Break Da Bank Again

Break Da Bank Again

de
RTP: 95.43%
Volatilitate: Ridicată
Joacă Break Da Bank Again fără Înregistrare
4.6/5 - (10 votes)

Acest slot video este o afacere fantastică. Este excelent pentru jucătorii care caută un val de emoție din cauza jafurilor de bănci (totuși, cele legale în jocuri). Break da Bank Again este un slot cu 5 role și 9 linii de plată, cu o volatilitate scăzută RTP 95,43% și o multitudine de caracteristici bonus. Are un design simplu, fără animații 3D. Chiar și așa, un câștig de până la 37.575x este posibil în condiții excepționale.

Break Da Bank Again demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Break Da Bank Again cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Break Da Bank Again pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Break Da Bank Again
Break Da Bank Again">

Break Da Bank Again recenzie

Multe sloturi sunt acum legate de bani, obiecte de valoare și active bancare, deoarece jucătorii care se bucură de astfel de jocuri pretind că sunt „implicați în acte ilegale”. Drept urmare, aparatul de păcănele Break da Bank Again vă va oferi o experiență virtuală de spargere a seifurilor bancare (fără intenții ilegale, vă rog). Inițial, acesta continuă varianta anterioară Break da Bank, dar cu câteva caracteristici noi. O puteți folosi pentru a declanșa din când în când rotiri gratuite, care sunt potențate de multiplicatori. Pe de altă parte, pariurile maxime scăzute continuă să dezamăgească jucătorii, deoarece se returnează doar 22,50 din pariul pariat (valoarea fisei). Deoarece grafica nu s-a schimbat prea mult, acest joc ar putea deveni învechit în viitor. Fără un design mai bun, totul este destul de simplu. 

Înăuntru se află mai multe simboluri de valoare mică, cum ar fi A-10 și simboluri mai valoroase, cum ar fi bancnote de un dolar și lingouri de aur. 

Break da Bank Again demo

Dacă nu doriți să vă reîncărcați contul, demonstrația Break Da Bank Again este disponibilă pentru a juca fără înregistrări. În caz contrar, rămâi la jocul pe bani reali. Dacă doriți să îl testați prin intermediul gadgeturilor mobile, din nou, este ușor de utilizat, prin urmare, compatibil cu majoritatea dispozitivelor OS.

Break Da Bank Again: Pariuri, RTP și varianță

Microgaming a anunțat un RTP de 95,43%, cu o volatilitate de nivel mediu. Singurele pariuri cu care se poate juca sunt 0.09 / 22.50.

Tabelul de plată

 Două simboluri pe roleTrei simboluri pe rolePatru simboluri pe roleCinci simboluri pe role
Sapphire2.515150
Cash1.507.5075
Coins1520
Golden bars210100
Check1.20650
A0.902.59
K, Q0.501.507
J, 100.2015
WILD symbol12.5075750
SCATTER1.80

Break Da Bank Again: Caracteristici cheie

Acest joc ca la aparate online este bine cunoscut pentru funcțiile sale profitabile Wilds, Scatters și Gamble.

Simbolurile wild înlocuiesc toate simbolurile low-cost. Acest lucru duce, de asemenea, la o multiplicare de 5 ori. Cu rotirile gratuite Break da Bank Again, dacă prinzi mai multe wild-uri, combinația ta de câștiguri poate crește de 25x.

Simbolurile Scatter, pe lângă simbolurile Wild, pot fi folosite pentru a activa rotirile bonus. Cinci simboluri echivalează cu douăzeci și cinci de rotiri, trei simboluri echivalează cu cincisprezece, patru simboluri echivalează cu douăzeci, iar trei simboluri echivalează cu douăzeci și cinci. Nu le veți putea redeclanșa aici, spre deosebire de multe alte jocuri. Totuși, în timpul rundei bonus, fiecare scatter aterizat adaugă +1 rotire gratuită. În timpul rundei bonus a slotului, scatter-urile apar frecvent pe role, ceea ce este benefic pentru jucători.

În cele din urmă, există posibilitatea de a alege să pariați. Puteți pur și simplu să vă riscați câștigurile, ghicind culoarea sau culoarea cărții. Dacă prezici corect, îți dublezi sau cvadruplezi banii, în timp ce dacă ghicești greșit, pierzi tot câștigul anterior. Este complet opțional, așa că ești liber să treci peste.

Reguli pentru a juca Break da Bank Again

Există butoane simple pentru Învârtire, Joc automat (până la 25 de învârtiri automate), Învârtiri turbo și Setări de pariere, care vă permit să alegeți pariul. Dacă este necesar, consultați informațiile slotului pentru indicii privind regulile, tabelul de plăți și controalele jocului. Odată ce funcția de rotire este activată, rolele se vor roti automat fără intervenția ta.

Materiale vizuale și audio

După cum am mai spus, conceptul de bază al jocului Break da Bank Again este vechi, iar Microgaming a făcut prea puțin pentru a actualiza tema. Aveți o rolă alimentată de bănci și simboluri de cărți pe ea. Există cecuri bancare și lingouri de aur, iar totul este destul de atrăgător, dar nu este inclusă nicio animație 3D fantezistă. Veți auzi sunete care sună ca și cum ar veni de la o bancă ocupată în timpul zilei în ceea ce privește sunetul audio. O muzică populară obișnuită de bun venit cu ceva vorbit poate fi găsită în majoritatea lobby-urilor. Deoarece melodia și tema generală sunt excesiv de repetitive, se recomandă să experimentați jocul cu rotirea turbo.

Testați jocul ca la aparate Break da Bank în jocul demo

Sunteți interesat să declanșați rotiri fără sfârșit? Poți să joci Break da Bank Again pentru distracție gratis pe play-fortune.ro. Nu este nevoie de înregistrări, alegi jocul fără depunere unde nu riști bani reali. Altfel, nu ezita să te bazezi pe lista de cazinouri online de pe Playfortunefor.fun unde sunt disponibile și versiuni demo.

break da bank again mobile

Concluzia

Opțiunea de joc gratuit Break the Bank Again, pentru jucătorii moderni care preferă grafica de înaltă rezoluție și animațiile complicate, nu este prima alegere. Nu vor exista caracteristici neobișnuite care să vă surprindă. Este, totuși, o alegere bună pentru cei care nu vor să fie deranjați de o mulțime de reguli. Porniți rolele, profitați de rotirile bonus, înmulțiți-vă câștigurile sau folosiți funcția gamble pentru a vă pune câștigurile în joc.

Pro și contra

Pro
  • Toate câștigurile din rotirile gratuite sunt înmulțite de 5 ori.
  • Linii de plată ajustabile
  • Runda bonus de rotiri gratuite
Contra
  • Cărți de joc generice
  • Fără jackpot progresiv

Despre autor