Gonzo’s Quest Megaways

Gonzo’s Quest Megaways

de
RTP: 95.77%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 21000x
Joacă Gonzo’s Quest Megaways fără Înregistrare
4.7/5 - (10 votes)
Gonzo’s Quest Megaways demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Red Tiger sigure și de încredere unde să jucați Gonzo’s Quest Megaways cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Gonzo’s Quest Megaways pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Gonzo’s Quest Megaways
Gonzo’s Quest Megaways">

Play Gonzo’s Quest Megaways

În jocul ca la aparate online original Gonzo’s Quest, jucătorii l-au întâlnit pe exploratorul spaniol excentric și amuzant și au putut să i se alăture în căutarea orașului pierdut El Dorado. Gonzo s-a întors, iar de data aceasta, furnizorul de software NetEnt a făcut echipă cu Red Tiger Gaming pentru a le aduce jucătorilor noul și incitantul Gonzo’s Quest Megaways. Și în stilul pur Gonzo, jocul oferă tot ceea ce jucătorii sunt obișnuiți de la jocul original, schimbând puțin lucrurile cu câteva caracteristici noi. În această recenzie, vom afla ce are acest explorator în mâneci și unde pot juca jucătorii de sloturi online din Mexic Gonzo’s Quest Megaways.

În Gonzos Quest Megaways, aventura este în continuare asigurată, dar acum ecranul oferă mai multe premii cu mai multe caracteristici care facilitează multiplicarea premiilor, cum ar fi Avalanches, Unbreakable Wilds și Earthquakes.

gonzos quest megaways free spins

Informații generale și caracteristici

În acest slot machine, veți conta pe șase role diferite, cu 2-7 simboluri pe fiecare dintre ele. Este foarte important să știi că modalitățile de câștig variază la fiecare rotire, de la 64 la 117.649 de moduri de câștig.

În aparatul de păcănele online Megaways se folosește de obicei un fel de mecanică în cascadă, ceea ce duce la niște sunete dulci din junglă și la năzbâtiile jucăușe ale lui Gonzo însuși pe diferitele role, care vă vor ajuta să vă mențineți anticiparea la cea mai mare splendoare.

Acest slot machine grozav va fi destul de accesibil pentru toate tipurile de jucători, deoarece intervalul de pariere este cuprins între 10 cenți și 4 dolari/€4 pe rotire. De asemenea, are un RTP de 96% și o volatilitate suficient de mare care, cu potențialul său de peste 20.000 de ori mai mare decât pariul, face din acest slot machine online incredibil cel mai bun centru de divertisment și distracție.

Temă și istorie

Tema acestui slot este inspirată de cucerirea americană, așa că jetoanele și muzica au efecte tribale din acea epocă. Plăcile arată ca piatra antică, ca ruinele unei mari piramide, și au fețele desenate în stilul artistic folosit de azteci și alte triburi din Mexicul de astăzi.

În ceea ce privește interfața, aceasta prezintă doi stâlpi de piatră, un cer senin și o mulțime de frunze. Gonzo, personajul principal, este un conchistador în căutarea lui El Dorado, orașul mitic plin de bogății despre care se spune că ar fi existat în America. Unul dintre cele mai interesante efecte ale jocului este că, ocazional, cade o ploaie de monede pe care Gonzo se apropie să le colecteze, astfel încât poți interacționa cu personajul în timp ce joci.

Deși ni s-a părut că designul este puțin cam greoi din punct de vedere vizual, acesta ajută la identificarea cu conchistadorul pierdut în junglă în căutarea comorii. Grafica este excelentă în comparație cu Gonzo’s Quest, primul joc din această franciză. Între timp, efectele sonore însoțesc foarte bine jocul, deși, încă o dată, muzica poate deveni repetitivă.

Designul și mecanica jocului

Dispunerea jocului Gonzo’s Quest Megaways variază de la 6×2 la 6×7, în funcție de modul în care este configurat jocul. Aveți șase role și până la șapte linii de plată care formează peste 100.000 de combinații. Poți câștiga rotiri gratuite în timp ce joci. Gonzo’s Quest Megaway este un slot cumulativ, așa că, dacă obțineți mai multe combinații câștigătoare într-o singură rotire, câștigul va fi multiplicat.

Poți obține simboluri WILD care nu se vor rupe. Deși nu este slotul online cu cele mai multe combinații posibile de pe piață, combinațiile permise te vor distra pentru mult timp. Pentru a juca, puteți învârti jetoanele dând click pe simbolul de învârtire din partea dreaptă a ecranului sau folosind tasta de spațiu de pe calculator.

Deși funcțiile nu sunt unice, în Gonzo’s Quest se poate observa intenția și angajamentul dezvoltatorilor de a păstra congruența poveștii. Astfel, toate elementele jocului, de la numele combinațiilor până la efectele speciale, caută să dea un aer de civilizație pierdută. În plus, îl puteți vedea pe Gonzo alături, încercând să avanseze în căutarea sa cu ajutorul dumneavoastră.

În particular, nu ni s-a părut cel mai bun joc din punct de vedere al varietății, dar l-am găsit distractiv și cu multe posibilități de câștig. În plus, grafica este bine realizată și merită să încerci acest joc la cazinoul tău online preferat. Dacă ați jucat vreodată Gonzo’s Quest, atunci veți fi mulțumit, deoarece veți observa că este același joc, dar cu multe îmbunătățiri.

Funcții bonus și rotiri gratuite

Funcțiile Avalanche și Avalanche Multiplier sunt încă disponibile în Gonzo’s Quest Megaways. Pentru jucătorii care nu sunt familiarizați cu acestea, funcția Avalanche înseamnă că, la fiecare combinație câștigătoare, aceste simboluri vor cădea în jos pentru a face loc unor noi simboluri care să cadă în locul lor, pentru posibile combinații câștigătoare și mai mari. Multiplicatorul Avalanche va intra imediat în joc, multiplicând câștigurile cu 1x, 2x și 3x până la un maxim de 5x, până când nu mai există combinații câștigătoare noi. Un alt simbol, și o altă caracteristică, cu care jucătorii sunt obișnuiți este semnul de întrebare, care este wild-ul jocului. Cu toate acestea, de data aceasta este cunoscut sub numele de Unbreakable Wild și, după cum sugerează și numele său, nu va dispărea după ce înlocuiește un câștig, ci va rămâne la locul său pentru a ajuta cu și mai multe câștiguri posibile.

Și funcția Free Spins este în continuare disponibilă? Da, cu siguranță este. Atunci când 3 sau mai multe simboluri aurii Free Fall aterizează, jucătorii vor primi 9 Free Spins, cu 3 rotiri suplimentare pentru fiecare simbol Free Fall suplimentar care aterizează în timpul funcției. În timpul Free Spins, Multiplicatorul Avalanche va fi, de asemenea, activ, precum și multiplicatori crescuți de 3x, 6x, 9x și 15x. Ceva nou în Gonzo’s Quest Megaways este funcția Cutremur, care zguduie întregul joc atunci când aterizează aleatoriu, scăpând de toate simbolurile cu plată mică aflate la vedere și înlocuindu-le cu simboluri cu plată mare.

Concluzie

Gonzos Quest Megaways profită de succesul lui Gonzos Quest pentru a oferi jucătorului și mai multe combinații câștigătoare cu Megaways, dar fără a renunța la gameplay-ul unui clasic, în care protagonistul său interacționează tot timpul cu ceea ce se întâmplă pe ecran și cu jucătorul însuși care îi ghidează destinul. Funcțiile incluse în joc, printre care se remarcă Avalanche și Earthquake, se adună și îmbunătățesc rezultatul final al unuia dintre cele mai amuzante sloturi de pe piață.

Pro și contra

Pro
  • Multiplicatori în creștere de până la 15x
  • Puteți obține rotiri gratuite în joc
  • Grafică excelentă
Contra
  • Potențialul de câștig maxim este mai mic decât în jocul original
  • Gameplay destul de asemănător cu cel original

Despre autor