Book Of Oz

Book Of Oz

de
RTP: 96.50%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 5000x
Joacă Book Of Oz fără Înregistrare
4.4/5 - (10 votes)
Book Of Oz demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Book Of Oz cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Book Of Oz pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Book Of Oz slot recenzie

Book of Oz este un joc ca la aparate online de la Microgaming, cu 5 role și 3 rânduri. Rotirile duble pot fi achiziționate de pe oricare dintre cele cinci role. Această rundă bonus este o serie de rotiri gratuite în care un simbol se extinde și oferă premii indiferent de locația sa. Este un slot cu volatilitate ridicată, cu un RTP de 96,5% și un premiu maxim de 5000x.

Designul și coloana sonoră a slotului Book of Oz

Jocul ca la aparate are elemente grafice care ar arăta grozav într-un film. Rolele sunt clar vizibile pe un fundal verde, care reprezintă intrarea în Emerald City. Încăperea este de inspirație Art Deco și prezintă coloane, detalii aurite și o fereastră cu o ramă aurită. Rolele au un fundal negru și verde, sunt încadrate cu aur și conțin simbolurile jocului. Acestea încep de la cea mai mică valoare, de la 10 la As.

Elementele cu valoare intermediară sunt cele care aparțin expertului. Printre acestea se numără trei poțiuni de culoare roșie, albastră și violet și valorosul Vrăjitor din Oz. Simbolul scatter este simbolul Book of Oz. În acest joc nu apar Toto sau Dorothy și nu există nicio vrăjitoare.

Puteți ajusta designul său vizual uimitor în meniul Settings (Setări) situat în partea de jos a ecranului. Aici puteți alege Enhanced (Îmbunătățit) din Basic (De bază). Grafica de bază nu este necesară dacă viteza internetului încetinește. Pentru a vă bucura corect de grafica detaliată, vă recomandăm WiFi sau bandă largă.

Cum să joci jocul ca la aparate Book Of Oz

Book of Oz este un joc ca la aparate Microgaming cu 5 role și 10 linii de plată. În partea de jos a ecranului sunt disponibile multe opțiuni pentru a vă modifica pariul. Poți schimba mărimea fisei de la 0,10 la 0,50 și poți plasa maxim 5 monede. Acest lucru vă permite să plasați un minim de 25c și un maxim de 25 EUR. Aceasta este o gamă excelentă pentru toți jucătorii.

Care este RTP-ul pentru slotul Book Of Oz?

RTP (return-to-player payout) al lui Book of Oz este de 96,39%. Acest procentaj reprezintă suma medie pe care o poți câștiga pentru fiecare PS100 pariat.

Acest joc de păcănele cu volatilitate ridicată este perfect pentru jucătorii care vor să aibă răbdare și să obțină mai multă emoție decât premii mici. Două jocuri pot avea același RTP de-a lungul timpului. Cu toate acestea, un joc cu volatilitate scăzută va plăti mai des premii mai mici, în timp ce un joc cu volatilitate ridicată va oferi mai des premii mai mari.

Book of Oz Bonusuri și rotiri gratuite

Bonusul principal al Book of Oz este bonusul de rotiri gratuite. Poți primi până la 25 de rotiri gratuite dacă prinzi trei sau mai multe simboluri carte de aur. În această rundă, un simbol special se extinde până când acoperă întreaga rolă. Această funcție vă poate aduce un premiu în valoare de 5000x.

De asemenea, vă puteți bucura de rotiri duble la jocul ca la aparate Book of Oz de la Microgaming. Poți cumpăra o a doua rotire la finalul oricărei rotiri din jocul principal. Fiecare dintre ele are un preț în funcție de numărul de simboluri de pe fiecare rolă. Rotirile duble sunt posibile și vei fi eligibil pentru un premiu mare.

Prezentare generală

Book of Oz este un joc ca la aparate online foarte diferit de alte jocuri ca la aparate Microgaming. Aceasta este o schimbare revigorantă, cu caracteristici bonus unice care nu se găsesc adesea în sloturile online. Învârtirile duble adaugă emoție jocului, deoarece poți controla când și câte combinații câștigătoare vei obține. Deși funcția de rotiri gratuite este medie, simbolurile expansive adaugă o notă unică jocului.

Despre autor