Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Luck O’ The Irish Megaways

Luck O’ The Irish Megaways

de
RTP: 96.76%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 10000x
Joacă Luck O’ The Irish Megaways fără Înregistrare
4.4/5 - (11 votes)
Luck O’ The Irish Megaways demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Blueprint Gaming sigure și de încredere unde să jucați Luck O’ The Irish Megaways cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Luck O’ The Irish Megaways pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Luck O’ The Irish Megaways
Luck O’ The Irish Megaways">

Compania Blueprint aduce la viață un joc de păcănele online intitulat Luck O’ The Irish Megaways, în care poți găsi 5 role și 16.807 linii de plată. Cu runde bonus, un aspect foarte cool și tot norocul irlandez, puteți începe jocurile pe acest titlu gratuit datorită versiunii de încercare. Vei cunoaște fiecare dintre caracteristicile pe care le integrează acest joc pentru a începe să faci bani cu plăcere.

Numărul său mare de linii de plată face din acest joc o alternativă excelentă pentru a investi. Poți face combinații câștigătoare în siguranță prin cele cinci role ale sale, adunând x3 sau mai multe simboluri identice pentru a activa plățile automate. Avem un RTP de 96,76%, ceea ce vă va permite să luați acasă numeroase premii atractive cu o rată minimă de pierdere.

luck o the irish demo play

Caracteristici speciale

Luck O’ The Irish este unul dintre rarele sloturi video care nu folosește pictograme de substituție. Singurul simbol special este pictograma misterioasă reprezentată de logo-ul jocului; tot ce se află la vedere va dezvălui același simbol, ales aleatoriu și care, sperăm, va oferi câștiguri substanțiale.

Vei observa, de asemenea, absența unei runde bonus tradiționale, declanșată de un anumit număr de declanșări. În loc să aștepte 3 sau mai multe simboluri împrăștiate, jucătorii pot ieși din jocul standard și pot trece la modul Fortune Spins oricând doresc.

Cum se joacă Luck O’ The Irish slot

Regulile de la Luck Of The Irish Megaways de la Blueprint Gaming sunt simple, chiar și începătorii le vor înțelege. Dar dacă nu sunteți gata să vă asumați riscuri sau dacă nu doriți să cheltuiți bani reali pe un joc necunoscut, rulați-l în modul demo. Jocul complet gratuit și chiar fără înregistrare este disponibil la cazinoul online play-fortune.ro. Veți primi credite virtuale, pe care le puteți folosi în timpul pariurilor. Poți juca cu ambalajele de bomboane fără nicio restricție atât timp cât ai nevoie.

Despre autor