Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Wild Antics

Wild Antics

de
RTP: 95.51%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 10000x
Joacă Wild Antics fără Înregistrare
4.7/5 - (6 votes)
Wild Antics demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Blueprint Gaming sigure și de încredere unde să jucați Wild Antics cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Wild Antics pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Jozz
4,5 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite
Videoclipul Wild Antics
Wild Antics">

Joaca Wild Antics slot gratis acum

Wild Antics este un nou joc popular de la Blueprint Gaming, care poate fi găsit în cazinourile online. Jocul acoperă întreaga lume a insectelor (în principal furnici) și îl vedeți inițial înconjurat de habitatul creaturii, inclusiv copaci, frunze și iarbă. Designul Wild Antics este foarte inteligent, iar tu vei vedea viața din punctul de vedere al unei insecte. Fundalul este o pădure luxuriantă cu furnici care joacă golf pe iarbă. Rolele sunt frumoase și pline de culoare, iar pe ele vei găsi tot felul de simboluri amuzante, inclusiv cinci cărți, o gărgăriță, o omidă și o furnică albastră.

Furnica este Wild-ul jocului și poate înlocui toate celelalte simboluri pentru a completa o linie de plată câștigătoare. Singurele simboluri pe care Wildcard-ul nu le poate înlocui sunt simbolurile bonus. În plus, Wild-ul este cel mai valoros simbol, răsplătindu-vă cu 500 de dolari pentru cinci simboluri de acest fel pe o linie de plată activă.

În joc sunt folosite două tipuri de simboluri, inclusiv simbolurile tradiționale mai ieftine ale cărților de joc, cum ar fi zece, valet, damă, rege și as, iar cele mai bine plătite sunt simboluri specifice jocului, cum ar fi furnica albastră, gărgărița, melcul și logo-ul oficial Wild Antics, care se dovedește a fi simbolul cel mai bine plătit.

Există, de asemenea, un simbol wild, reprezentat de o furnică care iese dintr-o floare; acesta înlocuiește toate simbolurile, mai puțin simbolurile scatter.

Pro și contra

Pro
  • RTP destul de bun
  • Bonusuri mari
Contra
  • Nu există jackpoturi progresive
  • Frecvența loviturilor

Despre autor