Sakura Fortune

Sakura Fortune

de
RTP: 96.58%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 951x
Joacă Sakura Fortune fără Înregistrare
4.8/5 - (11 votes)
Sakura Fortune demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Quickspin sigure și de încredere unde să jucați Sakura Fortune cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Sakura Fortune pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Sakura Fortune
Sakura Fortune">

Jocul de păcănele Sakura Fortune plin de respin-uri cu wild-uri lipicioase

Calitatea sloturilor dezvoltate și proiectate de Quickspin devine din ce în ce mai bună, iar Sakura Fortune este un bun exemplu. Aici facem o călătorie în Japonia, unde ne așteaptă copaci înfloriți și dragoni aurii.

sakura fortune demo

Jocul ca la aparate video Sakura Fortune este format din cinci role, patru rânduri și 40 de linii de plată. Suntem purtați în povestea prințesei roșii, care se luptă cu conducătorii răi în drumul ei spre bogăție. Simbolurile de pe role sunt cunoscute din cultura japoneză, unde prințesa este simbolul wild al jocului.

sakura fortune betlines

La fel ca multe alte jocuri de păcănele noi, Sakura Fortune este plin de funcții interesante, inclusiv rotiri gratuite, funcția nudge aleatorie și reluările Sakura Fortune. Acesta din urmă este activat dacă un simbol wild stivuit apare pe rolele doi, trei sau patru. Atunci vor fi activate două rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri, simbolul wild va fi blocat și va oferi oportunități de câștig gigantice.

Jocul de păcănele are, de asemenea, o funcție nudge aleatorie încorporată, în care simbolul wild „nudger”. Acest lucru înseamnă că, dacă unul sau două simboluri de pe roată sunt wild-uri, un „nudge” se va asigura că un alt simbol, deasupra sau dedesubt, va fi transformat în wild, iar funcția respin este activată. Dacă prindeți trei sau mai multe simboluri bonus, se activează rotirile gratuite, unde puteți câștiga sume uriașe de bani în care simbolurile wild sunt încă lipite și stivuite.

Putem spune cu sinceritate că merită să încerci sloturile Quickspin. Puteți găsi Sakura Fortune la cazinourile Booi și Play Fortuna, unde puteți testa singuri toate funcțiile amuzante și distractive și o puteți ajuta pe prințesă să recâștige comoara pierdută.

Despre autor