Gladiator

Gladiator

de
RTP: 92.67%
Volatilitate: Medie
Joacă Gladiator fără Înregistrare
3.7/5 - (8 votes)
Gladiator demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Betsoft sigure și de încredere unde să jucați Gladiator cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Gladiator pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Gladiator
Gladiator">

Gladiator slot joc de revizuire

În acest joc de păcănele, te vei alătura vremurilor romanilor, unde împărații și gladiatorii erau ceva obișnuit. Luptă împotriva dușmanilor în marile circuri și adună câștiguri mari în lupta ta. Pe această pagină, veți găsi un joc demo gratuit al slotului Gladiator.

Tuturor le plac poveștile despre Roma antică și zilele lor de glorie de demult. Dacă ești unul dintre cei care au văzut toate serialele și filmele de televiziune despre gladiatori și conducătorii antici din epoca romană, atunci ai găsit aparatul de păcănele perfect. Aparatul de păcănele Gladiator este distractiv și oferă multă distracție cu numeroasele sale jocuri suplimentare și bonusuri. Gladiator este plin de multe caracteristici, ceea ce înseamnă că durează mult timp până când începi să te plictisești să îl joci. Oportunitatea de a câștiga în multe moduri diferite înseamnă că acest slot machine îi poate distra pe cei mai mulți oameni timp de multe ore la rând. Gladiator te duce chiar și în spatele zidurilor legendarului Colosseum din Roma.

Jocul din Gladiator Slot

Acest joc de păcănele are multe simboluri diferite și oportunități de câștig cu wilds, scatters și lupte de gladiatori. Câștigurile Scatter sunt variate, dar când trebuie să ai trei sau mai multe simboluri Colosseum, vei câștiga. Ceea ce se întâmplă atunci este că porțile Colosseumului se deschid. Veți afla apoi cât ați câștigat și ce câștiguri sunt ascunse în spatele porților.

Meciul Gladiator. Ești pregătit pentru un meci în marea arenă din interiorul Colosseumului? În jocul bonus, va trebui să lupți împotriva altor gladiatori pentru a câștiga premiile mari. Cât de mult câștigi este judecat în funcție de abilitățile tale de luptă.

Un alt joc bonus este Bonusul Împărăteasa. Aceasta apare destul de rar, dar te poate îmbogăți! Dacă simbolul ei apare pe linia de sus, bonusul va face ca două dintre role să devină wild.

Pro și contra

Pro
  • Complet compatibil cu telefonul mobil
  • Tema gladiatorilor este distractivă
  • Funcții bonus captivante
Contra
  • Design grafic învechit
  • Nu întotdeauna câștiguri mari

Despre autor