King Kong Cash

King Kong Cash

de
RTP: 95.79%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1000x
Joacă King Kong Cash fără Înregistrare
4.4/5 - (14 votes)
King Kong Cash demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Blueprint Gaming sigure și de încredere unde să jucați King Kong Cash cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca King Kong Cash pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul King Kong Cash
King Kong Cash">

King Kong Cash slot recenzie

Resursa noastră web continuă să familiarizeze jucătorii cu noi produse originale, iar de data aceasta vom vorbi despre o binecunoscută aventură 3D pe care ar trebui neapărat să o jucați. Lansarea acestui joc a fost o adevărată încântare pentru toți fanii lui King Kong. Această capodoperă se adresează atât iubitorilor de cazino experimentați, cât și celor începători. Noul produs are 4 bonusuri aleatorii suplimentare și 4 runde. Aparatul de la Original Blueprint este format din 5 role și 20 de linii de plată fiecare. Dar acestea nu sunt singurele avantaje ale acestui joc. Oamenii exprimă opinii complet diferite în recenziile lor, dar am decis să ne concentrăm pe cel mai important lucru. Această mașină online poate fi caracterizată superficial prin următorii parametri:

 • RTP – 95,79%
 • Design – 5×3
 • Volatilitate/varianță: – scăzută spre medie
 • Linii de plată – 20
 • Pariu minim – $0.20
 • Pariu maxim – $200
 • Câștig maxim – х100

King Kong Cash RTP și alte caracteristici ale produsului care sunt oferite de Blueprint

Animalul principal din complot este King Kong. La fel de vesel și senin ca în acest nou slot online, poate că acest animal nu era de găsit nicăieri. Acestui personaj misterios, designerii Blueprint au decis să îi dedice unul dintre sloturile sale video. Este puțin probabil să găsești un jucător care să nu fi auzit cel puțin o dată povestea despre acest produs. Acest animal misterios a cucerit inimile multor jucători. Să vedem ce fel de plimbare a oferit echipa Blueprint.

Care sunt șansele de a câștiga cu rotirile de la Blueprint?

RTP-ul este de aproape 96%. Aceasta este o valoare acceptabilă pentru mulți jucători. Acest lucru înseamnă că șansele de a se îmbogăți pentru oricine face mai multe pariuri la rând sunt mari. Dacă urmăriți fluxuri sau citiți recenzii, asigurați-vă. Dar acest lucru nu înseamnă că oamenii ar trebui să își folosească fără minte monedele, chiar dacă joacă cu monede suplimentare. Cei mai mulți dintre cei care preferă slotul King Kong Cash trebuie să parieze în mod chibzuit. Să încercăm să ne dăm seama de ce acest design colorat îi atrage pe cei norocoși și dacă aceștia câștigă mai mult într-un cazinou.

Do you want to go on a trip with a big monkey? If so, then the main character, sleeping on a throne next to the wheels, will gladly join you. The Blueprint team says that such a walk can be promising. The main character, with many animal’s faces on the drums, certainly leads any player to become rich. But gamblers have a long way to go. It will be just as exciting a walk as if you chose another product developed by this renowned company. Everyone knows that the design team of this brand is very meticulously working on graphic and other effects, gonna brainstorming for maximum immersion in the plot.

Design

Chiar dacă oamenii sunt în căutarea demonstrației King Kong Cash, va fi interesant pentru toată lumea. Pe trecere, ei întâlnesc un papagal. Toți cei care sunt norocoși se amestecă în rinocerii care fumează trabucuri. Dacă utilizatorii ajung la următoarele runde, ei văd cu siguranță un tigru. Vorbim despre un personaj cu ochelari care poartă o cămașă cu dungi. Jucătorii ar trebui să înțeleagă că imaginea monedei este cea mai înaltă dintre toate, dar nu este atât de ușor să o obțineți. Oricine joacă pentru prima dată într-un cazinou ar trebui să ia în considerare varianța. Pentru astfel de sloturi online, scorul este sub medie. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se așteaptă la o mulțime de surprize. Dar dacă cei care au vizitat site-ul cazinoului online au pariat mult, nu trebuie să se îngrijoreze de fluctuațiile bankroll-ului lor.

king kong cash winlines
King Kong Cash Winlines

Funcții aleatorii

Dacă oamenilor le plac jocurile abundente, Blueprint nu îi va dezamăgi în nici un fel. Nu este ușor să obțineți premii, dar cei care joacă King Kong Cash gratis se distrează de minune. Funcțiile aleatorii programate sunt deblocate des, iar cei care urmează complotul nu sunt niciodată implicați într-o rutină. Principalele funcții ale acestui produs descrise în tabelul următor.

King Kong Streak

Dacă doriți ca fețele animalelor să rămână pe ecran pentru următoarea rotire, aceasta este imaginea pe care trebuie să o căutați. Atâta timp cât oamenii continuă să câștige, astfel de fețe nu vor dispărea și îi ajută să câștige câteva runde suplimentare la rând.

Golden Barrel Super Spin

Personajul principal aruncă un butoi care explodează în mijloc, așa că această imagine nu este întotdeauna utilă în joc. Dar, uneori, utilizatorii ajung să aibă o mulțime de fețe de animale potrivite, ceea ce contribuie inevitabil la câștiguri mari.

Banana Cannon Wilds

Când vezi Banana, Kong se trezește. Banana Jungle va fi împrăștiată pe toate rolele. O astfel de caracteristică definește în principal RTP-ul slotului King Kong Cash. Acest lucru confirmă încă o dată faptul că complotul mașinii este dificil, dar captivant.

Bonus Boost

După ce a căzut, acest simbol adaugă butoaie la roți. Astfel, numărul nostru de runde suplimentare crește pentru a lansa una dintre funcțiile bonus. Acesta este un fel de recompensă pentru începători din partea dezvoltatorilor de sloturi mobile.

Kong Respin

Funcție aleatorie, care declanșează 1 respin. Probabil că poate aduce câștiguri mari.

Wild a fost adăugat ca butoi. Utilizatorii cu greu îl ratează pe ecran. O astfel de față originală înlocuiește toate celelalte imagini care apar pe roți. Este considerat indispensabil atunci când se creează combinații. Deși imaginea apare la întâmplare și cu greu puteți prezice rezultatul, ajută mulți jucători să câștige.

Performanța King Kong Cash și opțiunile de pariere

Pentru ca personajul principal să nu fie nevoit să se plictisească singur, dezvoltatorii au venit cu încă 4 personaje care sunt asociate cu lumea animalelor. Astfel de imagini originale, împreună cu alte imagini de joc, apar în 15 celule de 5 role rotative. Structura mașinii este liniară și constă din 20 de linii. Un călător adormit se poate trezi brusc, după care un animal drăguț poate ridica unul dintre cele 5 premii, ales la întâmplare. Bineînțeles, o astfel de recompensă va fi acordată celui care controlează complotul. Aveți șansa de a colecta un substitut de banane, rotiri gratuite dintr-un butoi de aur, explozii care sunt clonate pe teren de scatter-uri suplimentare

Oamenii care rulează King Kong Cash joacă prin determinarea valorii dorite a pariului! O astfel de flexibilitate diferențiază acest slot de produsele altor dezvoltatori. În fila Bet, utilizatorii aleg între 0,20 și 500 de monede. Ar trebui să verificați aceste valori înainte de a face clic pe butonul de pornire. Aveți grijă să nu vă descurajați de monedele cheltuite greșit! Există, de asemenea, o funcție automată. Dacă gamblerii folosesc acest instrument, ei activează o serie de rotiri pentru modul automat. În acest caz, jocul este lansat de programul computerizat și nu veți putea controla ora de începere.

Oferă Blueprint rotiri gratuite?

Multe premii obținute de utilizatori atunci când pariază cu acest slot. Acestea pot activa funcțiile bonus. Acest lucru se întâmplă imediat după ce pariorul vede 3 premii ale Blueprint. Apoi, cei care sunt norocoși ar trebui să întoarcă din nou roata. După aceea, vor fi afișate toate funcțiile activate. Poate fi una dintre opțiunile prezentate în tabelul următor.

Barrel Blast

Utilizatorii aleg mai multe opțiuni dintre diferite butoaie și trebuie să găsească același lucru pentru a câștiga. Este vorba despre trei etichete cu Barrel Blast și imagini corespunzătoare. Ca urmare, 3 maimuțe de aur sunt creditate în cont atunci când se întâmplă acest lucru. Este o rundă interesantă, dar trebuie să fii concentrat pentru a evita greșelile.

Free Spins

Cu acest bonus, jucătorii primesc roți noi așezate în vârful Empire State. Mai departe, jocul este același ca la nivelul standard. Scopul este simplu. Trebuie să colectezi fața de maimuță și să o completezi. Astfel, oricine are o șansă de a crește profitul, ceea ce nu merită să renunțe. Cu ajutorul bonusului, oamenii vor merge mai departe cu mai multă încredere, deoarece pot învârti roata mai mult timp. Aceasta este baza succesului în fiecare bloc de jocuri de noroc.

Cash Jackpot

Dacă oamenii activează această funcție, au șansa de a câștiga un jackpot. Dar, în acest caz, utilizatorii ar trebui să vadă imaginea corectă și să fie cu adevărat norocoși.

Trail

Oamenii joacă clasicul Donkey și câștigă premii. Dacă cei care sunt norocoși văd Maimuța de Aur, ei primesc o mare bogăție. Dar dacă este o imagine a unei bombe, înseamnă că jocul s-a terminat. Chiar dacă modul tău de a te îmbogăți este King Kong Cash fără depunere, va fi dezamăgitor. Prin urmare, în această rundă, ar trebui să fii deosebit de meticulos pentru a nu pierde toate monedele în 1 clic.

Golden

Clienții cazinoului care au găsit acest nou produs pe site-urile din gama sa pariază cu 40 de linii de plată atunci când sunt colectate fețele animalelor. Oricine poate, de asemenea, să selecteze butoiul după fiecare superspin și Măgarul, o imagine care aduce noroc, le va oferi o re-învârtire în timp ce bomba termină funcția.

De ce aleg oamenii versiunea mobilă?

Toată lumea poate verifica beneficiile acestui produs pe orice dispozitiv. Dezvoltatorii care au creat acest slot s-au asigurat că utilizatorii nu au avut probleme, indiferent de dispozitivul folosit. Acest joc online rulează pe Android, BlackBerry și alte telefoane fără niciun fel de erori. Depinde de tine să decizi cu ce dispozitiv portabil vrei să pariezi. Dar faptul că King Kong Cash mobil este mai convenabil decât versiunea pentru PC nu poate fi negat.

În fiecare caz, gameplay-ul este identic în ceea ce privește designul grafic, dar cu o atingere tactilă este mult mai convenabil să lansați jocul și să prindeți monede. Toate imaginile, care sunt de aceeași culoare pentru fiecare versiune, se adaptează la dimensiunea ecranului. Acest lucru înseamnă că nu veți observa diferența. În plus, utilizatorii nu trebuie să descarce niciun fișier și să instaleze add-on-ul în browser.

Intriga jocului, pe care echipa Blueprint a gândit-o până la cel mai mic detaliu, este pe mai multe niveluri, complexă, dar interesantă și palpitantă. Oamenii nu se vor plictisi cu un astfel de slot video. Jocul este dinamic și distractiv. Imaginile vii și premiile generoase înlocuiesc în mod constant premiile anterioare. Păstrând jucătorii într-o tensiune plăcută și incitantă, echipa Blueprint a reușit să facă un produs de top în categoria sa. Această mașină online este foarte populară, deoarece este o combinație excelentă de calitate, stil și complot unic. Prin urmare, este puțin probabil să găsiți un cazinou de renume care să nu aibă acest produs în gama sa. În plus, fanii călătoriilor captivante în jungla sălbatică primesc întotdeauna bonusuri și runde suplimentare.

Ce provocări pregătește King Kong Cash Casino pentru jucători?

Acest produs va atrage cu adevărat fanii unui complot imprevizibil. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea imaginilor apar și se schimbă la întâmplare. Singurul indicator care influențează rezultatul jocului este un buton pentru stabilirea ratelor. Acesta a fost adăugat în partea stângă a câmpului de joc. Un cerc mare cu cuvântul Start vă atrage atenția. Instrumentul care declanșează fiecare dintre învârtiri se află undeva în acest bloc. Panoul de control este foarte simplu și este puțin probabil ca clienții cazinoului să fie confuzi. În termeni generali, avantajele și dezavantajele pot fi incluse cu următorul tabel.

Pro și contra

Pro
 • Complet jucabil pe desktop, smartphone și tabletă
 • Este ca Donkey Kong în formă de slot!
 • Rolele sunt pline de acțiune
 • Pariuri mari și mici
Contra
 • Funcțiile aleatorii se declanșează mai mult decât cele bonus
 • Absența unui premiu jackpot progresiv

Despre autor