Mermaids Millions

Mermaids Millions

de
RTP: 96.56%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 1500x
Joacă Mermaids Millions fără Înregistrare
4.5/5 - (4 votes)
Mermaids Millions demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Mermaids Millions cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Mermaids Millions pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Mermaids Millions
Mermaids Millions">

Joacă gratis jocul ca la aparate Mermaids Millions

mermaid millions wild

În adâncul mării, unele ființe legendare au fost ascunse de secole. Foarte puțini le-au văzut, iar majoritatea nu au supraviețuit ca să povestească despre ele. Cu toate acestea, marinarii încă mai cred că, dacă nava lor se răstoarnă, ar putea fi salvați de cele mai frumoase creaturi din mitologie: sirenele. Viața sirenelor de pe fundul mării este încă un mister. Deși circulă nenumărate mituri care le leagă atât de acțiuni benefice pentru oameni, cât și de distrugerea lor, nimeni nu ar rata ocazia de a vedea una dintre ele și de a trăi aventuri incredibile.

Sirenele sunt tocmai protagonistele de necontestat ale Mermaids Millions, noul și hilarul slot machine de cazino de pe play-fortune.ro. Datorită decorului său simplu, dar plăcut, vă veți bucura de aventurile acestor ființe frumoase, jumătate femeie, jumătate pește, dar și de acumularea unor câștiguri semnificative datorită gameplay-ului său simplu, care nu se complică în jocuri suplimentare alambicate sau animații spectaculoase, ci merge direct la subiect, oferindu-ne niște jocuri foarte dinamice și de mare viteză, în care premiile nu încetează să curgă.

mermaid millions symbols

Răspunzând la această simplitate la care făceam referire, este un slot clasic care nu are prea multe cutii de joc normale. Pe lângă cutiile de poker deja celebre pentru noi toți, vom regăsi pe rolele sale câteva elemente din iconografia care înconjoară lumea sirenelor, cum ar fi stridiile care ascund perle prețioase, un cufăr plin de pietre prețioase și hipocampul sau căluțul de mare. Aceste cutii vor fi combinate pe cele cinci role ale slotului video datorită celor treizeci de posibilități de linii câștigătoare, oferindu-ne câștiguri spectaculoase rapid și ușor. Evident, cutiile de care ne putem bucura în timpul rotirilor noastre nu se termină aici, deoarece, însoțindu-le pe cele deja menționate, vom găsi alte trei tipuri de cutii de joc suplimentare pentru a ne ajuta în jocurile noastre. Prima și poate cea mai utilă prin ea însăși este căsuța Wild, reprezentată de Poseidon, regele mărilor care, ca de obicei, va servi drept wild card și va înlocui majoritatea căsuțelor din joc, cu excepția celorlalte căsuțe extra.

Demnă de luat în seamă este și căsuța Scatter din jocul ca la aparate Mermaids Millions. Reprezentată de protagonista de necontestat a jocului, frumoasa sirenă Ariel, va fi responsabilă de faptul că vom obține runde de rotiri gratuite dacă obținem o combinație de trei sau mai multe dintre ele într-o singură rotire. Atunci când o obținem, va începe runda de rotiri gratuite menționată mai sus. Va fi mult mai ușor dacă vom putea obține o pradă semnificativă, așa că veți fi de acord că apariția sa în timpul jocului va fi foarte de dorit.

În cele din urmă, cea de-a treia cutie specială din joc este Bonusul de comori. Ca întotdeauna, va trebui să combinăm trei sau mai multe dintre aceste cutii, dar jocul bonus la care vom participa va face ca efortul să fie mai mult decât meritat. Ne vom întâlni în adâncurile mării, unde ni se va arăta un număr bun de recipiente. Fiecare dintre ele conține o anumită sumă de bani. Vom avea până la trei oportunități de a alege între ele, adăugând aceste sume interesante de bani pentru a ne oferi câștigul final bonus. Datorită acestui joc bonus, veți putea obține un premiu foarte considerabil, așa că vă va plăcea acest joc suplimentar în ciuda simplității sale.

La fel ca în majoritatea sloturilor video cu care suntem obișnuiți, jocul are opțiunea de a ne face jocurile în mod automat, alegând pur și simplu valoarea pariului nostru și bucurându-ne de rotiri fără să ne facem griji pentru nimic altceva, dar dacă sunteți unul dintre acei jucători care preferă să le varieze în permanență, puteți face rotirile manual și să schimbați valoarea monedelor sau a liniilor de miză în fiecare caz.

Pe scurt, jocul ca la aparate Mermaids Millions va deveni unul dintre jocurile de cazino preferate dintre cele oferite de Play Fortune For Fun, datorită proverbialei simplități a jocurilor și a vitezei învârtirilor sale și, bineînțeles, datorită ușurinței cu care vei putea face rost de el. O comoară incredibilă care este ascunsă pe fundul mării.

Despre autor