Legend of the Nile

Legend of the Nile

de
RTP: 95.62%
Volatilitate: Ridicată
Joacă Legend of the Nile fără Înregistrare
4.5/5 - (10 votes)
Legend of the Nile demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Betsoft sigure și de încredere unde să jucați Legend of the Nile cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Legend of the Nile pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Legend of the Nile
Legend of the Nile">

Legend of the Nile slot recenzie

Legend of the Nile este un joc de păcănele progresiv, creat de Betsoft, care se desfășoară pe o grilă 6 × 6. Jocul este inspirat de Egiptul antic și de comorile aflate în (și în jurul) Nilului, ascunse adânc în piramide și păzite de zeii egipteni. Sulurile sunt pline de simboluri sub forma diferitelor hieroglife.

Legenda Nilului are următoarele caracteristici

Simbolurile plătesc pe măsură ce aterizează în poziții apropiate care împreună formează un model. Atât tu, care vrei să învârți niște rotiri modeste, cât și tu, care preferi să pariezi mult, poți aprecia nivelurile de pariere disponibile în joc.

Legend of the Nile demo

Tabla de joc este transparentă, ceea ce face accesibilă vizualizarea fundalului, care este o priveliște dincolo de Nil și piramidele pompoase. În partea de jos a imaginii puteți vedea un iaz în care nuferi și frunze verzi cresc liber. În timpul funcțiilor Freespins, culorile se schimbă: în loc de soarele strălucitor care stă în mijlocul cerului și luminează zona, a venit amurgul, iar soarele a apus ca o sclipire în spatele vârfurilor piramidelor. Animațiile sunt atrăgătoare și elegante, ceea ce face ca jocul să fie și mai distractiv.

Simboluri

Simbolurile din slotul Legend of the Nile includ simboluri plătitoare standard și medii sub forma unor hieroglife egiptene antice, zeii egipteni Anubis, Isis și Ra, precum și simbolurile wild proiectate în piramidă, care înlocuiesc toate simbolurile, cu excepția simbolurilor zeilor. Acest simbol wild face, de asemenea, plăți masive, care echivalează cu un uimitor 6.000 de monede pentru 20 sau mai multe wild-uri!

legend of the nile slot paytable

Piramida acționează ca wild și înlocuiește toate simbolurile din joc, cu excepția simbolurilor zeilor: Ra, Isis și Anubis. Un grup de Wild-uri va înlocui doar simbolurile adiacente. Dacă prindeți 4 sau mai multe piramide, Wild-urile pot acorda un premiu care poate ajunge la 6.000 de monede.

Simbolul Ra poate declanșa Ra Power, Ra Free Spins și Ra Jackpot. Unul sau mai multe simboluri Ra acordă un premiu în bani și continuă până la bara Ra Power, situată în stânga rolelor. „Ra Power Bar” se resetează după fiecare rotație.

Rezumat

Legend of the Nile este unul dintre jocurile video de păcănele de la BetSoft care se simte modern și nou la prima vedere, iar această senzație continuă din ce în ce mai departe în joc și, mai ales, cu toate funcțiile incluse în acest joc online. Coloana sonoră adaugă un element de entuziasm jocului, iar alte efecte audio și vizuale se vizualizează bine pe măsură ce vă obțineți câștigurile. Nu numai atât, au combinat acest lucru cu mecanismul lor de „cascadă”, ceea ce face ca acest slot machine să fie diferit de alte sloturi similare cu o temă asemănătoare.

Pro și contra

Pro
  • Sloturi cu tematică egipteană antică
  • Câștiguri în cascadă
  • Jackpotul progresiv oferă câștiguri mai mari
Contra
  • Gameplay complicat

Despre autor