Genie Jackpots Megaways

Genie Jackpots Megaways

de
RTP: 96.52%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 10000x
Joacă Genie Jackpots Megaways fără Înregistrare
4.5/5 - (11 votes)
Genie Jackpots Megaways demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Big Time Gaming sigure și de încredere unde să jucați Genie Jackpots Megaways cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Genie Jackpots Megaways pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Genie Jackpots Megaways
Genie Jackpots Megaways">

Genie Jackpots slot recenzie

Mulți dintre noi am visat să găsim un geniu gata să ne îndeplinească cel puțin trei dorințe, dar niciodată nu am crezut cu adevărat că acest lucru se va întâmpla. Cu toate acestea, Blueprint Gaming a găsit o modalitate de a transfera genii din lumea imaginară și, mulțumită BTG, de a face să plătească până la 15.625 Megaways.

Fiecare rolă poate stoca până la 5 simboluri, jucătorul trebuie doar să le combine pe role consecutive de la stânga la dreapta pentru a fi plătit.

Mistica Genie revine cu numeroase daruri valoroase, inclusiv 4 runde magice de rotiri gratuite, multiplicatori nelimitați și „Genie Power Spin”, care activează modificatori care îmbunătățesc rola. Jocul de bază are un RTP de 96,52%, în timp ce Bonus Wish Bet crește randamentul la 97,13%.

Grafică

Blueprint Gaming a lansat mai multe Jackpot-uri Genie cu acest personaj original. Genie s-a întors în acest slot cool, apărând alături de role pentru a oferi jucătorului norocos o mulțime de acțiuni bonus, precum și pentru a lovi rolele cu ciocanul său magic. Este destul de evident că el își împarte ADN-ul cu geniul albastru al lui Aladin, deși Blueprint i-a dat o personalitate proprie – și este violet cu un turban roșu prezentat ca simbol.

Restul designului este foarte plăcut ochiului. Rolele par să plutească pe cerul nopții arabe pe un fundal de nori mov și stele sclipitoare deasupra comorii unde se află lampa duhului. Cărțile, de la 9 la cărți cu fața și Asul sunt acoperite în culori strălucitoare de bijuterie cu litere în stil arab și se îmbină perfect cu restul stilului de slot.

Cum se joacă Genie Jackpots Megaways

  • Pentru a începe să jucați apăsați „SPIN”.
  • Rolele se vor învârti și după un timp se vor opri aleatoriu.
  • Dacă combinația de simboluri care apar pe role formează o linie de 2, 3, 4, 5 sau 6 simboluri identice (începând din stânga) pe oricare dintre MEGAWAYS ™, ați câștigat. Orice premiu câștigat va fi afișat în mod vizibil jucătorului.
  • Câștigurile vor fi adăugate la soldul contului dumneavoastră.

În orice moment, Genie poate ieși din lampă și poate acorda unul dintre cei patru modificatori:

BONUS MEGAWAYS ™: Simbolurile bonus sunt adăugate la role pentru o probabilitate mai mare de a declanșa bonusul.
WILD MEGAWAYS ™: Simbolurile wild sunt adăugate la role și se garantează numărul maxim de moduri de a câștiga premii.
GENIE WILDS: Geniul va zbura pe o rolă și o va transforma într-o rolă Wild. Geniul poate apărea în mod repetat pe aceeași rolă, multiplicând acea rolă Wild Reel cu un maxim de până la x5.
GENIE WINSPIN: Genie adaugă simboluri misterioase pe role. Simbolurile misterioase pot afișa orice alt simbol și pot crea un premiu.

Simbolurile jocului Genie Jackpots Megaways

Simbolurile de pe tabela de plăți de sus sunt legate de această adaptare a poveștii Aladdin: o pereche de cimitire încrucișate, turbanul splendid al geniului și cufărul cu comori care debordează de aur și bijuterii. În plus, există un simbol bonus Genie Jackpot și simbolul colorat Genie Wild.

genie jackpots megaways game symbols

Genie Jackpot vs. alte sloturi Megaways

Genie este dispus să plătească până la 10.000 de ori miza ta, ceea ce îl face la fel de generos ca majoritatea celorlalte titluri Megaways. Are mai puține forme de plată: „doar” 15.625, comparativ cu 117.649 oferite în multe alte jocuri care folosesc Megaways de la BTG.

Cu toate acestea, acest slot special încorporează mai multe caracteristici speciale, dintre care cele mai notabile sunt modificatorii de îmbunătățire a rolelor și patru opțiuni diferite pentru a obține rotiri gratuite.

Pro și contra

Pro
  • Gameplay-ul și bonusurile sunt distractive și variate
  • Temă grozavă bazată pe un slot clasic
  • O mulțime de modificatori ai jocului de bază
Contra
  • Premii mai puțin frecvente
  • Nu există jackpot progresiv
  • Gameplay extrem de volatil

Despre autor