Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Event Horizon

Event Horizon

de
RTP: 96.51%
Volatilitate: Ridicată
Joacă Event Horizon fără Înregistrare
4.6/5 - (22 votes)
Event Horizon demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Betsoft sigure și de încredere unde să jucați Event Horizon cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Event Horizon pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Jozz
4,5 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite

Revizuirea slotului Event Horizon

Betsoft și-a construit o reputație excelentă pentru că oferă jocuri care sunt diferite de cele obișnuite. Unele dintre jocuri au o grafică și animații uimitoare. Deși Event Horizon nu este cel mai complicat joc al lor, acesta oferă multe dintre elementele cu care jucătorii Betsoft sunt obișnuiți, inclusiv mișcări fluide, teme unice, plăți generoase și caracteristici speciale creative. Event Horizon are 5 role, 3 rânduri și 243 de moduri de câștig. Are culori vibrante și un design frumos. Acest articol îi va informa pe cei care sunt interesați de joc despre tot ceea ce are de oferit. Vom trece în revistă întregul design, inclusiv denumirile, plățile și funcțiile bonus în mare detaliu.

Cum se joacă slotul Event Horizon

Event Horizon este un joc de păcănele online cu un design frumos și o mulțime de culori vii. Fundalul are un aer de spațiu cosmic. În timp ce simbolurile sunt în mare parte aceleași cu cele găsite în jocurile clasice de tip sloturi, cum ar fi mașinile de păcănele, ele sunt prezentate aici cu mai mult fler decât de obicei. Există 243 de moduri de a câștiga, ceea ce le oferă jucătorilor posibilitatea de a face combinații câștigătoare. În partea de jos a ecranului sunt afișate totalurile și butoanele.

Designul cu 243 de moduri în care poți câștiga îi ajută pe jucători să aducă mai multe credite în timpul sesiunii de joc. Valoarea fisei începe de la 0,02 și ajunge până la 0,25. De asemenea, puteți plasa 5 monede pe linie. Acest lucru vă permite să încadrați jocul în bugetul dumneavoastră.

Caracteristicile bonusului Event Horizon

Betsoft este adesea menționat ca un furnizor de software cu o mulțime de caracteristici speciale și runde bonus. Event Horizon poate că nu are multe caracteristici speciale, dar oferă un mediu de joc excelent. Aspectul, gameplay-ul și caracteristicile sale îl fac o alegere excelentă atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei care doresc să se bucure de un joc de păcănele relaxant. Atunci când jucătorii nu au chef să petreacă atât de mult timp gândindu-se la joc, acesta le oferă o pauză.

Event Horizon are un simbol wild care este planeta. Atunci când simbolul wild este un câștig, acesta va apărea pe role. Simbolul wild poate înlocui oricare dintre simbolurile din acest joc. Acest lucru îl poate face un simbol wild foarte profitabil.

Funcția de sincronizare este o altă caracteristică grozavă a acestui joc. Două sau mai multe role pot fi sincronizate atunci când jucătorul se învârte. Aceste role vor afișa aceleași simboluri una lângă alta atunci când se întâmplă acest lucru. Rolele sincronizate care sunt în două direcții pot fi stivuite pentru a deveni trei, patru sau chiar cinci. Acest lucru îi poate permite jucătorului să obțină niște câștiguri uimitoare.

Rezumat

Event Horizon este un joc ca la aparate online care este distractiv de jucat. Culorile luminoase creează un mediu de joc grozav, iar jocul rulează rapid. Betsoft alimentează acest joc, dar are un design mai simplu decât unele dintre jocurile lor mai complicate. Acest joc este un loc bun de început pentru jucătorii noi la sloturi online. Aceștia se pot obișnui apoi cu jocuri mai complexe și pot trece la jocuri mai provocatoare.

Event Horizon a fost o experiență minunată. A fost foarte atractivă. Jocul este unul la care aș putea petrece mult timp, chiar dacă avea prea multe elemente. Nu are multe caracteristici unice, dar a avut suficiente pentru a fi distractiv și profitabil. Un alt lucru care mi-a plăcut a fost designul cu 243 de moduri în care poți câștiga. Este un joc fantastic pe care oricine caută ar trebui să îl joace.

Despre autor