Wild Antics

Wild Antics

de
RTP: 95.51%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 10000x
Joacă Wild Antics fără Înregistrare
4.7/5 - (6 votes)
Wild Antics demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Blueprint Gaming sigure și de încredere unde să jucați Wild Antics cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Wild Antics pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Wild Antics
Wild Antics">

Joaca Wild Antics slot gratis acum

Wild Antics este un nou joc popular de la Blueprint Gaming, care poate fi găsit în cazinourile online. Jocul acoperă întreaga lume a insectelor (în principal furnici) și îl vedeți inițial înconjurat de habitatul creaturii, inclusiv copaci, frunze și iarbă. Designul Wild Antics este foarte inteligent, iar tu vei vedea viața din punctul de vedere al unei insecte. Fundalul este o pădure luxuriantă cu furnici care joacă golf pe iarbă. Rolele sunt frumoase și pline de culoare, iar pe ele vei găsi tot felul de simboluri amuzante, inclusiv cinci cărți, o gărgăriță, o omidă și o furnică albastră.

Furnica este Wild-ul jocului și poate înlocui toate celelalte simboluri pentru a completa o linie de plată câștigătoare. Singurele simboluri pe care Wildcard-ul nu le poate înlocui sunt simbolurile bonus. În plus, Wild-ul este cel mai valoros simbol, răsplătindu-vă cu 500 de dolari pentru cinci simboluri de acest fel pe o linie de plată activă.

În joc sunt folosite două tipuri de simboluri, inclusiv simbolurile tradiționale mai ieftine ale cărților de joc, cum ar fi zece, valet, damă, rege și as, iar cele mai bine plătite sunt simboluri specifice jocului, cum ar fi furnica albastră, gărgărița, melcul și logo-ul oficial Wild Antics, care se dovedește a fi simbolul cel mai bine plătit.

Există, de asemenea, un simbol wild, reprezentat de o furnică care iese dintr-o floare; acesta înlocuiește toate simbolurile, mai puțin simbolurile scatter.

Pro și contra

Pro
  • RTP destul de bun
  • Bonusuri mari
Contra
  • Nu există jackpoturi progresive
  • Frecvența loviturilor

Despre autor