Eye of Horus

Eye of Horus

de
RTP: 96.31%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 500x
Joacă Eye of Horus fără Înregistrare
4.4/5 - (15 votes)
Eye of Horus demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Blueprint Gaming sigure și de încredere unde să jucați Eye of Horus cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Eye of Horus pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Eye of Horus
Eye of Horus">

Revizuirea slotului Eye of Horus

Acest slot nu este progresiv. Acest lucru înseamnă că rata nu va crește constant. De asemenea, ar trebui să înțelegeți că noua versiune nu are nimic de-a face cu o versiune electronică a predecesorului său cu tambur mecanic. În loc de funcția cu care jucătorii experimentați sunt atât de obișnuiți, mașina online oferă 3 niveluri de jackpot. Oamenii care preferă jocul Eye of Horus slot primesc foarte des cufere de aur. Acesta este visul oricărui gambler.

eye of horus free play

Caracteristicile principale ale acestui aparat de păcănele Eye of Horus

Creatorul acestui produs este cunoscut în principal pentru lansările concepute pentru Africa și Europa. Acest lucru este foarte vizibil în ceea ce privește stilul și volatilitatea. Să vedem cum acest produs a interesat jucătorii din întreaga lume. Înainte de a examina mai îndeaproape caracteristicile suplimentare ale acestui joc, să vedem care este tabelul general pentru noul produs.

 • RTP 96,31%.
 • Dispunere 5 role și 3 coloane
 • 10 linii de plată
 • Pariu minim 0,10
 • Pariu maxim

Au fost create multe sloturi cu teme egiptene antice, dar acest lucru nu a oprit Blueprint Gaming. Această echipă de dezvoltare a decis să adauge un nou joc original în gama mărcii. Este vorba despre slotul Eye of Horus. După cum mărturisesc pariorii’ care scriu recenzii, o astfel de sarcină s-a încheiat cu succes pentru companie. Și acestea nu sunt prostii, pentru că atunci când vizitați mai multe resurse web, veți înțelege că oamenii au lovit adesea jackpoturi mari cu Blueprint.

Aproape fiecare cazinou are acest nou produs. De îndată ce jucătorii aud acest nume în imaginația lor, apare imediat o călătorie interesantă prin piramidele egiptene. Dacă doriți să mergeți într-o călătorie virtuală, puteți rula Eye of Horus demo pe site-ul nostru. Cu bonusuri uimitoare și randamente ridicate de peste 97%, este puțin probabil ca oamenii să fie dezamăgiți. Chiar și după 100 de rotiri, cu acest joc orice utilizator nu se plictisește. Acest lucru se datorează faptului că monedele virtuale se vor acumula în mod constant în contul pe care l-ați deschis. Apropo, dacă oamenii decid să se înregistreze, acest lucru nu va dura mai mult de 2-3 minute.

Potrivit legendelor, Horus a fost zeul cerului și al soarelui. O imagine a protagonistului a fost descrisă în fresce ca un om cu un cap de șoim. Va fi foarte util să vă familiarizați cu o astfel de mitologie a Egiptului Antic. Aceasta este experiența pe care o obțineți atunci când jucați Eye of Horus gratuit. Chiar dacă oamenii nu sunt un jucător experimentat, acest produs îi va interesa cu siguranță. Acest lucru se datorează faptului că vă veți simți bine cu acest joc online în orice cazinou, indiferent dacă folosiți bani sau monede virtuale.

eye of horus demo

Pentru cei care folosesc versiunea mobilă Eye of Horus, intriga poate părea simplă. Desigur, întregul joc este redat de muzică, care poate fi oprit sau mai tare. Dar acesta nu este principalul avantaj, ca și inscripția mare cu numele slotului în partea de sus a câmpului de joc. Toate interacțiunile cu aplicația sunt însoțite de sunete adecvate pentru a face imersiunea în joc mai realistă. Pentru fiecare imagine, se oferă evidențiere.

Imediat după ce faceți clic pe butonul de pornire, va începe încărcarea slotului. Însă utilizatorii vor trebui să aștepte câteva secunde până când vor apărea toate imaginile și se vor afla într-o piramidă abandonată. S-ar părea că șablonul standard cu 5 roți nu vă va surprinde cu nimic. Această primă impresie este înșelătoare. Să vedem cum este posibil acest lucru cu Eye of Horus să joace și să câștige, modul în care imaginile colorate care apar în diferite celule contribuie la acest lucru.

Design

Designul original și performanța Eye of Horus sunt principalele avantaje ale unor astfel de sloturi de la Reel Time Gaming. Produsul a fost prezentat comunității de jocuri de noroc pe 7 septembrie 2016. Noul joc cu o grafică simplă și o coloană sonoră generală nu a atras imediat jucătorii care sunt obișnuiți cu imagini colorate. Dar, în timp, după primele câștiguri mari, interesul oamenilor care vizitează cazinourile online pentru acest produs a crescut foarte mult. Dar acesta nu este singurul lucru la care ar trebui să acordăm atenție. Să vedem ce se întâmplă cu meniul de control. Acest bloc este foarte ușor de utilizat și nu veți fi niciodată confuzi în setări.

Butoanele funcționale specifice din Eye of Horus vor ajuta utilizatorii să navigheze cu ușurință în setări și să joace fără probleme jocul rundă după rundă. Funcțiile și butoanele arată astfel:

 • Spin – conceput pentru a porni roțile
 • Max – determină numărul maxim de credite
 • „-” și „+” – o schimbare treptată a ratei
 • Paytable – întrebări frecvente și cote

În partea stângă veți vedea un bloc special în care apar cărți de joc după fiecare câștig. Cu această funcție, pasionații de cazinou Eye of Horus își pot multiplica câștigurile și, eventual, le pot dubla de până la cinci ori. Cu toate acestea, merită să ne amintim că, dacă pierzi, vei pierde totul. Este important să înțeleagă acest lucru pentru un începător care nu are experiență de joc într-un cazinou. Este foarte frecvent ca noii utilizatori să încheie jocul în astfel de etape, deoarece au rămas fără monede. Oamenii mai experimentați sunt întotdeauna meticuloși și încearcă să joace inteligent.

Simboluri Design

Aparatul de jocuri de noroc este proiectat în conformitate cu lotul ales. Predomină culorile maro, auriu și nisip. În fundal sunt coloane uriașe de temple ridicate în cinstea marelui zeu. Acest lucru este ceea ce diferențiază acest produs de alte sloturi mobile. Pe ambele părți ale câmpului de joc există pătrate colorate, pe care se află celule cu numere de linie.

eye of horus slot symbols

Simboluri tematice: Horus, Piramida, Scarabeul, Câinele, Ochiul atotvăzător, Șoimul, Ankh, Evantaiul, Cărțile. Trebuie remarcat faptul că animația aleasă de dezvoltatori a fost folosită cu succes. Pentru a îmbunătăți experiența generală, echipa Blueprint Gaming a decis să adauge funcționalitatea de zoom și evidențiere. În ceea ce privește efectele muzicale, acestea nu sunt variate, dar nici enervante, dând jocului tonul potrivit.

RTP și tabelul de plăți al slotului Eye of Horus Slot

RTP-ul este de aproximativ 96,31%, ceea ce este considerat mediu după standardul industriei. Câștigul pentru un cazinou este de 3,69%. Jucând pentru perioade îndelungate de timp, oamenii pot obține mult mai mult decât miza inițială. Dar este puțin probabil ca acest lucru să fie posibil fără o strategie bună. Mulți pariori cu experiență care scriu comentarii pun accent pe persistență, care adesea lipsește începătorilor.

Există un joc de risc în Eye of Horus. Această rundă oferă jucătorului posibilitatea de a crește plata primită. Gamblerul trebuie să ghicească culoarea cărții cu fața în jos. Rezultatul nu depinde întotdeauna de intuiția utilizatorilor. Prin urmare, mulți experți consideră că acest joc este imprevizibil. Am încercat să ne dăm seama dacă acest lucru este într-adevăr și cum afectează RTP-ul Eye of Horus șansele unui client de cazinou de a se îmbogăți.

Cum să câștigi?

Probabilitatea de a câștiga în slot machine este destul de mare. Dar cel mai important lucru este să nu părăsiți jocul după câteva rotiri nereușite. Pot exista mai mult de cinci rotiri care nu vor fi asistate de un parior cu profit. Dar o astfel de caracteristică va fi răsplătită cu un câștig mare, care merită așteptarea. Tenacitatea este una dintre strategiile cheie recomandate de jucătorii experimentați pentru acest produs. După 5-10 runde, fiecare utilizator nou este convins de acest lucru. Vă recomandăm să nu plasați multe pariuri pe linie. Înainte de a juca Eye of Horus online, este util să vă dați seama ce imagini vor fi întâlnite și câte monede veți obține pentru fiecare imagine.

În tabelul de plăți, utilizatorii pot găsi 12 simboluri populare cu câștiguri mari, medii și mici. Cele mai valoroase sunt Scatter și Eye of Horus – acestea pot aduce jucătorului până la 500 de dolari. Simbolurile medii sunt imagini de câini, păsări și gândaci. Astfel de imagini sunt, de asemenea, profitabile și, dacă le vedeți pe ecran, în contul dvs. vor apărea monede suplimentare. Ultimul grup de simboluri sunt crucile și imaginile cu denumiri de cărți. Acestea sunt imaginile standard care apar cel mai des.

Simbolurile, precum și designul acestui joc, sunt simple, iar principala caracteristică este alegerea vizualizării gratuite a rundei cu extensii wild și actualizări ale simbolurilor. Jocul are o volatilitate ridicată. Acest slot are trei blocuri principale, 10 linii de plată și 5 role. Prețul variază de la 0,01 $ la 10 $ pe linie. Atât jucătorii cu buget redus, cât și cei mari pot juca acest slot machine. Aceasta este una dintre diferențele dintre acest produs și motivele popularității sale.

eye of horus slot paylines
Linii de plată

Eye of Horus fără depunere versiunea mobilă

Oamenii pot învârti roțile din Eye of Horus de pe smartphone-ul lor. Acest slot rulează fără probleme și poate fi găsit în orice gamă de cazinouri. Jucătorii nu trebuie să descarce fișierul, precum și să instaleze add-on-ul în browser. Jocul de pe un telefon mobil deschide noi posibilități pentru utilizator. Cu greu poți nega acest lucru. Printre principalele avantaje ale deciziei de a juca sloturi video în acest mod se numără următoarele:

 • Ușor de controlat cu ajutorul unui ecran tactil
 • Încărcarea rapidă a aplicației
 • Plăți instantanee

Mod demo

Oamenii se îndrăgostesc de Eye Of Horus încă de la prima rotire. Acest joc are multe caracteristici unice care contribuie la petrecerea unui timp bun pentru jucători. Pentru a-l testa în practică, experții noștri vă recomandă să jucați jocul în modul demo. Prin cheltuirea monedelor virtuale, oamenii pot câștiga experiență care este indispensabilă pentru toată lumea. Cu ajutorul site-ului nostru, jucătorii nu trebuie să se înregistreze sau să facă un depozit, ci doar să înceapă jocul și să se bucure de atmosferă. Nu pierdeți șansa de a testa acum toate avantajele și dezavantajele jocului Eye Of Horus!

Rezumat

Eye Of Horus se numără, pe bună dreptate, printre cele mai bine cotate jocuri de divertisment pentru grafica sa modernă, caracteristicile sale unice și rata de returnare tentantă. Oamenii pot testa acest produs gratuit și pot înțelege toate specificitățile gameplay-ului. Poate că această mașină online se va adăuga la colecția jucătorului și îl va ajuta să se distreze. Dacă nu ați decis încă să jucați, aruncați o privire la tabelul nostru de avantaje și dezavantaje ale jocului.

Acest slot machine va fi pe placul tuturor fanilor stilului egiptean antic. Designul colorat, interfața intuitivă și funcțiile bonus sunt avantajele lui Eye of Horus. Acest produs va încânta pe toată lumea. Dacă doriți să intrați într-o dispoziție bună, ar trebui să-l încercați cu siguranță. Cu alte sloturi online, acest lucru nu este întotdeauna realizabil din cauza unei varietăți de factori. Dar acest lucru nu este vorba despre Eye of Horus.

În ciuda faptului că Eye Of Horus este un produs nou dezvoltat de o companie puțin cunoscută Merkur, care abia își începe drumul în domeniul jocurilor de noroc, acest joc este puternic popularizat. Acest nume a prins deja fantezia multor instituții online. Fiecare sălbăticiune vă va oferi o rotire suplimentară și va actualiza simbolul cu cea mai mică valoare din imagine la următorul nivel valoric. Aceasta este o surpriză plăcută din partea dezvoltatorului acestui slot.

Pro și contra

Pro
 • Șanse mari de a obține câștiguri mari
 • Runde suplimentare
 • Funcția suplimentară Gamble oferită, crește câștigurile
Contra
 • Joc simplu

Despre autor