Luck O’ The Irish Megaways

Luck O’ The Irish Megaways

de
RTP: 96.76%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 10000x
Joacă Luck O’ The Irish Megaways fără Înregistrare
4.4/5 - (11 votes)
Luck O’ The Irish Megaways demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Blueprint Gaming sigure și de încredere unde să jucați Luck O’ The Irish Megaways cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Luck O’ The Irish Megaways pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Luck O’ The Irish Megaways
Luck O’ The Irish Megaways">

Compania Blueprint aduce la viață un joc de păcănele online intitulat Luck O’ The Irish Megaways, în care poți găsi 5 role și 16.807 linii de plată. Cu runde bonus, un aspect foarte cool și tot norocul irlandez, puteți începe jocurile pe acest titlu gratuit datorită versiunii de încercare. Vei cunoaște fiecare dintre caracteristicile pe care le integrează acest joc pentru a începe să faci bani cu plăcere.

Numărul său mare de linii de plată face din acest joc o alternativă excelentă pentru a investi. Poți face combinații câștigătoare în siguranță prin cele cinci role ale sale, adunând x3 sau mai multe simboluri identice pentru a activa plățile automate. Avem un RTP de 96,76%, ceea ce vă va permite să luați acasă numeroase premii atractive cu o rată minimă de pierdere.

luck o the irish demo play

Caracteristici speciale

Luck O’ The Irish este unul dintre rarele sloturi video care nu folosește pictograme de substituție. Singurul simbol special este pictograma misterioasă reprezentată de logo-ul jocului; tot ce se află la vedere va dezvălui același simbol, ales aleatoriu și care, sperăm, va oferi câștiguri substanțiale.

Vei observa, de asemenea, absența unei runde bonus tradiționale, declanșată de un anumit număr de declanșări. În loc să aștepte 3 sau mai multe simboluri împrăștiate, jucătorii pot ieși din jocul standard și pot trece la modul Fortune Spins oricând doresc.

Cum se joacă Luck O’ The Irish slot

Regulile de la Luck Of The Irish Megaways de la Blueprint Gaming sunt simple, chiar și începătorii le vor înțelege. Dar dacă nu sunteți gata să vă asumați riscuri sau dacă nu doriți să cheltuiți bani reali pe un joc necunoscut, rulați-l în modul demo. Jocul complet gratuit și chiar fără înregistrare este disponibil la cazinoul online play-fortune.ro. Veți primi credite virtuale, pe care le puteți folosi în timpul pariurilor. Poți juca cu ambalajele de bomboane fără nicio restricție atât timp cât ai nevoie.

Despre autor