Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Gladiator

Gladiator

de
RTP: 92.67%
Volatilitate: Medie
Joacă Gladiator fără Înregistrare
3.7/5 - (8 votes)
Gladiator demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Betsoft sigure și de încredere unde să jucați Gladiator cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Gladiator pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Gladiator
Gladiator">

Gladiator slot joc de revizuire

În acest joc de păcănele, te vei alătura vremurilor romanilor, unde împărații și gladiatorii erau ceva obișnuit. Luptă împotriva dușmanilor în marile circuri și adună câștiguri mari în lupta ta. Pe această pagină, veți găsi un joc demo gratuit al slotului Gladiator.

Tuturor le plac poveștile despre Roma antică și zilele lor de glorie de demult. Dacă ești unul dintre cei care au văzut toate serialele și filmele de televiziune despre gladiatori și conducătorii antici din epoca romană, atunci ai găsit aparatul de păcănele perfect. Aparatul de păcănele Gladiator este distractiv și oferă multă distracție cu numeroasele sale jocuri suplimentare și bonusuri. Gladiator este plin de multe caracteristici, ceea ce înseamnă că durează mult timp până când începi să te plictisești să îl joci. Oportunitatea de a câștiga în multe moduri diferite înseamnă că acest slot machine îi poate distra pe cei mai mulți oameni timp de multe ore la rând. Gladiator te duce chiar și în spatele zidurilor legendarului Colosseum din Roma.

Jocul din Gladiator Slot

Acest joc de păcănele are multe simboluri diferite și oportunități de câștig cu wilds, scatters și lupte de gladiatori. Câștigurile Scatter sunt variate, dar când trebuie să ai trei sau mai multe simboluri Colosseum, vei câștiga. Ceea ce se întâmplă atunci este că porțile Colosseumului se deschid. Veți afla apoi cât ați câștigat și ce câștiguri sunt ascunse în spatele porților.

Meciul Gladiator. Ești pregătit pentru un meci în marea arenă din interiorul Colosseumului? În jocul bonus, va trebui să lupți împotriva altor gladiatori pentru a câștiga premiile mari. Cât de mult câștigi este judecat în funcție de abilitățile tale de luptă.

Un alt joc bonus este Bonusul Împărăteasa. Aceasta apare destul de rar, dar te poate îmbogăți! Dacă simbolul ei apare pe linia de sus, bonusul va face ca două dintre role să devină wild.

Pro și contra

Pro
  • Complet compatibil cu telefonul mobil
  • Tema gladiatorilor este distractivă
  • Funcții bonus captivante
Contra
  • Design grafic învechit
  • Nu întotdeauna câștiguri mari

Despre autor