Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Crown Gems

Crown Gems

de
RTP: 95.07%
Volatilitate: Medie
Joacă Crown Gems fără Înregistrare
3.7/5 - (3 votes)
Crown Gems demo play DEMONSTRAȚIE

Crown Gems este o alternativă pentru jucătorii care doresc să joace jocuri de modă veche, cu puține elemente prestabilite, dar cu posibilitatea de a-și umple contul bancar cu câștiguri mari, indiferent de situație. BluePrint a proiectat acest joc cu un standard de 5 role și 10 linii de plată. Nu există un jackpot progresiv sau Megaways în acest joc.

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Blueprint Gaming sigure și de încredere unde să jucați Crown Gems cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Crown Gems pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Crown Gems
Crown Gems">

Crown Gems slot recenzie

Studioul BluePrint a creat și proiectat Crown Gems în 2020, iar acesta a câștigat deja o popularitate uriașă. Dezvoltatorul a depus mult efort pentru a-l proiecta cu un RTP ridicat, ceea ce înseamnă că, chiar dacă nu primești rotiri gratuite, poți câștiga bani mulți. Astăzi, îl puteți juca fie fără depunere, fie pentru bani reali. Citiți mai multe pentru a afla mai multe despre jocul ca la aparate Crown Gems.

 • Rolele 5
 • Linie de plată 10
 • RTP 95.07%
 • Varianță de nivel mediu
 • Tema principală Clasic, lux, comori/geme
 • Caracteristici Multiplicatori
 • Dezvoltator BluePrint
 • Valoare minimă/maximă a fisei 0.10 / 500
 • Câștig maxim 5.000x

Numele slotului de cazino Crown Gems implică faptul că vei manipula cu pietre prețioase, cum ar fi rubine, smaralde și, bineînțeles, diamante. Apoi, există simboluri populare de cărți cu valori mici ale fisei, care te pot face totuși să câștigi mult. Jucătorii experimentați pot observa asemănări cu slotul online Da Vinci Diamonds de la IGT. Scopul principal, totuși, este să obțineți combinația de simboluri Crown.

În cele din urmă, ar trebui să știi că acest slot este compatibil cu jocul mobil. Atât pentru gadgeturile iOs, cât și pentru cele Android, jocul este proiectat pentru a se potrivi cu HTML running, astfel încât să vă puteți bucura de confort.

Reguli pentru a juca Crown Gems

Slotul are multe butoane pentru a configura lucrurile și a primi indicații. În primul rând, puteți folosi butonul HELP pentru a investiga funcționalitatea și tabelul de plăți. Există, de asemenea, reglaje pentru SPIN.

Există o filă de navigare dedicată doar valorilor monedelor și dimensiunilor totale ale pariurilor. Dacă sunteți o persoană riscantă, mergeți pentru a paria pe maxim. Pur și simplu rotiți rolele sau selectați AUTOPLAY după ce v-ați decis asupra unui pariu. De asemenea, puteți declanșa câștigurile într-o varietate de moduri.

Principalele avantaje

Multiplicatorii sunt singurul lucru pe care îl veți găsi. Nu veți putea obține Wilds pentru a înlocui alte simboluri sau Scatters pentru a vă multiplica câștigurile. Din păcate, nu există rotiri gratuite Crown Gems, pe care jucătorii le adoră și le caută atunci când joacă sloturi online pentru o șansă mai mare de câștig. Doar cei care nu sunt deranjați de opțiunea de simplitate extremă și de câștigurile medii ar trebui să joace acest slot. Pe de altă parte, este un slot de antrenament excelent pentru noii veniți care vor doar să simtă cum funcționează sloturile cu 5 role.

Pariurile disponibile, RTP și varianța

În funcție de dispoziția ta și de depozitele anterioare, alege între 0,10 și 500 de pariuri odată ce slotul este deschis. RTP-ul anunțat al slotului Crown Gems este de 95,07%, iar varianța este medie. Oferă câștiguri regulate, chiar și fără caracteristici bonus, așa cum s-a afirmat anterior.

Din păcate, Wilds, Scatters sau alte simboluri speciale din acest joc nu există pentru a experimenta. Ca urmare, accentul principal este pus pe combo-urile Crown și, mai departe, pe multiplicatorii care te pot ajuta să câștigi mult.

Vizuale și audio

Nu există efecte WOW în grafică. Apare o rolă cu pietre prețioase vibrante și simboluri tradiționale de masă. Nu există pop-up-uri sau animații fanteziste. Când vine vorba de efectele audio, nimic nu iese în evidență, în afară de un sunet de calculator de bază. Un scurt sunet de felicitare va fi redat atunci când obțineți un câștig. Chiar și așa, totul este colorat și convenabil, mai ales având în vedere anul în care acest slot mobil a fost introdus în industria jocurilor de noroc.

crown gems mobile

Slot de test în jocul demo

În mod logic să presupunem, pentru a vă pregăti pentru un joc distractiv, ar trebui să începeți cu slotul demonstrativ Crown Gems slot. La Playfortunefor.fun, îl puteți găsi și puteți continua cu un joc gratuit lipsit de orice înregistrare. În caz contrar, vă puteți baza și pe lista lor de cazinouri online, unde este disponibil și slotul acestui furnizor. Abia după aceea, este recomandat să jucați cu bani și să declanșați niște câștiguri, dar deja ca un jucător pregătit.

Verdictul final

Jocul Crown Gems nu este cu siguranță alegerea de primă linie în rândul jucătorilor moderni. Motivul este că nu există caracteristici bonus distinctive, în timp ce combinațiile de câștiguri sunt departe de recordurile stabilite cu alte sloturi video, cum ar fi cu mecanismul Megaways. Puteți accesa un design simplu, fără animații, dar simbolurile disponibile sunt totuși colorate. Principalele avantaje ale acestuia sunt randamentele ridicate și volatilitatea medie. Dacă te descurci destul de bine cu o astfel de simplitate de modă veche, încearcă pentru început demo-ul Crown Gems. După aceea, vă puteți alătura căii jucătorilor de bani aventuroși. Bazează-te pe Playfortuneforfun pentru o listă de cazinouri de încredere pentru a nu fi trucat.

Pro și contra

Pro
 • Gameplay clasic simplu, care nu necesită reguli sau cunoștințe prealabile;
 • Cu pietre prețioase luminoase și simboluri de cărți, designul este intuitiv;
 • Joc disponibil cu o mulțime de cazinouri;
 • Este susținut pentru experiența mobilă;
 • Multiplicatori 5.000x.
Contra
 • Fără jackpot progresiv;
 • Jucătorilor le lipsesc o mulțime de rotiri gratuite pe Crown Gems, role în cascadă și alte caracteristici interesante pentru câștiguri suplimentare;
 • Unii jucători pot găsi prea plictisitor.

Despre autor