Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Squealin’ Riches

Squealin’ Riches

de
RTP: 96.05%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 13512x
Joacă Squealin’ Riches fără Înregistrare
4.7/5 - (24 votes)
Squealin’ Riches demo play DEMONSTRAȚIE

Alătură-te unui fermecător porcușor cu vise de bogăție până când este gata să explodeze, în timp ce urmărești câștiguri masive și jackpoturi incredibile în acest joc de aparate unic, cu un decor tradițional de cazinou. Jucat pe un set de role 5×4, cele 1024 de moduri ale jocului sunt amplasate pe fundalul unor comori sigure și luxoase. Rolele sunt pline de pungi de bani, portofele, seifuri și simboluri de monede.

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Squealin’ Riches cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Squealin’ Riches pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Squealin’ Riches
Squealin’ Riches">

Revizuirea slotului Squealin’ Riches

MODIFICATORI

Piggy’s Teasers

Personajul nostru Piggy va sări pe role pentru a condimenta lucrurile și a schimba rezultatul unei învârtiri, cum ar fi…

  • Pentru a obține un câștig, adăugați sau adunați un simbol HV pe role.
  • Adăugați sau distrageți un simbol Coin/Cash pe role pentru a activa un LockNWin(tm).
  • Adăugarea sau necăjirea simbolului Free Spins pe role.

Piggy câștigă un Jackpot Upgrade atunci când reușește să sară pe orice căsuță Jackpot pentru a mări fiecare sumă.

Atunci când aterizează, simbolurile de monede își vor păstra pozițiile. Acest lucru declanșează o reînvârtire a rolelor și le oferă jucătorilor trei șanse de a obține simboluri Coin suplimentare. Fiecare simbol Coin suplimentar care apare pe role va reseta numărul de re-învârtiri. Rolele vor continua să se învârtă până când nu mai există monede și/sau re-învârtiri.

Multiplicatori – Simbolurile multiplicatoare pot ateriza, multiplicând de 2x-10x valoarea monedei.

Îmbunătățiri Jackpot – Toate valorile Jackpot pot fi îmbunătățite cu ajutorul simbolului de îmbunătățire Jackpot. Fiecare LockNWin poate acorda până la cinci upgrade-uri

SQUEALIN’ RICHES FREE SPINS

Free Spins Gamble Wheel – Jucătorii vor putea paria Free Spins pentru a câștiga mai multe Free Spins prin învârtirea unei roți a norocului.

Mai multe simboluri Jackpot și Monede – În timpul Free Spins, mai multe simboluri Jackpot și Monede sunt adăugate pe rolele tale!

Unlimited Retriggers – Învârtirile suplimentare pot fi acordate dacă 3 simboluri scatter sunt prinse în Jocul cu Învârtiri Gratuite.

SQUEALIN RICHES BONUS WHEEL

Fiecare simbol Monedă care apare pe role avansează contorul roții bonus. Roata bonus se va activa atunci când contorul Bonus Wheel este plin, ceea ce durează 300 de rotiri. Toate premiile Jackpot, Free Spins, precum și premiile suplimentare în bani, sunt incluse în Bonus Wheel.

squealin riches bonus wheel

Despre autor