Slotfather

Slotfather

de
RTP: 95.69%
Volatilitate: Medie
Joacă Slotfather fără Înregistrare
4.2/5 - (12 votes)
Slotfather demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Betsoft sigure și de încredere unde să jucați Slotfather cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Slotfather pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Slotfather
Slotfather">

Juca SlotFather gratuit

The Slotsfather, noul slot machine cu cinci role de la play-fortune.ro vine pe ecranele noastre pentru a ne cufunda într-o aventură hilară în lumea interlopă a orașului, datorită căreia vei deveni unul dintre ucenicii mafioților. Vei începe foarte curând să te bucuri de beneficiile pe care ți le va aduce această activitate lucrativă.

Lumea intensă și incontrolabilă a mafiei este perfect reflectată atât în grafica uimitoare, cât și în multiplele jocuri suplimentare ale jocului.

În anii 1930, mafia siciliană controla comerțul cu alcool, droguri, prostituție și jocuri de noroc. Nimic nu scăpa de ochiul său vigilent. Oricine încerca să înființeze o afacere pe teritoriul său trebuia să plătească tribut sau să suporte consecințele. Dar dintre toți acești gangsteri periculoși, unul a preluat controlul orașului și mai ales a ceea ce înconjoară aparatele de joc. Este vorba despre Slotsfather, un criminal carismatic și violent care, ajutat de acoliții săi și mai periculoși, va cântări posibilitatea ca tu să te alături bandei sale.

Cu unul dintre cele mai spectaculoase designuri din ultima vreme, slotul The Slotsfather este o adevărată demonstrație de grafică și animații tridimensionale care te va uimi încă de la prezentare. Grație numărului impresionant de căsuțe care ne vor oferi premii la o combinație de două dintre ele, vom trăi toată pasiunea și pericolul vieții întunecate a infractorilor. În ele, vom regăsi majoritatea elementelor iconografice ale cinematografiei și ale ficțiunilor polițiste sau ale unor povești legendare precum „The Godfather”. Angajații nașului Sammy „Quickfingers”, contabilul său inteligent, Frankie „da Fixer”, un bătăuș profesionist care se ocupă de partea cea mai expeditivă a afacerilor șefului, servietele pline de bani negri, mașinile uriașe, cele mai bune trabucuri și vinuri, mitralierele Thompson, patria mafiei, Italia și chiar inelul pe care nașul îl oferă pentru a-și săruta rudele. Mulțumită tuturor acestora, vom obține un număr incredibil de piese câștigătoare și vom acumula un număr bun de venituri.

slotfather line payouts
Câștiguri pe linie Slotfather

În plus, cutiile normale de joc în sine ne pot aduce câteva jocuri suplimentare fără a fi nevoie de apariția cutiilor speciale, pe care le are și jocul. Prima dintre aceste combinații speciale este Sneeky Instant Win. Atunci când, într-un joc, găsim una lângă alta cutiile cu servieta cu bancnote și cea cu Sammy Quickfingers, vom primi imediat un anumit premiu în bani, care va fi adăugat în contul tău.

Al doilea dintre jocurile suplimentare este Multiplier Mob Free Spins activat atunci când găsim cutia mitralierei și cea a lui Frankie „da Fixer” pe aceeași linie de joc. Frankie va trage o rafală din mitralieră, iar atunci trebuie să alegem între una dintre găurile de gloanțe. Fiecare dintre ele ascunde o anumită rundă de rotiri gratuite și un multiplicator dedesubt. Imediat după aceea, va începe runda de rotiri gratuite menționată mai sus. Vom primi cât mai multe premii pe care le putem acumula.

Cea de-a treia dintre rundele suplimentare pe care le putem accesa în acest slot este oferită de căsuța specială Underboss Scatter. Vom primi bani ori de câte ori aceasta apare pe rolele noastre. 50 de credite dacă apar trei Underboss și treizeci dacă apare cu un alt personaj, cum ar fi Frankie și Sammy.

Pro și contra

Pro
  • Un joc care arată fantastic
  • Jocuri bonus interesante
Contra
  • Funcția fără miză

Despre autor