Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Rapunzel’s Tower

Rapunzel’s Tower

de
RTP: 96.25%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1619x
Joacă Rapunzel’s Tower fără Înregistrare
4.7/5 - (4 votes)
Rapunzel’s Tower demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Quickspin sigure și de încredere unde să jucați Rapunzel’s Tower cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Rapunzel’s Tower pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Rapunzel’s Tower
Rapunzel’s Tower">

Revizuirea slotului Rapunzel’s Tower

Un basm frumos despre o fată cu părul lung care este prinsă într-un turn! Sună familiar, da, pentru marea majoritate, așa este. Acest slot machine se bazează pe povestea fraților Grimm, despre frumoasa Rapunzel care este ținută captivă în turn de către vrăjitoarea cea rea. Jocul ca la aparate Rapunzel’s Tower a fost dezvoltat de noul dezvoltator de jocuri suedez Quickspin Gaming. Vă prezentăm cu mândrie versiunea gratuită a slotului Rapunzel’s Tower!

Jocul ca la aparate în sine este format din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Poți paria până la 180 € pe rotire, iar cu un pariu atât de mare, este clar că acest slot machine este potrivit pentru cei mai mari jucători. Din fericire, puteți, de asemenea, să ajustați mizele astfel încât să ni se potrivească și nouă, jucătorilor ceva mai mici.

Rapunzel’s Tower este un joc de păcănele amuzant de basm pentru cei care iubesc aventurile frumoase, aici trebuie să o salvezi pe biata Rapunzel prinsă în turn. Jocul de păcănele are trei caracteristici principale care o povestesc pe Rapunzel: simbolul wild, bonus wild și modul de rotiri gratuite. Împreună, acestea creează povestea lui Rapunzel în turn și, sperăm, câteva câștiguri mari pe parcurs.

Caracteristici speciale

Simbolul wild din acest joc ca la aparate nu este nimeni altul decât Rapunzel însăși. Simbolul wild înlocuiește toate simbolurile obișnuite și ajută la crearea de combinații câștigătoare acolo unde vă așteptați mai puțin! Simbolul wild poate ajunge, de asemenea, să fie stivuit pe role, ceea ce înseamnă că orice simbol, de la 1-3 simboluri, poate apărea pe aceeași rolă în același timp, oferind șanse sporite de câștig.

Bonus wild este probabil cel mai special simbol din acest joc de păcănele. Simbolul este coada de cal cu fundiță. Dacă ești atât de norocos încât acestea apar pe rolele câștigătoare, vor începe noi rotiri și vor rămâne până când vei câștiga. Aveți astfel garantat un câștig dacă veți obține Bonus wild pe oricare dintre role. 3 Astfel de simboluri bonus wild vor juca un rol important și în modul de rotiri gratuite, în care trebuie să o salvezi pe Rapunzel jos din turn. Este posibil să activați bonus wild doar atunci când jucați pe toate liniile și aveți activate jocurile bonus.

3 simboluri scatter activează modul de rotiri gratuite. Simbolul scatter este un turn în care poți vedea frumosul păr Rapunzel atârnând pe fereastră. 3 astfel de simboluri îți vor oferi 10 rotiri gratuite, care îți pot aduce câștiguri mari. Simbolurile scatter apar doar pe rolele 2, 3 și 4. În același timp cu rotirile gratuite, Rapunzel trebuie salvată din turn. Atunci când primești simboluri wild Bonus în modul de rotiri gratuite, înseamnă că primești pași în plus în turn și te apropii de vârf. O caracteristică amuzantă face ca acest joc de păcănele să iasă în evidență în marea de alte sloturi. Așteptăm cu nerăbdare să vedem mai multe sloturi de la Quickspin în viitor. Să sperăm că pot veni cu sloturi care sunt unice și interesante pentru noi, cei care iubim sloturile.

Despre autor