Lucky Leprechaun

Lucky Leprechaun

de
RTP: 96.83%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 100x
Joacă Lucky Leprechaun fără Înregistrare
4.2/5 - (4 votes)
Lucky Leprechaun demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Lucky Leprechaun cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Lucky Leprechaun pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Lucky Leprechaun
Lucky Leprechaun">

Joacă gratis slotul Lucky Leprechaun

Folclorul irlandez are multe creaturi și legende misterioase. Toată lumea știe despre trifoiul norocos cu patru foi și despre un spiriduș misterios care aduce bogăție. Două simboluri ale norocului și bogăției devin o combinație perfectă. De aceea, pariorii asociază acest cazinou cu sursa succesului. Slotul Lucky Leprechaun are un design primitor. Acesta are simboluri corespondente de spiriduș, pălăria sa, o oală cu monede și o plantă cu patru frunze care simbolizează norocul.

Jocul oferă trei tipuri de jackpot. Cu toate acestea, câștigul final nu este niciodată uriaș. Pe de o parte, vânătorii de câștiguri mari consideră că acest slot video nu este atât de atractiv ca altele asemănătoare. Pe de altă parte, jocul oferă bonusuri care sunt benefice pentru toți concurenții.

Profilul de slot

 • Role – 5;
 • Linii de plată – 20;
 • Furnizor – Microgaming;
 • Jackpot – 3 tipuri, maxim – 500x + Gold Jackpot;
 • Licitația minimă disponibilă – 0.01x pe linie;
 • Oferta maximă disponibilă – 1.00 x pe linie.

Lucky Leprechaun casino transmite legenda irlandeză despre magia, dar și despre un pitic neplăcut. Personajul principal poartă un costum verde și o pălărie verde. În plus, el păstrează o oală de aur și încearcă să nu o dea nimănui. Sarcina unui parior este de a învinge piticul pentru a obține potul dorit. Slotul oferă treizeci de combinații norocoase.

Pentru a începe jocul, trebuie să faceți clic pe un buton verde din mijlocul sistemului de navigare. Jucătorul poate, de asemenea, să activeze rotirea automată. Pot exista între cinci și o mie de rotiri automate. Un jucător poate opri învârtirea în orice moment, folosind setările. Spre deosebire de o serie de alte sloturi, acesta nu are un buton separat de rotire automată.

Lucky Leprechaun free

Nu se va găsi butonul Bet, așa că un challenger ar trebui să găsească un buton Setting cu un teanc de monede. Sistemul va introduce valoarea fisei, miza minimă și maximă. Sarcina pariorului este să ia în considerare soldul și să seteze tombola.

RTP-ul Lucky Leprechaun nu este mic și este de 96,83%. Volatilitatea acestui joc de păcănele variază de la medie la scăzută. Aceasta înseamnă că plățile sunt frecvente, dar jackpot-ul nu este mare și nu este progresiv. Această variantă este perfectă pentru cei cărora nu le place să riște și să piardă pariuri. Testarea gratuită a jocului dovedește că, cu cât miza este mai mare, cu atât mai multe șanse are pariorul de a deveni câștigător de premii.

Simboluri Lucky Leprechaun

Jocul ca la aparate Lucky Leprechaun are simboluri tematice. Un parior se simte ca în legenda irlandeză și caută comori prin meciuri reușite. Simbolurile tematice includ spiridușul, pălăria sa, oala de aur, trifoiul cu 4 petale și moneda de aur cu piticul ștampilat. Imaginea spiridușului reprezintă rotiri bonus, iar moneda este un simbol Wild care înlocuiește orice alt simbol în combinațiile câștigătoare. Numărul minim de simboluri pentru combinație este de trei. Fiecare combo promite câștiguri diferite.

Simboluri și număr pe linieCombo de 3Combo de 4Combo de 5
Trifoi

75x

500x

10,000x

Pălărie

75x

250x

2,500x

Pe lângă simbolurile irlandeze, slotul are și simboluri tradiționale. Acestea sunt simbolurile As, Rege, Regină, Valet și 10 cărți. Combinația lor costă mai puțin, deși recompensele mici sunt și ele mari.

Simboluri și variante de combo-uriCombo de 3Combo de 4Combo de 5
Ace

50x

250x

2,500x

King

40x

75x

500x

Queen

40x

75x

400x

Jack

25x

50x

150x

10

25x

50x

150x

Cel mai valoros simbol din jocul mobil Lucky Leprechaun este cea mai mare comoară a unui pitic. Este oala sa plină de monede prețioase de aur pe care spiridușul încearcă să o ascundă în cel mai bun mod posibil. În mod logic, acest simbol prezice jackpot-ul. Există trei tipuri de jackpoturi posibile. O altă carte benefică este Lucky. Aceasta are o imagine a personajului principal și deschide o rundă bonus.

NOTĂ! Există două tipuri de RTP pentru jocul ca la aparate Lucky Leprechaun. O altă variantă are aceleași reguli, dar diferă în ceea ce privește simbolurile. Se vor găsi trifoi verzi și galbene care introduc valori diferite în rundele bonus. Nu vor exista monede și pălării. În schimb, se vor vedea pipa, paharele de bere și vioara. Pentru a afla mai multe despre plățile pe care le oferă, va fi necesar să faceți clic pe semnul „i” și să citiți informații despre acestea.

Cel mai bun mod de a juca Lucky Leprechaun

 • 3 sau chiar mai multe simboluri scatter recompensă în orice loc de pe role activează Bonusul;
 • Joacă cu Roata Bonus și, de asemenea, intră pe Traseul Multiplicator;
 • Rotiți Roata pentru a dezvălui că un număr;
 • Sari pe acea Gamă de pași pe Traseul către Multiplicatori mai mari! Cu până la un Multiplicator 1000x pentru a fi câștigat;
 • Găsiți un smarald ascuns împreună cu modul;
 • Proprietatea la Rainbow Bridge pentru un salt rapid la un Multiplicator mai mare;
 • Localizarea unui Emerald ascuns va acorda o răsucire în exces, permițând pași suplimentari peste
 • Traseul spre potul tău de aur!

Bonusuri

Învârtirile gratuite Lucky Leprechaun nu oferă multe bonusuri. Există doar două variante. Prima se referă la simbolurile Lucky. Atunci când pariorul vede trei și mai mulți Luckies la rând de la stânga la dreapta, jocul va oferi un ecran suplimentar cu nouă căsuțe. Fiecare cutie va avea rotiri gratuite, iar o persoană ar trebui să selecteze una dintre ele. După aceea, vor exista Pălării cu multiplicatori ascunși. Un challenger selectează o pălărie și începe rotirile bonus. Cel mai mare avantaj al acestui bonus este că simbolul Wild rămâne la locul său. În consecință, o persoană ar putea fi norocoasă să lovească mai multe.

Al doilea bonus este un joc bonus cu jackpoturi. Există trei dintre ele – bronz, argint și aur. Un jucător îl obține numai atunci când joacă pe toate cele cinci role. Suma depinde de valoarea monedei și de bit.

 • jackpotul de bronz înmulțește pariul de zece ori;
 • jackpotul de argint înmulțește miza de douăzeci și cinci de ori ;
 • jackpotul de aur multiplică miza de cinci sute de ori.

Când o persoană deschide jocul, va vedea un bonus maxim în partea de sus a paginii de joc. Suma se va schimba în funcție de valoarea fisei.

Stacked Wilds, rotiri complet gratuite împreună cu Trail O’ Fortune

Emblema spiridușului norocos este wild-ul meciului și apare stivuită atât în timpul meciului de recompensă, cât și în timpul rotirilor de recompensă. Are capacitatea de a sta în locul tuturor simbolurilor care constituie potul de piatră. Cu toate acestea, nebunul acordă niște plăți fine: 50 pentru câțiva, 250 pentru patru și cinci sute pentru 5 în unele alinieri.

Jocul miniatural Trail O’ Fortune a fost activat dacă prinzi 3, 4 sau 5 pictograme bonus oriunde pe role. Vei primi cinci, patru sau șase aruncări de zaruri din atributul rezultat, iar apoi te vei deplasa de-a lungul traseului meandrat cu una până la cinci pătrate. Fiecare loc de pe traseu ascunde o decorație suplimentară de beneficii, chiar dacă magnitudinea oalei după curcubeu depinde foarte mult de câte simboluri bonus ai descoperit pentru a declanșa meciul. În cazul în care ați descoperit trei, atunci marijuana este egală-cu 500x pariul propriu. Dacă ați poziționat cinci, atunci este o rază uriașă de 1.000x propriul pariu. Mai mult decât atât, dacă aterizați pe un smarald în orice moment, probabil că veți fi probabil recompensat folosind o întorsătură suplimentară. De asemenea, este posibil să sari mai multe pătrate prin aterizarea unui pătrat care include o liniuță curcubeu pe el.

Trifoiul cu patru foi poate fi poarta de acces la rotiri. Aterizează acest superstar pe rola ta și vei câștiga cinci campionate având un multiplicator 2x montat pe fiecare dintre victorii. Chiar și wild-urile vor rămâne stivuite, dar emblema spiridușului se va transforma, de asemenea, în unele necontrolate, îmbunătățind astfel perspectivele tale de a ajunge la un câștig.

Modul de a câștiga la Lucky Leprechaun

Fără modificări ale liniilor de plată, este extrem de simplu să câștigi un slot Lucky Leprechaun. Deși meciul se va aventura uneori prin dungi reci care ar putea determina să experimentați mai multe pierderi la rând, chiar și rundele bonus oferă posibilitatea de a câștiga enorm. Lucky Leprechaun Wild nu este nici un neglijent și acordă câștiguri de 5.000 dacă puteți alinia 5 în timpul jocului standard cu.

Dincolo de a juca inteligent și de a te asigura că bankroll-ul tău poate înfrunta o sesiune lungă de joc, cu siguranță nu poți face nimic pentru a te asigura că vei avea un câștig mare jucând un joc de cazino Leprechaun norocos; rezultatul final al rotirii depinde doar de probabilitate.

Lucky Leprechaun face parte dintr-o listă de sloturi uimitoare cu tematică irlandeză, de exemplu, câteva vechi favorite precum Irish Eyes și Lucky Leprechaun’s Loot.

Încercați gratuit în versiunea demo

Un challenger poate juca Lucky Leprechaun pentru distracție pe site-ul nostru sigur. Colaborăm cu site-uri sigure care au licențe de audit ale unor organisme de licențiere de renume. Datorită acestui fapt, se verifică regulile și se beneficiază de activitatea de agrement fără a cheltui un ban. Este o șansă excelentă de a-și încerca mâna și de a decide dacă să joace pe bani reali sau nu. Chiar și fanii avansați ai cazinourilor nu ratează niciodată ocazia de a testa sloturile fără costuri.

Verdictul despre Lucky Leprechaun Microgaming

Free Lucky Leprechaun a primit 3.8/5 stele pe site-urile de jocuri de noroc. Jucătorilor le place designul simplu și regulile ușoare. Echipa noastră apreciază procedura ușor de câștigat a acestui slot. Am testat jocul pe mize mici și mari și de la 1 la 5 role. Concluzia este că mizele mari promit câștiguri mai frecvente și mai bune. Jocurile gratuite permit să se testeze și chiar să se atingă jackpotul de aur. Acest slot machine s-ar putea să se potrivească cunoscătorilor de folclor irlandez și joc tradițional. Cei, care caută mega jackpot-uri, grafică neobișnuită și varietate de bonusuri, trebuie să caute un alt slot.

Pro și contra

Pro
 • Două jocuri bonus intrigante promit lovituri profitabile;
 • Este compatibil cu calculatoarele personale, tabletele și smartphone-urile;
 • Trei tipuri de jackpot adaugă emoție la joc;
 • Spiridușul amuzant conduce un jucător prin jocuri de noroc;
 • Efectele sonore și grafica sunt decente și plăcute;
 • RTP-ul său este ridicat.
Contra
 • Volatilitatea sa este scăzută, iar iubitorii de risc ar putea considera că este plictisitor;
 • nu are jackpoturi progresive.

Despre autor