Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Thunderstruck

Thunderstruck

de
RTP: 96.1%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 500x
Joacă Thunderstruck fără Înregistrare
4.4/5 - (5 votes)
Thunderstruck demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Thunderstruck cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Thunderstruck pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Descoperă averi jucând Thunderstruck

Jocul ca la aparate Thunderstruck este un joc captivant oferit de Microgaming, cu cinci role și nouă linii de miză. Acest joc este inspirat din legenda lui Thor, zeitatea nordică a tunetului. Thor este o divinitate puternică și protectorul omenirii. Thor poartă cu el un ciocan și, de fiecare dată când lovește ciocanul, tunete și fulgere strălucesc pe cer. Jocul de păcănele Thunderstruck are simboluri Wild și Scatter, dar și o rundă bonus unică. Pariul minim care poate fi plasat în sloturile gratuite este de 1 monedă, iar pariul maxim este de 45 de monede la 5 monede pe fiecare dintre cele 9 linii de miză.

Simbolurile jocului de aparate Thunderstruck

Simbolul wild din jocul ca la aparate Thunderstruck este însuși Thor. Simbolul wild Thor poate înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolului scatter. Dacă ești norocos, cu ajutorul a 5 simboluri wild pe o linie de miză activată, vei atinge jackpot-ul, care îți aduce 10.000 de monede. Veți câștiga 2.000 de monede pentru apariția a 4 simboluri Thor. În cazul în care, completezi un model câștigător cu ajutorul simbolului wild, Thor, vei dubla câștigul. Simbolurile Thor vă vor aduce jackpotul, iar fulgerul va lovi indicând câștigul dumneavoastră.

Simbolul scatter din acest joc de păcănele gratis este Berbecul. Apariția a 2 sau mai multe simboluri Berbec oriunde pe role te va recompensa cu câștiguri. Dacă apar 3 sau mai multe simboluri Berbec oriunde pe role, vei fi premiat cu 15 rotiri gratuite. Toate câștigurile din timpul rotirilor gratuite sunt triplate. Se vor acorda rotiri gratuite suplimentare dacă apar 3 sau mai multe simboluri scatter în timpul rotirilor gratuite.

Thunderstruck symbols

În jocul ca la aparate gratis Thunderstruck nu există un joc bonus tradițional. Nu sunt alocate simboluri speciale pentru a vă face să câștigați premii bonus. În schimb, jocul gratis de păcănele oferă funcția Gamble, prin care poți câștiga niște bani în plus ori de câte ori câștigi. Poți ghici culoarea cărților sau culoarea culorii suitei pentru a-ți dubla sau cvadrupla câștigurile. Cu toate acestea, reversul medaliei este că o ghicire greșită te poate face să pierzi câștigurile. Aveți opțiunea de a vă colecta câștigurile la sloturile gratuite Thunderstruck dacă nu doriți să pariați.

Despre autor