Rising Megaways cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Buffalo Rising Megaways pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Buffalo Rising Megaways
Buffalo Rising Megaways">

Buffalo Rising Megaways recenzie

Tânjești după teme din Vestul Sălbatic? Jocul de păcănele Buffalo Rising este o alegere de top pentru a experimenta câștiguri masive, precum și pentru a accesa niște bonusuri tentante de la furnizorul de jocuri de noroc care operează din 2001. Acesta a pregătit pentru tine mecanismul Megaways, precum și rotiri gratuite tentante.

Profilul aparatului de păcănele Buffalo Rising:

  • 6 role;
  • Peste 117K linii de plată;
  • Pariuri disponibile – 0,20$/ 2$;
  • Câștigul record – 10.000x.

Acest slot extrem de popular este proiectat și lansat de Blueprint Gaming. Acesta dispune de renumitul mecanism Megaways pentru rezultate monetare. Tema principală se învârte în jurul Vestului Sălbatic din platoul Colorado și a creaturilor sale native, inclusiv urși, bivoli, lupi, elani. Vine cu 6 role și peste 117K moduri de a câștiga. Puteți activa ocazional runde bonus. Dincolo de asta, provocatorilor le place oportunitatea de a activa niște rotiri gratuite Buffalo Rising, care la rândul lor sunt amplificate cu multiplicatorul.

Efecte vizuale și audio

Atunci când începi să treci cu vederea acest joc, cel mai probabil vei fi surprins de calitatea elementelor vizuale, precum și de efectele audio hipnotizante ale Vestului Sălbatic. Acesta din urmă este reprezentat de melodii autentice, care promovează călătoria ta virtuală spre Plateau în căutarea vânătorii. De asemenea, furnizorul de jocuri de noroc a dotat acest slot cu tehnologie 3D.

Pentru a juca Buffalo Rising, trebuie să treci pe scurt cu vederea interfața. Ecranul prezintă bare laterale în care puteți alege suma pariului, precum și să cumpărați un bonus suplimentar oferit de studioul de jocuri de noroc. În partea dreaptă, veți vedea butoanele de joc. Rămâneți la început la pariuri minime, iar apoi creșteți-le treptat.

Simboluri

Din moment ce actualele site-uri de sloturi Buffalo Rising se regăsesc ca un produs care funcționează pe mecanismul Megaways, aveți un potențial dublu de a obține un câștig masiv. În primul rând, implică rotiri bonus alături de multiplicatori bine-cunoscuți. Fiecare rolă vine cu numere diferite, inclusiv de la 2 la 7, precum și cu simboluri speciale, cum ar fi Lupii, Urșii și, bineînțeles, Bivolii.

Prin alegerea primului Buffalo Rising gratuit, vă puteți familiariza cu fluxurile. De exemplu, puteți învăța cum funcționează funcția Megaways. Dacă pe toate rolele dvs. se afișează suma maximă de 7 simboluri lucrative, veți activa peste 177K căi de câștig.

Buffalo Rising Slot Bonusuri

Primul bonus pe care îl veți întâlni cu acest produs este bonusul de rotiri. Cum funcționează acestea? Prin colectarea a 4 sau mai multe simboluri Diamant pe role, activezi automat rundele bonus. Dincolo de asta, această funcție vine cu un multiplicator care îți maximizează câștigul potențial. De fapt, nu există limite în câștigurile cu un multiplicator. Dacă prindeți din nou 3 sau mai multe Diamante, veți primi 5-10 runde bonus suplimentare. 

Apoi, există semne misterioase care pot apărea pe role în timpul rundei de bază/bonus atât în timpul rundei de bază, cât și în timpul rundei bonus. Prin aterizare, acestea vor dezvălui alte simboluri, dar fără să înlocuiască scatterele speciale. Te ajută să obții potențial un câștig dacă îți lipsesc 1 sau 2 simboluri pentru a crea o combinație.

În cele din urmă, există, de asemenea, o astfel de caracteristică pentru a juca Buffalo Rising pentru distracție ca The Bet. Puteți cumpăra o soluție rapidă oferită de furnizor. Vă va costa 100x miza, dar vă garantează cu siguranță că puteți declanșa rotiri bonus. În caz contrar, puteți continua fără o astfel de achiziție, deoarece este doar opțională.

buffalo rising megaways bonus bet

RTP

Pe baza declarației oficiale a furnizorului de jocuri de noroc, RTP-ul Buffalo Rising este de 96,5%. Furnizorul informează, de asemenea, despre o volatilitate medie spre mare. Toate acestea promovează câștiguri mari și profitabile pentru provocatorii care știu cum să parieze corect.

Încercați slotul gratuit în versiunea demo

Dacă doriți mai întâi să încercați Buffalo Rising în varianta demo, puteți găsi o astfel de opțiune la PlayFortune, Jozz și Booi (la fel ca în cazul jocurilor cu bani reali). Acești furnizori dezvăluie cele mai multe sloturi, inclusiv Buffalo Rising joc gratuit pentru provocatori. După aceea, aceștia pot proceda și ei cu primele contribuții de fonduri și riscă mai puțin.

Verdict

Sincer vorbind, Buffalo Rising Blueprint Gaming este o alegere de go-choice pentru acei challengers care iubesc temele Wild West. Puteți să vă scufundați literalmente în călătorii pe platoul Colorado și să descoperiți creaturile care locuiesc acolo. Acest slot are un RTP excelent și niveluri de volatilitate decente. În plus, vine cu un mecanism Megaways încorporat, care, prin suprajocare, puteți deveni o persoană cu adevărat bogată. Cu toate acestea, alegeți mai întâi Buffalo Rising casino demo joacă pentru a vă familiariza cu toate regulile, și mecanismul de 8×8 role.

Despre autor