Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sakura Fortune

Sakura Fortune

de
RTP: 96.58%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 951x
Joacă Sakura Fortune fără Înregistrare
4.8/5 - (11 votes)
Sakura Fortune demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Quickspin sigure și de încredere unde să jucați Sakura Fortune cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Sakura Fortune pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Sakura Fortune
Sakura Fortune">

Jocul de păcănele Sakura Fortune plin de respin-uri cu wild-uri lipicioase

Calitatea sloturilor dezvoltate și proiectate de Quickspin devine din ce în ce mai bună, iar Sakura Fortune este un bun exemplu. Aici facem o călătorie în Japonia, unde ne așteaptă copaci înfloriți și dragoni aurii.

sakura fortune demo

Jocul ca la aparate video Sakura Fortune este format din cinci role, patru rânduri și 40 de linii de plată. Suntem purtați în povestea prințesei roșii, care se luptă cu conducătorii răi în drumul ei spre bogăție. Simbolurile de pe role sunt cunoscute din cultura japoneză, unde prințesa este simbolul wild al jocului.

sakura fortune betlines

La fel ca multe alte jocuri de păcănele noi, Sakura Fortune este plin de funcții interesante, inclusiv rotiri gratuite, funcția nudge aleatorie și reluările Sakura Fortune. Acesta din urmă este activat dacă un simbol wild stivuit apare pe rolele doi, trei sau patru. Atunci vor fi activate două rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri, simbolul wild va fi blocat și va oferi oportunități de câștig gigantice.

Jocul de păcănele are, de asemenea, o funcție nudge aleatorie încorporată, în care simbolul wild „nudger”. Acest lucru înseamnă că, dacă unul sau două simboluri de pe roată sunt wild-uri, un „nudge” se va asigura că un alt simbol, deasupra sau dedesubt, va fi transformat în wild, iar funcția respin este activată. Dacă prindeți trei sau mai multe simboluri bonus, se activează rotirile gratuite, unde puteți câștiga sume uriașe de bani în care simbolurile wild sunt încă lipite și stivuite.

Putem spune cu sinceritate că merită să încerci sloturile Quickspin. Puteți găsi Sakura Fortune la cazinourile Booi și Play Fortuna, unde puteți testa singuri toate funcțiile amuzante și distractive și o puteți ajuta pe prințesă să recâștige comoara pierdută.

Despre autor