Thunderstruck

Thunderstruck

de
RTP: 96.1%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 500x
Joacă Thunderstruck fără Înregistrare
4.4/5 - (5 votes)
Thunderstruck demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Thunderstruck cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Thunderstruck pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Descoperă averi jucând Thunderstruck

Jocul ca la aparate Thunderstruck este un joc captivant oferit de Microgaming, cu cinci role și nouă linii de miză. Acest joc este inspirat din legenda lui Thor, zeitatea nordică a tunetului. Thor este o divinitate puternică și protectorul omenirii. Thor poartă cu el un ciocan și, de fiecare dată când lovește ciocanul, tunete și fulgere strălucesc pe cer. Jocul de păcănele Thunderstruck are simboluri Wild și Scatter, dar și o rundă bonus unică. Pariul minim care poate fi plasat în sloturile gratuite este de 1 monedă, iar pariul maxim este de 45 de monede la 5 monede pe fiecare dintre cele 9 linii de miză.

Simbolurile jocului de aparate Thunderstruck

Simbolul wild din jocul ca la aparate Thunderstruck este însuși Thor. Simbolul wild Thor poate înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolului scatter. Dacă ești norocos, cu ajutorul a 5 simboluri wild pe o linie de miză activată, vei atinge jackpot-ul, care îți aduce 10.000 de monede. Veți câștiga 2.000 de monede pentru apariția a 4 simboluri Thor. În cazul în care, completezi un model câștigător cu ajutorul simbolului wild, Thor, vei dubla câștigul. Simbolurile Thor vă vor aduce jackpotul, iar fulgerul va lovi indicând câștigul dumneavoastră.

Simbolul scatter din acest joc de păcănele gratis este Berbecul. Apariția a 2 sau mai multe simboluri Berbec oriunde pe role te va recompensa cu câștiguri. Dacă apar 3 sau mai multe simboluri Berbec oriunde pe role, vei fi premiat cu 15 rotiri gratuite. Toate câștigurile din timpul rotirilor gratuite sunt triplate. Se vor acorda rotiri gratuite suplimentare dacă apar 3 sau mai multe simboluri scatter în timpul rotirilor gratuite.

Thunderstruck symbols

În jocul ca la aparate gratis Thunderstruck nu există un joc bonus tradițional. Nu sunt alocate simboluri speciale pentru a vă face să câștigați premii bonus. În schimb, jocul gratis de păcănele oferă funcția Gamble, prin care poți câștiga niște bani în plus ori de câte ori câștigi. Poți ghici culoarea cărților sau culoarea culorii suitei pentru a-ți dubla sau cvadrupla câștigurile. Cu toate acestea, reversul medaliei este că o ghicire greșită te poate face să pierzi câștigurile. Aveți opțiunea de a vă colecta câștigurile la sloturile gratuite Thunderstruck dacă nu doriți să pariați.

Despre autor