Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Fortunes of Sparta

Fortunes of Sparta

de
RTP: 97.04%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 10000x
Joacă Fortunes of Sparta fără Înregistrare
4.2/5 - (4 votes)
Fortunes of Sparta demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Blueprint Gaming sigure și de încredere unde să jucați Fortunes of Sparta cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Fortunes of Sparta pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Revizuirea slotului Fortunes of Sparta

Fortunes of Sparta nu este slotul Spartacus și nici nu se bazează pe bătălia mitică de la Troia. Mai degrabă, aduce un omagiu războinicilor spartani și norocului lor (fiecare în parte). Cu unele dintre cele mai grandilocvente imagini ale Antichității grecești, acest slot machine al civilizațiilor antice are mult stil hollywoodian.

Jocul ca la aparate Fortunes of Sparta, cu o volatilitate medie și un RTP de 97,04%, cele 20 de linii ale acestui slot 5×3 vor fi foarte aglomerate. Poți obține până la X10.000 pe pariul tău, pariind cu o limită între 25 de cenți și 125€ pe rotire.

Vei juca cu 5 tipuri de simboluri plătitoare care reprezintă luptători sau armele lor, iar acestea plătesc între X500 și X100 în combinație de 5 simboluri de același fel. Există 3 simboluri războinic, unul cu frumoasa Elena, unul cu o barcă și 3 cu arme și obiecte ale culturii clasice grecești.

Simbolul wild cu Parthenon și semnul WILD este, de asemenea, principalul simbol plătitor și plătește de până la 100 de ori pariul tău, dacă reușești să prinzi 5 simboluri wild pe una dintre cele 20 de linii de joc. Combinațiile se formează de la stânga la dreapta pe rolele succesive, pornind de la 3 simboluri identice pe o linie de plată.

3 sau mai multe simboluri scatter cu simbolul Omega și literele BONUS tipărite pe ele duc la o plată imediată și până la 100 de rotiri gratuite bonus. În timp ce runda de învârtiri gratuite este activă, vei descoperi că simbolul wild 1×3 Spartan Streak ocupă în permanență rola centrală. Bucură-te de avantajele sale și de reluările constante de fiecare dată când câștigi.

Despre autor