Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Goldilocks

Goldilocks

de
RTP: 96.84%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 819x
Joacă Goldilocks fără Înregistrare
4.7/5 - (15 votes)
Goldilocks demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Quickspin sigure și de încredere unde să jucați Goldilocks cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Goldilocks pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Goldilocks
Goldilocks">

Goldilocks and The Wild Bears slot recenzie

Prietenii noștri de la QuickSpin au produs încă o dată un joc de păcănele care ne evocă amintiri, acum poți juca versiunea gratuită a jocului de păcănele Goldilocks!

Un basm popular și frumos despre o fată cu părul de aur este readus la viață sub forma unui slot machine bine creat! Acest joc de păcănele se bazează pe basmul despre fata cu părul auriu și este astfel firul comun al întregului joc.

goldilocks free spins

Caracteristicile slotului Goldilocks

Din punct de vedere tehnic, acest joc de păcănele este foarte asemănător cu toate celelalte jocuri de păcănele de pe internet, aici vei găsi 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată! O configurație destul de standard de slot machine video cu alte cuvinte. Când descriem pariul pe rotire la acest slot machine, putem spune imediat că QuickSpin a dat lovitura cu toba mare. Aici puteți paria de la un modest 0,01 monede pe linie până la un incredibil 10 monede pe linie de pariu.

betlines

Acest lucru înseamnă că poți paria până la 250 de bănuți pe rotire, ceea ce este suficient pentru a satisface orice jucător cu miză mare. Acest lucru face ca jocul de păcănele Goldilocks să fie potrivit atât pentru jucătorii de hobby, cât și pentru cei mai mari jucători. Ce jucător ești tu?

Dacă ne uităm la funcțiile speciale, putem menționa mai întâi simbolul wild obișnuit al acestui joc ca la aparate. Acesta simbolizează toate celelalte simboluri și creează combinații câștigătoare acolo unde la început ai crezut că nu este posibil. Simbolul wild de pe acest slot machine este casa urșilor. Acest simbol acționează într-un fel ca un joker și vă ajută să câștigați bani. Un simbol poate face parte din mai multe combinații câștigătoare în același timp.

Cealaltă caracteristică specială a acestui joc ca la aparate este reprezentată de wild-urile multiplicatoare. Simbolul este un bol de terci și funcționează la fel ca simbolul wild și activează funcția specială wild multiplicator. Diferența dintre aceste simboluri este că acestea îți multiplică câștigurile dacă se află într-o combinație câștigătoare, 1 wild multiplicator îți oferă de 2 ori câștigul, 2 wild multiplicatori îți oferă de 3 ori câștigul obișnuit și, nu în ultimul rând, 3 wild multiplicatori îți oferă de 3 ori câștigul obișnuit. Dacă aveți noroc cu combinațiile câștigătoare, acesta poate fi un câștig uriaș!

O altă funcție specială care trebuie menționată este funcția de rotiri gratuite, rotirile gratuite sunt ceva ce toți jucătorii iubesc și se pare că QuickSpin a înțeles acest lucru. Aici veți găsi o funcție de rotiri gratuite în toată regula, activată de 3 sau mai multe simboluri ale părului auriu în sine. Veți câștiga apoi 10 rotiri gratuite, care conțin o funcție unică fantastică, care poate oferi câștiguri uriașe, deoarece este vorba despre colectarea de păr auriu căscat (fata despre care este vorba în poveste). Aceste simboluri vor fi apoi transferate în contorul de stare de sub linia de plată și vă vor permite să câștigați bani mulți!

goldilocks free spins round

Sub rolele câștigătoare puteți vedea cei trei urși și câmpurile goale de lângă ei – aici se află simbolul părului de aur atunci când apare pe role. Atunci când trei exemplare ale ei au fost adunate, simbolul tatălui ursului se va transforma într-un simbol wild. Dacă mai colectezi încă cinci simboluri ale părului auriu, câștigi 2 rotiri gratuite suplimentare, pe lângă faptul că mama urs devine și ea wild! Alte cinci simboluri de păr auriu ne oferă încă două rotiri gratuite. În plus, simbolurile wild din jocul de bază urmează și în jocul de rotiri gratuite, așa că aici veți primi practic până la 4 wild-uri în același timp, iar plățile mari sunt aproape garantate!

goldilocks slot epic win

Ca să rezumăm jocul de păcănele Goldilocks de la QuickSpin, nu putem spune decât că suntem impresionați. Aici au reușit să creeze ceva ce evocă amintiri din copilărie prin intermediul unui basm și, în același timp, au creat un slot machine care garantează o experiență de joc bună. Funcția de rotiri gratuite este unică și foarte interesantă. Nu putem decât să vă recomandăm să încercați acest slot machine la Betsafe. Cine știe, poate va fi noul tău favorit?

Despre autor