Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Book Of Oz

Book Of Oz

de
RTP: 96.50%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 5000x
Joacă Book Of Oz fără Înregistrare
4.4/5 - (10 votes)
Book Of Oz demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Microgaming sigure și de încredere unde să jucați Book Of Oz cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Book Of Oz pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Book Of Oz slot recenzie

Book of Oz este un joc ca la aparate online de la Microgaming, cu 5 role și 3 rânduri. Rotirile duble pot fi achiziționate de pe oricare dintre cele cinci role. Această rundă bonus este o serie de rotiri gratuite în care un simbol se extinde și oferă premii indiferent de locația sa. Este un slot cu volatilitate ridicată, cu un RTP de 96,5% și un premiu maxim de 5000x.

Designul și coloana sonoră a slotului Book of Oz

Jocul ca la aparate are elemente grafice care ar arăta grozav într-un film. Rolele sunt clar vizibile pe un fundal verde, care reprezintă intrarea în Emerald City. Încăperea este de inspirație Art Deco și prezintă coloane, detalii aurite și o fereastră cu o ramă aurită. Rolele au un fundal negru și verde, sunt încadrate cu aur și conțin simbolurile jocului. Acestea încep de la cea mai mică valoare, de la 10 la As.

Elementele cu valoare intermediară sunt cele care aparțin expertului. Printre acestea se numără trei poțiuni de culoare roșie, albastră și violet și valorosul Vrăjitor din Oz. Simbolul scatter este simbolul Book of Oz. În acest joc nu apar Toto sau Dorothy și nu există nicio vrăjitoare.

Puteți ajusta designul său vizual uimitor în meniul Settings (Setări) situat în partea de jos a ecranului. Aici puteți alege Enhanced (Îmbunătățit) din Basic (De bază). Grafica de bază nu este necesară dacă viteza internetului încetinește. Pentru a vă bucura corect de grafica detaliată, vă recomandăm WiFi sau bandă largă.

Cum să joci jocul ca la aparate Book Of Oz

Book of Oz este un joc ca la aparate Microgaming cu 5 role și 10 linii de plată. În partea de jos a ecranului sunt disponibile multe opțiuni pentru a vă modifica pariul. Poți schimba mărimea fisei de la 0,10 la 0,50 și poți plasa maxim 5 monede. Acest lucru vă permite să plasați un minim de 25c și un maxim de 25 EUR. Aceasta este o gamă excelentă pentru toți jucătorii.

Care este RTP-ul pentru slotul Book Of Oz?

RTP (return-to-player payout) al lui Book of Oz este de 96,39%. Acest procentaj reprezintă suma medie pe care o poți câștiga pentru fiecare PS100 pariat.

Acest joc de păcănele cu volatilitate ridicată este perfect pentru jucătorii care vor să aibă răbdare și să obțină mai multă emoție decât premii mici. Două jocuri pot avea același RTP de-a lungul timpului. Cu toate acestea, un joc cu volatilitate scăzută va plăti mai des premii mai mici, în timp ce un joc cu volatilitate ridicată va oferi mai des premii mai mari.

Book of Oz Bonusuri și rotiri gratuite

Bonusul principal al Book of Oz este bonusul de rotiri gratuite. Poți primi până la 25 de rotiri gratuite dacă prinzi trei sau mai multe simboluri carte de aur. În această rundă, un simbol special se extinde până când acoperă întreaga rolă. Această funcție vă poate aduce un premiu în valoare de 5000x.

De asemenea, vă puteți bucura de rotiri duble la jocul ca la aparate Book of Oz de la Microgaming. Poți cumpăra o a doua rotire la finalul oricărei rotiri din jocul principal. Fiecare dintre ele are un preț în funcție de numărul de simboluri de pe fiecare rolă. Rotirile duble sunt posibile și vei fi eligibil pentru un premiu mare.

Prezentare generală

Book of Oz este un joc ca la aparate online foarte diferit de alte jocuri ca la aparate Microgaming. Aceasta este o schimbare revigorantă, cu caracteristici bonus unice care nu se găsesc adesea în sloturile online. Învârtirile duble adaugă emoție jocului, deoarece poți controla când și câte combinații câștigătoare vei obține. Deși funcția de rotiri gratuite este medie, simbolurile expansive adaugă o notă unică jocului.

Despre autor