Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
A Christmas Carol

A Christmas Carol

de
RTP: 94.58%
Volatilitate: Medie
Joacă A Christmas Carol fără Înregistrare
4.2/5 - (12 votes)
A Christmas Carol demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Betsoft sigure și de încredere unde să jucați A Christmas Carol cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca A Christmas Carol pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

A Christmas Carol Slot

Dacă sunteți un fan al lui Dickens și al lui „A Christmas Carol” cu lacomul Ebenezer Scrooge, atunci A Christmas Carol ar trebui să fie cu siguranță pe lista de sloturi de Crăciun de la cazinou. Slot video de la Betsoft Gaming se distinge prin grafică modernă, detalii atent lucrate și animații netede. Jocul este disponibil, printre altele, pe cazinoul gratuit play-fortune.ro.

Pe tabla cu cinci role și trei rânduri apar toate personajele din celebra lucrare a lui Dickens și alte simboluri tematice, iar furnizorul vă permite să atingeți combinații câștigătoare pe până la 25 de linii de plată. Cele mai bune sloturi de Crăciun se laudă, de asemenea, cu un RTP ridicat și cu funcții interesante – ambele nu lipsesc în A Christmas Carol cu un RTP de 94,58%. Există un Jackpot de 2400 de monede, simboluri Wild și Scatter și rotiri gratuite care așteaptă jucătorii.

Despre autor